Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:witam ponownie mi jest jakoś niedobrze źle się czuje temperatura skoczyła do góry na 37,1 i strasznie mnie muli, dzisiaj ostatni dzień brałam wiesiołka i zobaczymy czy coś pomógł, a na dodatek mój mężuś jedzie na 2 dni na delegacje i znów sama będę
;oniqa może to małe pocieszenie ale jak coś to masz Nas tutaj postaramy się ciebie tutaj zatrajkotać by szybciej Ci te 2 dni mineły;oniqa lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:;oniqa wrote:witam ponownie mi jest jakoś niedobrze źle się czuje temperatura skoczyła do góry na 37,1 i strasznie mnie muli, dzisiaj ostatni dzień brałam wiesiołka i zobaczymy czy coś pomógł, a na dodatek mój mężuś jedzie na 2 dni na delegacje i znów sama będę
;oniqa może to małe pocieszenie ale jak coś to masz Nas tutaj postaramy się ciebie tutaj zatrajkotać by szybciej Ci te 2 dni mineły
dzięki jesteście kochane :*
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nusia- ja wstałam w sobotę rano i miałam takie uczucie jakie towarzyszyło mi na poczatku ciązy z córką...taki ni to głód ni to ssanie...nie wiem jak to opisać i po tym już podejrzewałam że sie udało...potem piersi...ja po porodzie nie miałam wrażliwych piersi na okres...no może jedna pierś mnie lekko kłuła a tu bomba no cycki jak armaty podskoku nie zrobię.... i ta senność ja jestem żywiołowa energiczna a tu 3 dni pod rząd spałam na stojąco...i co najdziwniejsze w dzień a wieczorem jak sie mołam już położyć zonk. Nie mogłam zasnąć. Zaburzenia snu których nigdy nie miałam. ..a tak oprócz tego lekko okresowo...ale lekko żadne bóle i ciągniecia jak w pierwszej. Psychicznie za to jestem skołowana....wiadomo radość miesza sie ze strachem
Asi, deJzi lubią tę wiadomość
bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-
nick nieaktualnydzięki diabliczko i mamulesko za opisanie objawów hehe, gtaruluję Wam jeszcze raz! cudownie, że Wam się udało i czekamy na kolejne wieści od innych
a ja się pytam o te objawy, bo ja dzisiaj jeszcze @ nie dostałam, ale boli brzuch mnie tak typowo jak na @, jedynie co jest innego to strasznie mi sie w głowie kręci, czuję się tak jakbym była na kacu trochę, ale nie robię sobie za wielkich nadziei, bo znając życie jutro dostanę @, więc już sobie dzisiaij odpuściłam i wyluzowałam i czekam....
-
nick nieaktualny
-
Witam was rówiez u mnie równiez spadek o 0,8 jak w ostatnim cyklu:( pewnie jutro @ będzie. będę niestety musiała chyba poczekać następnych pare miesięcy z fasolka i podleczyć kolano bo nie mogę go obiązac i narazie też leczyć nie mogę do póki @ się nie pojawi:(( załamaka:(( Miłego dnia dziewczyny życzęsylwia1808
-
hej dziewczynki taki ładny poranek a tu trzeba iść do pracy.jutro chyba powtórzę teścik albo w środe mam nadzieje że nie trafi się zły egzemplarz.
ale w 1 ciąży ten pre test też się nie spisał. mam nadzieje że ten czas do soboty szybko zleci miłego dnia -
Miłego dnia dziewczyny. Eunika, Nusia, Sylwia1808 ściskam mocno.
Ja się właśnie robię na bóstwo i jadę pierwszy raz do pracy, do firmy w której właśnie skończył mi się urlop wychowaczy. Nie byłam tam 4 lata i 4 miesiące. nawet pocztą wszystko słałam do księgowości, po tym jak szef chciał mnie zwolnić bo byłam w ciąży z synkiem. Nie zdąrzył biedaczek, bo prawo pracy chroni kobietę od samego początku a nie tak jak kiedyś, po 3 miesiącu. A dziś, no cóż, trzymajcie kciuki. Nie powinnam się zbytnio denerwować i postaram się, obiecałam to sobie. A domyslam się, że w najbliższym, czasie mój wodzu znów zawita do mnie z wypowiedzeniem. No cóż, jeśli tylko wszystko będzie ok z moim lokatorem, facet chyba się załamie. Kurcze te moje dzieci mają refleks. Pojawiają się w najodpowiedniejszym momencie.
Odezwę się po powrocie.
Miłego dnia
Aha Lecę jeszcze dziś na betę.eunika, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
mamuleska wrote:Miłego dnia dziewczyny. Eunika, Nusia, Sylwia1808 ściskam mocno.
Ja się właśnie robię na bóstwo i jadę pierwszy raz do pracy, do firmy w której właśnie skończył mi się urlop wychowaczy. Nie byłam tam 4 lata i 4 miesiące. nawet pocztą wszystko słałam do księgowości, po tym jak szef chciał mnie zwolnić bo byłam w ciąży z synkiem. Nie zdąrzył biedaczek, bo prawo pracy chroni kobietę od samego początku a nie tak jak kiedyś, po 3 miesiącu. A dziś, no cóż, trzymajcie kciuki. Nie powinnam się zbytnio denerwować i postaram się, obiecałam to sobie. A domyslam się, że w najbliższym, czasie mój wodzu znów zawita do mnie z wypowiedzeniem. No cóż, jeśli tylko wszystko będzie ok z moim lokatorem, facet chyba się załamie. Kurcze te moje dzieci mają refleks. Pojawiają się w najodpowiedniejszym momencie.
Odezwę się po powrocie.
Miłego dnia
Aha Lecę jeszcze dziś na betę.
dobrze mu tak niech wie, że z kobietą w ciąży się nie zadzieradeJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie wyłączyłam komputera. Będę pracować na stanowisku laski, która jest na l4 ciążowym a sama była zatrudniona na zastępstwo za inną, która już teraz jest na macierzyńskim. Zemsta ciężarnych. Nad chłopem wisi jakieś fatum. No ale jak chce mieć młode fajne dziewczyny, a nie baby w wieku przedemerytalnym, no to niech się liczy.
Uciekam
Buźkibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki mamuleska ja też sciskam mocno trzymaj się tam dzielnie w nowej pracy no i rzeczywiście Twoja fasolinka idealnie się wstrzeliła w termin dba już o mamusię hehe.
A ja zaczynam nowy cykl, nie wiem czy dam radę znowu w tym miesiący tak wszystko sprawdzać i mierzyć tempkę, chyba muszę wyluzować i odpuścić, bo znowu wielkie rozczarowanie przyszło a ciąży brak dziewczyny jak WY to robicie, że Wam się udaje????????basiulkaa_89 lubi tę wiadomość