Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
- 

WIADOMOŚĆ

- 

chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin.
Mordeczko a Ciebie to tu nie chcę widzieć, trzymam kciuki żebyś wypadła z listy w marcowych (ewentualnie kwietniowych). Przenoś się na fioletową
                                 - 

Aż tak Ci na tym kochana zależy. ?monika_89 wrote:chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin.
Mordeczko a Ciebie to tu nie chcę widzieć, trzymam kciuki żebyś wypadła z listy w marcowych (ewentualnie kwietniowych). Przenoś się na fioletową
 Będzie co ma być wierzę w to że się w końcu uda 
                                Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs - 

To moze bedziemy razem testowac w czerwcu\lipcumonika_89 wrote:chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin:P
 czemu nie mozesz sie starac w maju?

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... - 

marzusia w szpitalu dali zakaz na 3 miesiące, do gin wybieram się dopiero w przyszłym tyg. ale liczę, że pozwoli nam szybciej także na razie się nie wpisuję, ale liczę na to, że dostanę pozwolenie na testowanie w maju :]
summerka no taką mam nadzieję
                                 - 

Na jutro bedzie 7 tyg
Po pronieniu dobrze jest 3 cykle odczekac zeby organizm horminanie doszedl do siebie ale czytalam przypadki gdzue dziewczyny w 1 lub 2 cyklu zachodzily i tez bylo ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:49

Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli
. Nie wolno sie poddawac 

pewnie że nie wolno się poddawać!marzusiax wrote:Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli
. Nie wolno sie poddawac 
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs - 

marzusiax wrote:Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli
. Nie wolno sie poddawac 
Dobrze powiedziane - podziwiam

Na zawsze w naszych sercach