Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
MAJOWE LOVE - czyli lista testujących w maju 2015:)
Maj, maj, piękny maj, dla każdego groszka raj, a więc w maju, drogie Panie, zaczynamy zaciążanie...Styczeń, luty, marzec, kwiecień, jesli szczęścia nie przyniesie, w maju znikną nasze troski - kazda na fiolecie gości. By juz w styczniu, pod pierzynka, odpoczywać ze swoją Kruszynka;)

Zapraszam do wpisywania:) Listę będę aktualizować na bieżąco, na pierwszej stronie:)
1- Kredeczka91@, Inezka@, Monkey
, Abra@,Nadzieja92@, Bajlov@, Orchidea
, Dżejzi@, Alexa
,
2- Straciatellaa@, Sarenka2015@,
3- Madzialenaaa@,
4- Kate55@, Aniiusiaaa5
, 100krotka
,
5- Gabi.@,
6- Kata89@, Aleksandrakili@, Morella@, JennyXS@,
7- Summerka
, Anucha@, Najjulka@, Zuz_anna@, Mrulinka
,
8- Bulimulia@, Anulk88k@, Memka@, Hatfe@, Mama84
, Emilanka@, Pati87@,
9- Cordy@, Tapir19@, Ivy@, Scarletta@,
10- Vvviola@, Pati85@, Patryczek0210@,
11- Agnesia@, Wombi@, Ewunia87
,
12- Stokrotka1987
, Alicjaaaa@, Amani@,
13- Andzia87@, Ann.naa@, Chwilka@, Paznokietek
, Marta8880
, Edziulla@,
14- Mini_Mouse
, Doti87@,
15- Zwei_kresken@, Converse90
, Gosiacu@, Werni@, Mona_M@, Carmen1724
16- Toxey@, Morwa
, AnaR
,
17- KMB@, Zuzzi@, Coffee@,
18- Emilkaaa@, Katarynka07@, Cigaretta@, Lady_Maruda@,
19- Monika_89
, Motylek1909@, Bizona@, JusWik@, Ancyk@,
20- Emilia77@, Marti89, Liskova
, AskaEs@,
21- Jagah@, Miszkaaa@,
22- Karolinka1992
,
23- Littleladybird
,
24- Mirabelka30@, Anisia@,
25- Momo1009@, Miluszka@, Agusia345, Yvonchen@, Lenka87@,
26- Marta22@, Mirka14@, Bacha8709
, Ciri22@, Wirbazka
, AlaMat
,
27- Kofeinka@, Madzianka@, Sarenka2015@,
28- Tynka1990@, D.
, Zaba25@,
29- Mordeczka
, Agatekgagatek
, Aga26@, Straciatellaa@,
30- Przyszla_mama@, Dżejzi@, Fuksja@, Odrobinacheci@,
31- Madzialenaaa@, Abra
, Bajlov@,
Legenda:
- ciąża
okres- @
- cykl w toku
W Maju do szczęśliwych mam przyszło 26 żabek

PODSUMOWANIE :
Na liście 110 dziewczyn, 29 z nich zobaczyło na teście dwie kreski. 26 czeka na swoje upragnione żabki. 3 żabki zmieniły termin porodu - Zwei, Izolecc, Coffee - powodzenia.
Za wszystkie dziewczyny, ktorym nie udało sie zajść w ciąże w maju, trzymam mocno kciuki i dziękuje za wspólny miesiąc;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:13
Ania_84, anja83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, D., marzusiax, Evaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Paolka_25, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Cordy, werni, kofeinka, Gabi., olusia24, aja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, littleladybird, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patus_777, Doti87, miluszka, monika_89, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Emilia77, nick nieaktualny, Morwa, olcia87, ołowiana wrona, karolinka1992, nick nieaktualny, Blondik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Liskova, bacha8709, nick nieaktualny, Monkey, Matleena, Abra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maj mój ulubiony miesiąc i tez w tym miesiącu mam urodziny. W marcu chce zrobić badania to pewnie jeszcze poczekam z udanym cyklem. Napisze dokładnie kiedy będę testowac w kwietniu ale już z teraz będę zagladac.
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Se se se...wreszcie;) Zuzzi, of course życzę Ci marca, ale jak cos, to wiesz gdzie nas szukać

Na marzec maaaaarneeeee szanse, bo wszystko wskazuje na to, że w tym cyklu Alexis mnie olała i wybrała inne towarzystwo
Ale jeszcze jest kwiecień po drodze

-
zuzzi wrote:Na marzec maaaaarneeeee szanse, bo wszystko wskazuje na to, że w tym cyklu Alexis mnie olała i wybrała inne towarzystwo

Ale jeszcze jest kwiecień po drodze
No tak- kwiecień plecień, bo przeplata, w kwietniu kazda w ciazy lata;). Hmm...chyba dam to na kwietniowki;)
nick nieaktualny, karolka22, Malibu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny