Majowe Love - czyli lista testujących w MAJU
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
wczorajszy cały dzień spędziłam na odstresowywaniu się w gronie rodzinnym, przyjechał brat z żoną i moją 4 letnią chrześniaczką SUUUPER było!
Tak sobie z bratową dzień winem zakrapiany zrobiłyśmy i od słowa do słowa dowiedziałam się, że moja bratowa dowiedziała się o ciąży dopiero w 7 tygodniu ciąży, bo "okres" przyszedł do niej w terminie tylko był trochę mniej obfity niż zawsze...
No i mamy kolejny przypadek, że można mieć okres/krwawienie (bardzo zbliżone do okresu).
I tu bratowa zasugerowała żebym za jakieś 2-3 dni zrobiła test ciążowy dla pewności skoro okres/krwawienie mam dość małe w porównaniu z tym co zawsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 09:38
-
nick nieaktualny
-
Ciri, u mnie tez pokręcone - zawsze miałam bol i śluz około 13/14 dc, w tym cyklu 13/14 trochę śluzu, lekkie kłucie, ale nie bol (testy ovu negatywne - chociaz dwie kreski ale blade), w 17 dc test ovu bez kreski - mowię doopa, chyba ovu w tym cyklu nie było, a w 19 dc mega bol jajników, ale śluz kremowy, testów nie robiłam, ale pokręcony ten cykl. Chyba nie będę testować, tylko spokojnie poczekam na @ i zaczynamy od nowa...
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Ciri, u mnie tez pokręcone - zawsze miałam bol i śluz około 13/14 dc, w tym cyklu 13/14 trochę śluzu, lekkie kłucie, ale nie bol (testy ovu negatywne - chociaz dwie kreski ale blade), w 17 dc test ovu bez kreski - mowię doopa, chyba ovu w tym cyklu nie było, a w 19 dc mega bol jajników, ale śluz kremowy, testów nie robiłam, ale pokręcony ten cykl. Chyba nie będę testować, tylko spokojnie poczekam na @ i zaczynamy od nowa...
-
hej dziewczyny,
jak tam mija majowy weekend?
ja od wczoraj postanowilam sie nie nakrecac i nie myslec ciągle o ciąży,w koncu co ma byc to bedzie, zobaczymy jak dlugo wytrzymam?
planuje 8 maja na bete pojsc, mam nadzieje ze tydzien szybko mi zleci -
No mi powiedziała ze to jest jeden koszt i kilka spotkań. Bo też się martwilam ze to mnie wyjdzie z 1000 zł.. Wiec mowie tobie dzwon umawiaj się bo ja przynajmniej dowiedziałam się że ten cykl jest pusty i czekamy do kolejnego. Bo pierwszy raz.byłam u niej.
-
Witajcie
Ja dzisiaj zatestowałam tak z głupoty, mam zapas testów , do @ jeszcze 6 dni a że miałam bardzo wczesna jak na mnie owulacje bo w 11 dc a nie jak zawsze w 15-16dc wiedz ciekawość wygrała, no i wyszły 2 kreseczki ale ta ''ciazowa'' duzo jasniejsza, na razie się nie nastawiam na nic i nie wpadam w radośc chociaz to trudne ale jest nadzieja , powodzenia w testowaniach dziewczyny, zażabkowanym gratuluję , a te co @ dorwała wspieram i kibicuje w następnym cyklu.kofeinka, Jagah, kate55, Summerka, anja83, Toxey, alinka, JusWik, monika_89, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emilanka wrote:A to on fetyszystą jest po prostu. Nie lubi oklepanego tapczanu tylko potrzebuje wrażeń
a nie ma Ciri jakiegoś festiwalu na horyzoncie?
no a z cenami to jest różnie bo u mojego doktora teraźniejszego nie ma tragedii z cenami
Mój też taki fetyszysta jest. Lubi na ryzyku jak ktos u nas nocuje, albo jak my u kogoś nawet u rodziców jak jesteśmy.
Dzień dobry w ogóle -
nick nieaktualnyagatekgagatek wrote:Mój też taki fetyszysta jest. Lubi na ryzyku jak ktos u nas nocuje, albo jak my u kogoś nawet u rodziców jak jesteśmy.
Dzień dobry w ogóle
jak mieszkalam u jego rodzicow przez dwa miesiace bylo wiecej seksu niz teraz co mieszkamy razem. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja chyba oszaleję z tym cyklem, pisałam poprzednio, że całkiem oszalała, ovulka była niby (tempka i ból), ale nie było śluzu, dziś - niby 4po mega śluz (myślałam, że kremowy, biorę w palce, a tu rozciąga się na 10 cm!!), już nie wiem co z tym cyklem;(