Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:hej dziewczynki jak tam dzionek mija mi owulka zmieniła czas testowania z 2 czerwca na 30 maj,fajnie by było zobaczyć 2 kreseczki tym bardziej że 29 maja kończę 29 lat i chyba wypadało by mieć już małego brzdąca
to fajnie by było trzymam kciuki...Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej :*
Oj i mnie bez zmianowo kochane stoje pod wielkim znakiem zapytania ???
OKRES dostalam w sobote ale zas ino plamienie jasnej czystej zywej krwi z duza iloscia sluzu Wczoraj lekkie plamienie ale bez zadnych farfoclow,bez zadnych skrzepow w sensie Piersi to chca mi wyskoczyc ze stanika Ale nie bola czasami kluja i swedza Sa strasznie nabrzmiale,powiekszone ale nie bola.Jak moj chlop zauwazyl to cos musi byc na rzeczy. -
nick nieaktualny;oniqa wrote:a ja wracam do pytania mojego ovulke miałam 17 maja a dzisiaj mnie mega boli prawy jajnik może to byc możliwe po owulce?
nie wiem moze to akurat dzisiaj masz owulacje albo jajeczko sie zagniezdzi tylko troche szybko mi sie wydaje jak na zagniezdzienie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hej :*
OKRES dostalam w sobote ale zas ino plamienie jasnej czystej zywej krwi z duza iloscia sluzu Wczoraj lekkie plamienie ale bez zadnych farfoclow,bez zadnych skrzepow w sensie Piersi to chca mi wyskoczyc ze stanika Ale nie bola czasami kluja i swedza Sa strasznie nabrzmiale,powiekszone ale nie bola.Jak moj chlop zauwazyl to cos musi byc na rzeczy.
kiedy do lekarza idziesz ?????????????? -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:basiulkaa_89 wrote:hej :*
OKRES dostalam w sobote ale zas ino plamienie jasnej czystej zywej krwi z duza iloscia sluzu Wczoraj lekkie plamienie ale bez zadnych farfoclow,bez zadnych skrzepow w sensie Piersi to chca mi wyskoczyc ze stanika Ale nie bola czasami kluja i swedza Sa strasznie nabrzmiale,powiekszone ale nie bola.Jak moj chlop zauwazyl to cos musi byc na rzeczy.
kiedy do lekarza idziesz ??????????????
Gdzies tam w przyszlym tygodniu ale jak sie wkurze to zaraz na betke polece ale to jest 28 zl troche duzo i niewiem co zrobic ???
Piersi mnie bola ale tak pod pacha chocby i pod spodem,a jak se badam piersi to bola strasznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:karolaaa kochana kup sobie na te poparzenie sloneczne cos z aloesem!!!Albo kup kefir i sie nim wysmaruj
tak o tym kefirze to tez myslałam, ale to dopiero wieczorkiem bo teraz jestem w pracy, pozniej jade zapisac sie na wizyte do gina i musze czekac az maz wroci z pracy to mi pomoze sie wysmarowac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:he ... basiulkaa ... ale masz to pokręcone wsio mnie też tak bolą piersi - po bokach ... nie wiem, ja bym poszła na ta betę ... wiem że kasa kasa ale może jakoś skądś wygrzebiesz
Kase wygrzebac wygrzebalabym ale mam jakis opor . . . niewiem czemu???