Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamuleska gratulacje krecha jak sie patrzy hehe.....
dziękuję dziewczyny..dla mnie to szok bo o młoda staraliśmy sie 12 cykli a tu bach za pierwszym razem....szok szok i niedowierzanie.
Porażka że męzowi za szybko nie powiem...nie ma go jutro wraca a ja jutro wyjeżdżam i spotkamy sie za 3 tyg gdzieś wrrrrrrr a to nie nius na telefon...ja chce zobaczyć jego minę
nie wiem jak wygladają e-fluidki ale ślę w milionowej ilośći&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:deJzi
Troszkę musiałam się wyciszyć przez ostatnie dni. Ale was podczytywałam, mimo zakazu, który miałam.
A kreseczka jest taka jeszcze bardzo "nieśmiała". Zobaczymy co dalej. Jestem dobrej myśli.
pozdrawiam
wiedzialam ze zaciazysz mialam takie przeczucie zrób sobie sikanego za dwa dni albo lec na betke. trzymaj sie kochana i duzo spokoju zycze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:mamuleska wrote:deJzi
Troszkę musiałam się wyciszyć przez ostatnie dni. Ale was podczytywałam, mimo zakazu, który miałam.
A kreseczka jest taka jeszcze bardzo "nieśmiała". Zobaczymy co dalej. Jestem dobrej myśli.
pozdrawiam
wiedzialam ze zaciazysz mialam takie przeczucie zrób sobie sikanego za dwa dni albo lec na betke. trzymaj sie kochana i duzo spokoju zycze
Jutro rano zrobię bHCG z krwi. Muszę mieć to na piśmie.Nusia lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:mamuleska gratuluję!!!! ślij wiruski bo my też tak chcemy
Spokojnie, to tylko jasna kreseczka.
Gdybym tylko umiała, już byś je dostała. Ale tak bardzo mocno trzymam kciuki i dobrze myślę o was, niektórzy to zwą modlitwą, że musi się wszystkim udać! Pozdrawiam
BuźkiNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny