Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:proszę bardzo! Specjalnie dla Ciebie i wszystkich staraczek!! Trzymam mocno kciuki dziewczyny!!
Ja dzisiaj mam pierwszą wizytę u ginekologa! Już się troszkę niecierpliwie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paznokietek wrote:Odebrałam betę 105,8
cudnie - bardzo się cieszę!!!
Pozostałym "nowym mamusiom" gratuluję serdeczniepaznokietek lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
Witajcie, od razu zaznaczam , dziewczyny nie krzyczcie na mnie Dziś jest mój 23dc. w 16dc byłam u gin robił monitoring. Stwierdził , że nie ma żadnego pęcherzyka owulacyjnego. Stwierdziłam ok trudno. Ale w tym cyklu było często. I dziś coś strzeliło mi do łba żeby zrobić test pierwszy pink. Po 4 minutach pojawiła się cieniusieńka jak włosek kreseczka, pomyślałam na 100% coś nie tak i , że to nie możliwe. Poszłam do sklepu kupiłam drugi. Kreska pojawiła się również po 4 minutach ale taka różowiutka bardzo. Co o tym myślicie? Nie chodzi mi o te testy. Chodzi mi o to , że jak lekarz mógł nie zauważyć ciałka żółtego jeżeli owulacja był np. w 15dc. a jak już robiłam monitoring to pękł ??? Jeszcze jedna sprawa. Kiedy lekarz położył wydruk mojego usg na stole zerknęłam kontem oka, i tam była jakaś taka mała kropeczka nie wiem co to było, chciałam zapytać lekarza czy pokaże mi wydruk tego usg ale nie zapytałam, dodam jeszcze , że piersi zaczęły mnie poleć kilka dni po domniemanej owu. Boje się jak cholera bo już kiedyś robiłam testy i były pozytywne z tym , że to torbiel, wiem kurcze nie oceniajcie mnie , że jestem taka czy taka... wiem, że napiszecie żebym poczekała do @ ale chciałam się z kimś podzielić tym.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Karolinka - jak dla mnie powinnaś iść na betę.
Tylko tak się czegoś wiarygodniejszego dowiesz.
Co do ciałka żółtego, to powinien je widzieć na USG, ale ono utrzymuje się niedługo, więc jak owulacja wystąpiła znacznie wcześniej np 11 dc, to chyba do 16dc nie ma już jak tego zobaczyć...
A jak długie masz cykle i jak zazwyczaj wypada owulacja?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Karolinka, opcji jest kilka, ja trzymam kciuki, żeby test oznaczał fasolke;) poczekaj kilka dni, albo pojdz na bete?
U mnie dzisiaj na teście cień cienia, więc jutro rano powtórzę test;) jutro idziemy na wesele, więc mamnnadzieję, że sprawa się wyjaśni; ) temperatura póki co sie utrzymuje....Morwa, paznokietek, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny @ powinnam mieć 21 maja. 23 maja idę na wesele , więc ciekawe co mnie zaskoczy czy @ czy ciąża. Do 23 maja się wyjaśni. Chyba pójde jutro do przychodni na tą bete rano 26 zł to nic jeden test 10 drugi 10 , to bez sensu , właśnie lepiej na bete iść[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
karolinka1992 wrote:Dziewczyny @ powinnam mieć 21 maja. 23 maja idę na wesele , więc ciekawe co mnie zaskoczy czy @ czy ciąża. Do 23 maja się wyjaśni. Chyba pójde jutro do przychodni na tą bete rano 26 zł to nic jeden test 10 drugi 10 , to bez sensu , właśnie lepiej na bete iść
idź na betę i daj znać co wyszło!
Trzymam kciukiZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...