Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulka leć na betę, ale by były jaja jakby się okazało, ze jesteś w drugim miesiacu Leć, nie zwlekaj bo jeśli jesteś w ciąży to z tym plamieniem powinnaś iść do ginekologa. Idź, żebyś potem nie żałowała
A dziś możesz jeszcze po południu zrobić test, bo jeśli jestes w ciąży to byłaby już to na tyle spora ciąża, że chyba test by ją pokazał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 09:32
-
basiulkaa_89 wrote:Nie robilam mialam isc do gina ale w ostatniej chwili odwolal wszystkie pacjentki bo jechal gdzies tam na 2 koniec polski do kliniki...No i zwlekam z ta BETKA do teraz...
Moja znajoma miala OKRES DO 5 MIESIACA On jej powiedzial,ze to nie BYL OKRES bo gdyby powachala podpaske to alkiem inaczej pachnie ! i miala zywa czerwona krew ze sluzem bez zadnych paprochow.
Basiulka może poczekaj jeszcze dwa dni i zobaczysz jak się sprawa ma,to jest tylko 2 dni a jeśli okres nie przyjdzie na dobre wtedy pójdziesz, ja w przed ostatnim cyklu też pierwsze 2 dni miałam plamienie a na 3 dostałam lekkie krwawienie ..... oczywiście trzymam kciuki za Ciebie słońce,ale chyba lepiej poczekać jeszcze chwilkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny