Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin.
Mordeczko a Ciebie to tu nie chcę widzieć, trzymam kciuki żebyś wypadła z listy w marcowych (ewentualnie kwietniowych). Przenoś się na fioletową13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin.
Mordeczko a Ciebie to tu nie chcę widzieć, trzymam kciuki żebyś wypadła z listy w marcowych (ewentualnie kwietniowych). Przenoś się na fioletowąGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
monika_89 wrote:chętnie bym sie dopisala na maj i zrobiła sobie prezent rocznicowy ale nie wiem, czy dostaniemy zielone od gin:P
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusia w szpitalu dali zakaz na 3 miesiące, do gin wybieram się dopiero w przyszłym tyg. ale liczę, że pozwoli nam szybciej także na razie się nie wpisuję, ale liczę na to, że dostanę pozwolenie na testowanie w maju :]
summerka no taką mam nadzieję13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Na jutro bedzie 7 tyg
Po pronieniu dobrze jest 3 cykle odczekac zeby organizm horminanie doszedl do siebie ale czytalam przypadki gdzue dziewczyny w 1 lub 2 cyklu zachodzily i tez bylo okWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:49
Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli . Nie wolno sie poddawac
marzusiax wrote:Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli . Nie wolno sie poddawacGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
marzusiax wrote:Takie zycie jest ze nie wiadomo co jest nam pisane. Ale powiem tak...takie zycie to hardcore... lekarze o tym nie mowia ale codziennie 6 kobiet rodzi martwe dzieci (po 22tc) a co 3-4 ciaza jest roniona. Ale starac sie o dzidzi trzeba i nie ma sie co zalamywac i miec zle mysli . Nie wolno sie poddawac
Dobrze powiedziane - podziwiam