Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Ja się już zaczynam stresować, że tak jak szybko się udało, tak szybko maluszka straciłam, chciałabym żeby teraz było dobrze, a boję się, że nie będę mogła zajść
Ja tez sie ciagle czymś stresuje, a to pogarsza sprawę;( wiem, ze nie jest łatwo, ale postaraj sie myślec pozytywnie, skoro wcześniej sie udało, to uda sie i tym razem i tym razem bedzie dobrze;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dziewczynki ja wypadam z maja nie załapę się już niestety . Sprawy się pokomplikowały i testować będę w czerwcu tak więc opuszczam was :*
A mam pytanie jak się robi te kolorowe literki ?
Trzymam kciuki za was laski bedę zaglądać
Oki, wypisałam Cie. Literki to tak (muszę napisać słownie, bo inaczej nie zamieszcza)
Robisz nawias kwadratowy, w nawiasie wpisujesz słowo color = i wstawiasz nazwę koloru po angielsku, zamykasz nawias i wstawiasz tekst, a potem to samo;)
Chcesz założyć czerwcowki;)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 07:43
-
Hej dziewczynki, ja to liczę że nam uda się w kwietniu, ale różnie może być
Teraz sobie pomyślałam że maj jest naszym szczęśliwym miesiącem zakochaliśmy się w sobie w tym miesiącu dobrych parę lat temu. W tym roku 9 maja się pobieramy.
Więc wpisz mnie na testowanie 9 Maja, coś czuję że to będzie szczęśliwy miesiąc. I nie będę mocno rozczarowana jak nie uda się w kwietniu.