Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja jeszcze 3 dni i sie dowiem czy sie udało czy jeszcze sobie poczekam...

trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! :D :D :D

;oniqa, kaarolaa lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    witam ponownie :) mi jest jakoś niedobrze źle się czuje temperatura skoczyła do góry na 37,1 i strasznie mnie muli, dzisiaj ostatni dzień brałam wiesiołka i zobaczymy czy coś pomógł, a na dodatek mój mężuś jedzie na 2 dni na delegacje i znów sama będę :(

;oniqa może to małe pocieszenie ale jak coś to masz Nas tutaj :P :) postaramy się ciebie tutaj zatrajkotać by szybciej Ci te 2 dni mineły :P :) :)

;oniqa lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny jak nie pisałam to nie pisałam dobre 2 tygodnie,ale jak się już rozpisałam to skaczę po tych tematach jak bym z dwa espresso wypiła hihiihihi :P

kaarolaa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dziewczynki coraz większa głupawka... czekam w zasadzie tylko do jutra bo dziś malutki spadek był, jak jutro jeszcze trochę spadnie to chyba przestanę mieć nadzieję... a jak pójdzie do góry to nakręcania ciąg dalszy :)

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    ;oniqa wrote:
    witam ponownie :) mi jest jakoś niedobrze źle się czuje temperatura skoczyła do góry na 37,1 i strasznie mnie muli, dzisiaj ostatni dzień brałam wiesiołka i zobaczymy czy coś pomógł, a na dodatek mój mężuś jedzie na 2 dni na delegacje i znów sama będę :(

;oniqa może to małe pocieszenie ale jak coś to masz Nas tutaj :P :) postaramy się ciebie tutaj zatrajkotać by szybciej Ci te 2 dni mineły :P :) :)

dzięki jesteście kochane :*

Gośśśka lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro idę znowu na bete i trochę się denerwuję . Mam nadzieje, że ładnie urosła od piątku :)

;oniqa lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki uciekam nacieszyć się jeszcze mężusiem przed wyjazdem będe jutro dobranoc

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • diablica1985 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nusia- ja wstałam w sobotę rano i miałam takie uczucie jakie towarzyszyło mi na poczatku ciązy z córką...taki ni to głód ni to ssanie...nie wiem jak to opisać i po tym już podejrzewałam że sie udało...potem piersi...ja po porodzie nie miałam wrażliwych piersi na okres...no może jedna pierś mnie lekko kłuła a tu bomba no cycki jak armaty podskoku nie zrobię.... i ta senność ja jestem żywiołowa energiczna a tu 3 dni pod rząd spałam na stojąco...i co najdziwniejsze w dzień a wieczorem jak sie mołam już położyć zonk. Nie mogłam zasnąć. Zaburzenia snu których nigdy nie miałam. ..a tak oprócz tego lekko okresowo...ale lekko żadne bóle i ciągniecia jak w pierwszej. Psychicznie za to jestem skołowana....wiadomo radość miesza sie ze strachem

Asi, deJzi lubią tę wiadomość

bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki diabliczko i mamulesko za opisanie objawów hehe, gtaruluję Wam jeszcze raz! :) cudownie, że Wam się udało i czekamy na kolejne wieści od innych :)
    a ja się pytam o te objawy, bo ja dzisiaj jeszcze @ nie dostałam, ale boli brzuch mnie tak typowo jak na @, jedynie co jest innego to strasznie mi sie w głowie kręci, czuję się tak jakbym była na kacu trochę, ale nie robię sobie za wielkich nadziei, bo znając życie jutro dostanę @, więc już sobie dzisiaij odpuściłam i wyluzowałam i czekam....

• eunika Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 04:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzisiaj na razie nic się nie wyjaśniło :( tempka w tym samym miejscu lekkiego spadku, może przez niedokładny termometr... zaczynam się martwić już...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was raniutko, no u mnie niestety spadek i zaczynam nowy cykl :-(...można się załamać :-( odechciewa się wszystkiego!

• sylwia1808 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2013, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was rówiez u mnie równiez spadek o 0,8 jak w ostatnim cyklu:( pewnie jutro @ będzie. będę niestety musiała chyba poczekać następnych pare miesięcy z fasolka i podleczyć kolano bo nie mogę go obiązac i narazie też leczyć nie mogę do póki @ się nie pojawi:(( załamaka:(( Miłego dnia dziewczyny życzę

sylwia1808
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki taki ładny poranek a tu trzeba iść do pracy.jutro chyba powtórzę teścik albo w środe mam nadzieje że nie trafi się zły egzemplarz.
    ale w 1 ciąży ten pre test też się nie spisał. mam nadzieje że ten czas do soboty szybko zleci miłego dnia

relg3e5ejwatx9hx.png
  • mamuleska Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny. Eunika, Nusia, Sylwia1808 ściskam mocno.
    Ja się właśnie robię na bóstwo i jadę pierwszy raz do pracy, do firmy w której właśnie skończył mi się urlop wychowaczy. Nie byłam tam 4 lata i 4 miesiące. nawet pocztą wszystko słałam do księgowości, po tym jak szef chciał mnie zwolnić bo byłam w ciąży z synkiem. Nie zdąrzył biedaczek, bo prawo pracy chroni kobietę od samego początku a nie tak jak kiedyś, po 3 miesiącu. A dziś, no cóż, trzymajcie kciuki. Nie powinnam się zbytnio denerwować i postaram się, obiecałam to sobie. A domyslam się, że w najbliższym, czasie mój wodzu znów zawita do mnie z wypowiedzeniem. No cóż, jeśli tylko wszystko będzie ok z moim lokatorem, facet chyba się załamie. Kurcze te moje dzieci mają refleks. Pojawiają się w najodpowiedniejszym momencie.
    Odezwę się po powrocie.
    Miłego dnia
    Aha Lecę jeszcze dziś na betę.

eunika, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuleska wrote:
    Miłego dnia dziewczyny. Eunika, Nusia, Sylwia1808 ściskam mocno.
    Ja się właśnie robię na bóstwo i jadę pierwszy raz do pracy, do firmy w której właśnie skończył mi się urlop wychowaczy. Nie byłam tam 4 lata i 4 miesiące. nawet pocztą wszystko słałam do księgowości, po tym jak szef chciał mnie zwolnić bo byłam w ciąży z synkiem. Nie zdąrzył biedaczek, bo prawo pracy chroni kobietę od samego początku a nie tak jak kiedyś, po 3 miesiącu. A dziś, no cóż, trzymajcie kciuki. Nie powinnam się zbytnio denerwować i postaram się, obiecałam to sobie. A domyslam się, że w najbliższym, czasie mój wodzu znów zawita do mnie z wypowiedzeniem. No cóż, jeśli tylko wszystko będzie ok z moim lokatorem, facet chyba się załamie. Kurcze te moje dzieci mają refleks. Pojawiają się w najodpowiedniejszym momencie.
    Odezwę się po powrocie.
    Miłego dnia
    Aha Lecę jeszcze dziś na betę.

dobrze mu tak :) niech wie, że z kobietą w ciąży się nie zadziera :)

deJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość

• mamuleska Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wyłączyłam komputera. Będę pracować na stanowisku laski, która jest na l4 ciążowym a sama była zatrudniona na zastępstwo za inną, która już teraz jest na macierzyńskim. Zemsta ciężarnych. Nad chłopem wisi jakieś fatum. No ale jak chce mieć młode fajne dziewczyny, a nie baby w wieku przedemerytalnym, no to niech się liczy.
    Uciekam
    Buźki

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

f2w3vfxm0sn54roj.png
    mjvywn155d3dwl35.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dobrze;)chciała bym zobaczyć jego minę jak się dowie:))

deJzi lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za każdym razem jak idę do pracy to mam wielkiego stresa. już bym chciała wiedzieć żeby nie zaszkodzić jak by co maleństwu a myślałam że nie będę wariowac;p

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki mamuleska :) ja też sciskam mocno :) trzymaj się tam dzielnie w nowej pracy :) no i rzeczywiście Twoja fasolinka idealnie się wstrzeliła w termin ;) dba już o mamusię hehe.
    A ja zaczynam nowy cykl, nie wiem czy dam radę znowu w tym miesiący tak wszystko sprawdzać i mierzyć tempkę, chyba muszę wyluzować i odpuścić, bo znowu wielkie rozczarowanie przyszło a ciąży brak :-( dziewczyny jak WY to robicie, że Wam się udaje????????

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak teraz się nie uda to będę obserwować ale na pewno nie będę mierzyć temp bo ona lubi płatać figle a potem właśnie jest rozczarowanie.nusia musisz wyluzować trochę i trafi się w najmniej spodziewanym momencie zawsze tak jest

relg3e5ejwatx9hx.png
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ