Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim,
chętnie do Was dołączę. Miałam testować na koniec kwietnia, ale organizm namieszał i wszystko się przesunęło. Poproszę zatem o wpisanie na 8 maja:) Trochę strzelam datę na oko, bo u mnie to nigdy nic nie wiadomo z terminami owulacji, okresu itd. Ale wstępnie poproszę na wtedyDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Myslicie ze jak bylo na 3-4 dni przez owu to moga byc dwie kreseczki?
Wiem ze nie jestescie wrozkami ale podniescie mnie na duchu
Ostatnio moja gin mówiła że plemniki zyją w kobiecie średnio 2-5 dni, zdarza się, że nawet 7. więc szansa jest
Grunt to pozytywne myślenie
Współczuje Wam z tymi bólami krzyża, ponoć poród bardziej bolesny. Mnie brzuch bolał potwornie w @ (przed 1 ciążą, po ciąży ból przed @ zniknął), ale za to nie zdziwiły mnie tak silne bóle jak rodziłam.
Ogólnie przed porodem miałam strasznie nieregularne @, teraz mam tak regularne że nawet zawsze o tej samej godzinie dostaje.Doti87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie
Summerka podobają mi się te żabki, jako oznaczenie ciąży - są chyba jeszcze bardziej urokliwe niż kwiatuszki
Rzadko pisuję, bo nie chcę się za bardzo nakręcać na myślenie o ciąży choć pewnie po owu i tak to się nieco zmieni
Zbliżam się do owulki, a przynajmniej taką mam nadzieję No a później postaram się nie zrobić fall startu z testowaniem i zaczekać spokojnie do terminu @ (która, oczywiście chciałabym, aby się nie pojawiła ).
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Summerka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, a ja stwierdziłam, że tym razem musze wrzucić bardziej na luz bo za bardzo sie spinalam:/ w tym cyklu wracam do regularnych ćwiczeń! Moim głównym celem nie jest ciąża (muszę sobie to wmówić:p) a aktywność fizyczna i zrzucenie 4kg. Do tego dni płodne podczas majówki, więc sex będzie przyjemniejszy na wyjezdzie. Jeszcze nie wiem czy dam rade do Was nie zaglądać, ale musze sie ogarnąć! Musiałam się z kimś tym podzielić i zachęcam Was wszystkie do zadbania o siebie. Musimy sie czymś zająć bo łatwo zeswirowac:p