Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie testerki.
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym oraz życzę powodzenia tym co sie nie udalo albo jeszcze nie testowały.
Tak zaglądam tu do Was i bije sie z myślą wpisać sie czy nie. Decyzja o staraniach została podjęta niestety juz po owu wiec raczej nic z tego, ale z drugiej strony liczę na cud i chyba test nie zaszkodzi, co? -
Morwa, Emila o ja ciesz!! gratulacje!
Paznokietek nie denerwuj się, ja też przez pare dni delikatnie plamiłam a ptem wszytstko przeszło :* ściskam za was kciuki, daj koniecznie znać po wizycie u lekarza.
Ciri- mi check and go z rossmana pokazał piękną krechę z sika o 20 także mogę ten test zarekomendować może jeszcze jest za wcześniej, zrób ponownie test za parę dni.
Inna jak ja Cię rozumiem. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej boję się cieszyć żeby nie zapeszyć a z trzeciej jestem przerażona chociaż właśnie tego chciałam -
miszkaaa - nadziei i prob nigdy dosc powodzenia.
Morwa - gratulacje
paznokietek - spokojnie i bez stresow, oby wszystko bylo dobrze, trzymam kciuki
Emilia - biegnij na bete, to musi byc znak!
U mnie temperatura w dol, tylko piersi bola. Ale zdarzalo sie juz, ze bolaly jeszcze 2-3dni w trakcie @.. No nic, czekamy dalej. -
GRATULACJE !!!!!!!!!!!
super, że Wam się udało niech Wam się szczęści i dziewczyny pamiętajcie - TYLKO pozytywne myślenie!!!
Ja cieszę się, bo OF wyznaczył mi wreszcie owulację na wykresie
dziś mój 3dpo teraz pozostaje czekać na testowanie do 27-go maja, to mój 7cs, więc mam dużą nadzieję, że będzie szczęśliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 09:27
Magda lena lubi tę wiadomość
-
wow dziewczyny ale wysyp zabaek Gratulacje dla wszystkich oby reszta miesiaca byla tak samo szczesliwa u nas juz 4 rok staran, za mna 2 poronienia i jedna ciaza pozamaciczna, 4 operacje tak bardzo chciala bym zeby sie wkoncu udalo...
kofeinka, Toxey lubią tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Liskova nieśmiałe gratulacje
Zwei mam nadzieję że żaba się nie rozmyśli. Ściskam kciuki, musi być dobrze!
Morwa graty!
Paznokietu będzie dobrze, musi
Emilia jakis cien cienia cienia tam jest wg mnie, lec na bete
Miszka a co Ci szkodzi się dopisać
Mi of @ przesunęło na 18 ale chyba juz nie ma sensu się przepisywaćz
Dziś 11dpo i tak mnie korci żeby siknąć, tyn bardziej że mamy tyle nowych żabek i trwa dobra pasaa13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych mamus rosnijcie zdrowo kochane mi wyznaczyło owulację na 11 dzień cyklu a ja jednak myślę ze była 12 albo 13 dnia zobaczymy co pokaże test przed Dniem Mamy może będzie to najszczęśliwszy dzień w moim życiu proszę o świeże wiruski ciążowe na pewno się przydadzą dziś się dowiedziałam ze kolejna koleżanka jest w ciąży bardzo się cieszę jej szczęściem ale jakoś w głębi serca zrobiło mi się smutno.
kofeinka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wyszły by jak najbardziej . Proces zagnieżdżenia trwa trochę dłużej niż nam się wydaje . Fasol szuka sobie odpowiedniego miejsca na wgryzienie się a potem cały czas umacnia się w ściance i wysyła coraz więcej bhcg ciałko żółte to odbiera i nie kurczy się tylko produkuje więcej progesteronu aby fasolowi było jak najlepiej
Fajnie to opisałaś
Mój facol jeśli doszło do zapłodnienia chyba właśnie wędruje przez któryś jajowód
Ból owulacyjny wskazywał na prawy, tylko w poprzednim cyklu też bolał mnie prawy jajnik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:09
-
nick nieaktualny