Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny znalazłam coś takiego
Po pierwsze wyniki możemy mieć w dwóch jednostkach:
nmol/l
ng/ml
Przelicznik jest taki:
1 ng/ml = 3,18 nmol/l
I teraz normy w nmol/l:
faza folikularna 0,9-2,3
owulacja 2,1 - 5,2
faza lutealna 15,0- 57,0
menopauza 0,1 - 4,0
I trymestr ciąży 50-130
II trymestr ciąży 65-250
III trymestr ciąży 180-490
Więc chyba jest dobrze:)
Dziękujękasiatoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natt ja też nie uciekam a co ktoś musi mieć - przy nicku
-
nick nieaktualny
-
No ja nie mówię że już. Ja też jeszcze nie mam - ale coraz bliżej do terminu @ i czuję ze przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
A dzisiejszy spadek?? To on mnie podłamał bo tak to cały czas wierzyłam że się mogło udać.
-
nick nieaktualny
-
To chyba wcześniej już było co 2 by była jakim cudem??
-
nick nieaktualnyMoże ten pierwszy to po prostu przypadkowy spadek.
Poczekaj i zobaczymy co tam będzie dalej.
slodka100- nie chcę myśleć, że to implantacja bo chcę sobie oszczędzić rozczarowań. Owulki mi nawet nie wykryło jeszcze. Zresztą mam przeczucie, że nic z tego w tym cyklu ale lecę dalej! -
Dziewczyny co byście odpisały na takiego posta? cytuję
"Cześć wszystkim. Jestem tu pierwszy raz. tak więc przybliżę sytuację. w środę robiłam test ciążowy , wyszedł negatywny. miesiączkę miałam 12kwietnia i skończyła się prawidłowo 17 kwietnia. niestety ostatnio czuje bóle jajników i zbliżone do miesiączkowania bóle brzucha, do tego wszystkiego miałam duży apetyt a moje piersi były tak obolałe, że nie wiedziałam co mam z nimi zrobić dni płodne miałam od 19 do 25 kwietnia przy czym kochałam się z chłopakiem 18kw. ("doszedł"we mnie) czy jest możliwość, że zaszłam w ciażę ? czy to mogą być wczesne objawy? dziękuję za odpowiedzi. Przepraszam z góry za dosłowność ale az nie wiem jak to opisać. " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny