Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!!!
Gratulacje dla zaciazonych:) niech ten maj będzie szczęśliwy dla wielu z naszej listy:)non właśnie, która nastepnando testowania?trzymam kciuki:)
U mnie 7 dpo i chyba poczekam jeszcze ze 3 dni i zatestuje:)
Dziewczyny, chcialam zapoytac jak to jest u was z tym płodnym śluzem, ile dni go obserwujecie u siebie. To mój pierwszy cykl gdzie moglam zaobnserwowwac taki u siebie, ale mualm go tylko przez 2 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was w ten piękny słoneczny dzień
@ się skończyła, dla pewności test ciążowy wykonany, więc teraz pozostaje czekać na owulację
Zaczęła się najfajniejsza i najbardziej przyjemna część cyklu
To jest pierwszy cykl gdzie mierzę temp. od 1 dc i nie wiedziała, że podczas @ temp jest trochę podniesiona...
Z niecierpliwością wyglądam na Wasze żabki i mam nadzieję, że maj będzie bardziej owocny niż kwiecień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 11:32
Summerka, gusiek85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny jak tam majoweczka mija? Ja wczoraj na imprezie pamienskiej i dowiedzialam sie ze przyszla panna mloda ciezarna zaszla w pierwszym cyklu staran dogo tylko jeden seks bez zabezpieczenia 3dni przed owulacja... jednak niektore to maja szczescie....
Summerka lubi tę wiadomość
-
ale naprodukowalyscie )
ja mam dosyc juz tej alko-majowki...oddalismy dziecko do dziadkow i...trzy dni z rzedu pilismy....za stara jestem na takie akcje w dodatku chyba cos w glowie mi sie pozmienialo, w czwartek bylam u gina, mowil ze pecherzyc 20mm peknie jutro lub pojutrze ( piatek, sobota )...w czwartek i piatek zabralismy sie do roboty ale w sobote totalnie sobie odpuscilismy bo nie mielismy ochoty...jak ma byc to bedzie....jeszcze miesiac temu ryczalabym i zmuszala chlopa do dzialania zeby nawet dnia nie ominac...a teraz mam taki spokoj....
teraz czas na spokojny koniec weekendu w sloncu )Summerka lubi tę wiadomość
kasia