Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:dejzi nie strsuj się miejmy nadzieje że szybko sie twój chłop ogarnie:)
miejmy nadzieje, ja juz dluzej tak nie moge.. co prawda powiedzial ze od pn. tam idzie dalej dłubać ale ile czasu jeszcze... ????
wogole jakas do dupy jestem... te moje hormony zaczynaja buzowac.. glowa mnie bolala całą noc... ach miejmy nadzieje ze to szybko minie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kobitki
DeJzi nie strsuj Kochana, choć wiem, że nie jest łatwo, ja z moim też walczę że musimy poszukać większego mieszkania bo w tym nam będzie ciasno i słyszę codziennie, że mamy jeszcze czas i on to wszystko załatwi hahah.
No i ja tez pół nocy nie spałam, jakoś się źle czułam.
Miłej niedzieli, pogoda zapowiada się cudna
Madzia trzymam kciukideJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny faktycznie piękny dzień ja mam spadek dzisiaj o 0,02 stopnia i nie wiem czy @ przyjdzie czy też nie, wczoraj test w ciagu dnia był negatywny narazie nie robię następnego, jeszcze nigdy nie miałam takiego długiego cyklu:( zaczynam sie zastanawiać czy wszystko ze mną wporządku nie czuje sieżebym był w ciąży, Moj najdłuższy. Cykl to 32 dni:((sylwia1808
-
jeżeli się niecierpliwisz to idź jutro na betę, ja miałam cykle 28 dni potem mi się skróciły i długo miałam 25-26 a nagle przyszedł jeden mający 31 dni więc teraz mimo, że 2 ostatnie miały 26(czyli niby dzisiaj @) to czekam jeszcze 5 dni przynajmniej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki
diablica - gratulacje cieszymy sie ale i tez tak chcemy mówię teraz męzowi - ze na forum co chwile któras w ciążę zachodzi ... echhhh ...
a ja obiadek i z mężusiem na wycieczkę rowerową ... kocyk ... kawusia ... relax ...
cuuuudnej niedzieli Kochane !!! :*diablica1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny