Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:kaarolaa wrote:a gdybym jednak była w ciazy to mam nadzieje, ze tym słoncem sobie nie zaszkodziłam...
kaarolaa a kiedy będziesz testować ? ja równiez polecam ci Pantenol w piance jest rewelacyjny
22 powinnam dostac @ planowo, ale po poronieniu to nie wiem, zobaczymy. -
nick nieaktualnyhehe to może i dobrze ja też dzisiaj dostałam okres, tzn może to za dużo powiedziane, bo jak na razie to mam malutkie czerwone plamienie, zobaczymy czy się rozkręci potem, no ale nie wiem jak to powinno wyglądać przy ewentualnej ciąży, czy krew powinna być taka żywo czerwona czy raczej brązowa? bo jest wiele przypadków, że kobiety mają plamienia i są w ciąży.
-
hej Basiulka-dawno cie nie bylo!
ja na twoim miejscu tez bym poszla na bete bo moze ty jestes w ciazy a masz "okres" w zeszym cyklu tez mialas jakis dziwny jak dobrze pamietam..?
u mnie wszelkie bóle piersi ktore mam przed okresem, znikaja jak reka odjac jak tylko pojawi sie krwawienie!!! dzialaj kochana dzialaj , a nóz to ciaza!!
Klif- witaj kwiacie Lotosu
gratulacje dla diablicy i mamuleski!!
Zycze wszystkim milego dnia!!
Ja siedze w pracy i mam mnostwo roboty no ale na owu obowiazkowo musialam zawitacbasiulkaa_89, Klif lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie robilam mialam isc do gina ale w ostatniej chwili odwolal wszystkie pacjentki bo jechal gdzies tam na 2 koniec polski do kliniki...No i zwlekam z ta BETKA do teraz...
Moja znajoma miala OKRES DO 5 MIESIACA On jej powiedzial,ze to nie BYL OKRES bo gdyby powachala podpaske to alkiem inaczej pachnie ! i miala zywa czerwona krew ze sluzem bez zadnych paprochow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrava wrote:basiulka jak ci wyszly pozytywne w tamtym miesiacu a teraz masz takie dziwne objawy to pewnie jestes w ciazy!!!
moja kolezanka miala "okres" do 5 miesiaca ciazy!!!
Ale takie slabizny byly ze loool kuzwa nie wiem co robic ??? iscc cy nie isc na ta bete??? uhhh ale mi dalyscie do myslenia.
Te testy robilam kolo 17 godziny