Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:Pepino - kłamino, nie marnuj na nie kasy nastepnym razem
niby juz to słyszałam, ale chyba przy ciąży nie pokazałby negatywu nie? Słyszałam ze kłamią ale w taki sposób ze jak nie ma ciąży to czasem pokazują II kreski .. nie wiem są za 3 zł i zrobiłam go bo jestem dopiero 10 dpo -
nick nieaktualny
-
monika_89 wrote:U mnie pozytyw ale na razie nie chcę żabki, wolę poczekać i sprawdzić przyrost bety. Raz już się przejechałam.
miszkaaa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Tyle żabek, że aż miło popatrzeć - gratuluję nowym "ciężarówkom"
Oby wszystkie @ zostały przez żaby wypędzoneZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
inaa wrote:musze sie wam wyżalić bo tak mi sie chce jakos płakać....
weź - też ostatnio mam w koło kieski humor - jak nie smutki, to płacze
wiem co czujesz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:04
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Hej dziewczyny! Jestem w 39dc a @ dalej brak (co mnie bardzo cieszy jak narazie) zamiast tego miałam wczoraj mocny i nagły ból prawego jajnika oprócz tego mam bardzo wodnisty śluz i podwyższoną temperature dokladnie tak jak w owulacje. Testuje od tygodnia i niestety wychodzą negatywne:( nawet cienia nie ma. Czy to możliwe żeby owulka przyszła tak pozno ? Bo wspomnę jeszcze że robiłam test od wczoraj lh i wychodzi pozytywny.
-
miśka905 wrote:Hej dziewczyny! Jestem w 39dc a @ dalej brak (co mnie bardzo cieszy jak narazie) zamiast tego miałam wczoraj mocny i nagły ból prawego jajnika oprócz tego mam bardzo wodnisty śluz i podwyższoną temperature dokladnie tak jak w owulacje. Testuje od tygodnia i niestety wychodzą negatywne:( nawet cienia nie ma. Czy to możliwe żeby owulka przyszła tak pozno ? Bo wspomnę jeszcze że robiłam test od wczoraj lh i wychodzi pozytywny.
Czytałam na innym temacie, że masz nieregularne cykle, więc wg mnie śmiało może to być owulacja, także do dzieła kochana - bierz męża w obroty i działajcie
Nawet jeśli się okaże, że to nie owulacja, to miłe przytulanko nigdy nie zaszkodzi
Powodzenia!!!miśka905 lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
eh mój mąż to pierdoli ... ;( mówie mu ze zanim pójdziemy na jod radioaktywny ( ma guzy na tarczycy) to chce zamrozić jak dziewuchy polecały na fb ... ja mam dość... wiem ze sie tak nie robi ale bedzie musiał wybierac... powiedziałam mu ze moze teraz to pierdoli te dziecko a za 10 lat bedzie płakał... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:00
-
Abra wrote:Czytałam na innym temacie, że masz nieregularne cykle, więc wg mnie śmiało może to być owulacja, także do dzieła kochana - bierz męża w obroty i działajcie
Nawet jeśli się okaże, że to nie owulacja, to miłe przytulanko nigdy nie zaszkodzi
Powodzenia!!!
Miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinaa nie zamartwiaj sie na zapas bo po radiojodzie nie zostaje sie bezplodnym nie ma takiej opcji. Nie musicie nic zamrazac tylko maz nie bedzie mogl zostac ojcem przez jakis tam czas, a Ty w pierwszych 2 tyg po jodzie lepiej sie tez do niego nie zblizaj jak podejrzewasz ciaze. Moja ciocia miala (taka bliska, starsza ode mnie o 7 lat) wiec wiem troche o tym