Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam sie i ja z rana poczatek tyg... pon uwielbiam poniedzialki
ja również trzymam kciuki za was babeczki
mamuleska wspulczuje ale powinnas mu dokopac kolejny macierzyńskim...haha co za frajer, nie lubie takich ludzi jak widza ze ktos mądrzejszy to naj lepiej zwolnic... przyda mu sie za to kolejna babeczka na macierzyńskim...
wow 4 lata to sporo
daj znac co z betka
jesli chodzi o moje objawy to byly bardzo dziwne praktycznie zadnych przed @ musialam sie wsluchac.. jakies delikatne mrowienie w sutkach typowo okresowe nic wiecej i poklowanie w jajnikach.. jakies szmery jak na okres...
piersi do teraz mnie nie bola ale widze w lusterku ze objętościowo sa wieksze i czasem mnie one zaswędza..
w ogóle sie zastanawiam czy jestem w ciazy bo mam takie chwile ze czuje sie normalnie jakbym nie byla w ciazy.. ale teraz mialam kilka dni ze mnie dopadlo zmeczenie.. nerwowosc.. apetytu to ja nie mam rano przez moment mam mdlosci a zaraz zapomne o tym i jest mi normalnie..
brzuszek taki mam wzdety.. -
deJzi wrote:witam sie i ja z rana poczatek tyg... pon uwielbiam poniedzialki
ja również trzymam kciuki za was babeczki
mamuleska wspulczuje ale powinnas mu dokopac kolejny macierzyńskim...haha co za frajer, nie lubie takich ludzi jak widza ze ktos mądrzejszy to naj lepiej zwolnic... przyda mu sie za to kolejna babeczka na macierzyńskim...
wow 4 lata to sporo
daj znac co z betka
jesli chodzi o moje objawy to byly bardzo dziwne praktycznie zadnych przed @ musialam sie wsluchac.. jakies delikatne mrowienie w sutkach typowo okresowe nic wiecej i poklowanie w jajnikach.. jakies szmery jak na okres...
piersi do teraz mnie nie bola ale widze w lusterku ze objętościowo sa wieksze i czasem mnie one zaswędza..
w ogóle sie zastanawiam czy jestem w ciazy bo mam takie chwile ze czuje sie normalnie jakbym nie byla w ciazy.. ale teraz mialam kilka dni ze mnie dopadlo zmeczenie.. nerwowosc.. apetytu to ja nie mam rano przez moment mam mdlosci a zaraz zapomne o tym i jest mi normalnie..
brzuszek taki mam wzdety..
gdyby to były pewne objawy to już bym była w ciąży niestety nie tak łatwo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie to tak łatwo powiedzieć, żeby trochę wyluzować...do owulki byłam bardzo wyluzowana a zaczęło się potem...te dni do okresu dłużą się okropnie...za każdym razem powtarzam sobie, że odpuszczę, że nie będę myśleć, ale nie da się, ja nie wiem jak to zrobić KOchane dziewczynki, którym się udało, może Wy nam coś pomóżcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam wszystkie
u mnie dzisiaj lekki spadek tempki sobaczymy co z tego będzie 17 ovu wyzaczyło mi dzień płodny a mój Mąż jak w poprzednim cyklu musiał akurat wyjechać no ale z moim w tym miesiącu nie jest źle oby wystarczyło M wraca jutro pod wieczór to znów go pomęcze a co u Was kochane ?
-
No tak!! 3 dni mnie nie było, a tu tyyyyyyyle do nadrobienia. Przeczytałam tylko kilka stron wstecz, więcej nie dam rady.
Gratulacje dla nowych fasolkowych!!
Ja miałam iść w sobotę do ginekolog, ale pojechaliśmy na wycieczkę i nie wróciliśmy na czas. Dzisiaj też nie wiem, czy uda mi się do niej pójść, bo nie wiem czy mąż wyrwie się z pracy. Jeśli nie dziś, to jutro rano. Ciekawa jestem co mi powie. czy będę ciągle brała antybiotyk czy nie. Trochę się denerwuję. Chciałabym żeby mi powiedziała, że już możemy się starać, że nie trzeba dłużej czekać. Ale, jak znam moje zezowate szczęście, pewnie będę musiała brać jeszcze leki. -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Temperaturę jeszcze sobie mierzę, ale za 3 dni tak jak pisałam wcześniej przestaje. W tym cyklu jestem spokojna niczym kwiat lotosu Nie myślę o objawach, nie macam się, nie zastanawiam ciągle czy jestem w ciąży czy nie i dobrze mi z tym.;oniqa, Nusia, maximka84, kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Dzień dobereczek
Miłego poniedziałku ... jeśli poniedziałek może być miły , brrrrr ;|
Maximka w tym miesiący chyba zastosuję Twoja taktyke, bez mierzenia tempki, bez stresu....na luzie...a tym bardziej jeśli Tobie się uda, czego oczywiście życzę Ci z całego serca a powiedz mi czy Ty całkiem cały miesiąc odpuściłaś?? testów owulacyjnych też nie robiłaś? -
nick nieaktualnyNusia wrote:maximka84 wrote:Dzień dobereczek
Miłego poniedziałku ... jeśli poniedziałek może być miły , brrrrr ;|
Maximka w tym miesiący chyba zastosuję Twoja taktyke, bez mierzenia tempki, bez stresu....na luzie...a tym bardziej jeśli Tobie się uda, czego oczywiście życzę Ci z całego serca a powiedz mi czy Ty całkiem cały miesiąc odpuściłaś?? testów owulacyjnych też nie robiłaś?
odpuściłam wszystko Kochana ...
słucham swojego ciała ... chociaż przyszły cykl chyba będe mierzyć tempkę tylko do owulacji - z ciekawości kiedy OVU mi ją wyznaczy po owulacjhi mierzenie tempki to meeeega stresior i nie zamierzam tego robić
termin @ za około tydzień, zobaczymy ...mamuleska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana a może kolejnego cyklu nie będzie coś tak czuję
To ja w takim razie robię tak samo, ewentualnie tylko do owulki, żeby mieć ogólne pojęcie kiedy będzie a potem koniec, może to pomoże
Powiedzcie mi jeszcze jakie witaminki warto brać??? wiadomo, że kwas foliowy to obowiązkowo, ale czy coś jeszcze Wam pomogło??? Ja kolejny cykl będę brała castagnus i wiesiołek,