Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini Mouse wrote:No i pierwsza wizyta ciążowa za mną! Na USG widać pęcherzyk, który ma ciałko żółte i UWAGA- ZARODEK!!! juuuupi!! Wg USG jestem w 4 tygodniu i 3 dniu ciąży, a wg daty ostatniej miesiączki (która była 08.04.2015) jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciąży!!! Wstępny termin porodu tj. między 13, a 15 styczniem 2016
Paznokietek, piękna beta! Gratuluję!!!
Oo, super, ze juz widać zarodek!! Gratulacje!! A robiłaś wcześniej betę? Bo mnie moja mała martwi trochę...
-
Mini Mouse wrote:No i pierwsza wizyta ciążowa za mną! Na USG widać pęcherzyk, który ma ciałko żółte i UWAGA- ZARODEK!!! juuuupi!! Wg USG jestem w 4 tygodniu i 3 dniu ciąży, a wg daty ostatniej miesiączki (która była 08.04.2015) jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciąży!!! Wstępny termin porodu tj. między 13, a 15 styczniem 2016
Paznokietek, piękna beta! Gratuluję!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 16:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:No i pierwsza wizyta ciążowa za mną! Na USG widać pęcherzyk, który ma ciałko żółte i UWAGA- ZARODEK!!! juuuupi!! Wg USG jestem w 4 tygodniu i 3 dniu ciąży, a wg daty ostatniej miesiączki (która była 08.04.2015) jestem w 5 tygodniu i 1 dniu ciąży!!! Wstępny termin porodu tj. między 13, a 15 styczniem 2016
Paznokietek, piękna beta! Gratuluję!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka piękna pierwsza strona.
Gratuluje i życzę powodzenia całej reszcie.
Mimo że tak bardzo boję sie zapeszyć napiszę, że udało nam się w pierwszym cyklu po ciąży biochemicznej i w cyklu, w którym drugiej fazie cyklu mój progesteron wynosił......uwaga.........10dpo-7,24, a 14dpo-6,24. Nadal nie mogę w to uwierzyć, ale jednak cuda sie zdarzają i ciaża sią utrzymała.
Wysyłam nieśmiałe wiruski. Co kto woli chłopcy czy dziewczynki. XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XX XY XXJagah, Scarletta, kofeinka, Emilia77, monika_89 lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17