Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tez podziwiam deJzi:) słuchajcie ja znowu z moim wykresem szaleństwa mam dzsiisja raptem temp skoczyła do góry a powinna być @ wiec kupiłąm test ale nie robiłam go z rana tylko jakieś 30 min temu wynik negatywny, ale najdziwniejsze jest to że szyjka jest dośc wysoko dzisij i jest barrdzo miekke mozliwe ze to przed @ tak sie dzieje? jak myslicie, wiem że przed @ powinien być spadek temp... Taki skoczny ten mój wykes w tym cyklu że juz się pogubiąłmsylwia1808
-
sylwia1808 wrote:tez podziwiam deJzi:) słuchajcie ja znowu z moim wykresem szaleństwa mam dzsiisja raptem temp skoczyła do góry a powinna być @ wiec kupiłąm test ale nie robiłam go z rana tylko jakieś 30 min temu wynik negatywny, ale najdziwniejsze jest to że szyjka jest dośc wysoko dzisij i jest barrdzo miekke mozliwe ze to przed @ tak sie dzieje? jak myslicie, wiem że przed @ powinien być spadek temp... Taki skoczny ten mój wykes w tym cyklu że juz się pogubiąłm
kochana od owu minęło tylko 8 dni więc myślę,że nawet jeśli dziś miałby przyjść @ to test tego nie wykryje. Tak mi się wydaje bo one nie są zbyt czułe... poczekaj jeszcze lub zrób jutro ale koniecznie z porannego moczu, ja na Twoim miejscu bym się wstrzymała ze 3 dni -
nigdy ie miałam dłuższego cyklu niż 32 jakoś nie wierzy mi się że tak pożno by pvu miała miejsce .... bóle owulacyjne miałam 19-20 dzien z następny testem na pewno poczekam dzieki:) tylko tych skok nie rozumiem raz tylko maiałm 37 ale to było w sytacji gdzi gdy zachorowałam w poprzednim cyklu a w tym jak dużo pozniej temp zierzyąłm w ciągu dnia;//
sylwia1808 -
sylwia1808 wrote:nigdy ie miałam dłuższego cyklu niż 32 jakoś nie wierzy mi się że tak pożno by pvu miała miejsce .... bóle owulacyjne miałam 19-20 dzien z następny testem na pewno poczekam dzieki:) tylko tych skok nie rozumiem raz tylko maiałm 37 ale to było w sytacji gdzi gdy zachorowałam w poprzednim cyklu a w tym jak dużo pozniej temp zierzyąłm w ciągu dnia;//
Kochana pamiętaj, że owu to tylko komputer i może się pomylić a Ty najlepiej znasz swoje ciało i to jemu powinnaś zaufać, mi się akurat tak złożyło, że czułam kiedy mam owu i po pierwszym błędnym sam mi zmienił termin na ten którego się spodziewałam ale nie zawsze tak wyjdzie, czasem tempka zwariuje i wtedy komputer nie ma z nią szans -
właśnie wiem mi wariuje w tym miesiący miałam iśc w nastepnym cyklu na obserwację ovu ale neisiety mój lekarz akurat będzie na urlopie w lipcu ja mam urlop czyli pozostaje czejkie do sierpnia ale to się dobrz składa bo mam teraz problemy z kolanem i nie oge go obiązac i mam nadziej ę że do sierpnia się pdleczę, bo nie sadzę żeby w tym cyklu coś się udało:) pozdrawiam i dziekuję za odpowiedzi:) miłego weekendowania dziewczyny:)sylwia1808
-
sylwia1808 wrote:właśnie wiem mi wariuje w tym miesiący miałam iśc w nastepnym cyklu na obserwację ovu ale neisiety mój lekarz akurat będzie na urlopie w lipcu ja mam urlop czyli pozostaje czejkie do sierpnia ale to się dobrz składa bo mam teraz problemy z kolanem i nie oge go obiązac i mam nadziej ę że do sierpnia się pdleczę, bo nie sadzę żeby w tym cyklu coś się udało:) pozdrawiam i dziekuję za odpowiedzi:) miłego weekendowania dziewczyny:)
nawzajem -
nick nieaktualny
-
madzia123 wrote:wróciłam z pracy i jakoś mnie leń dopadł a mam tyle do zrobienia zbiera się na tą burze i zebrać się nie możę
hej jak masz lenia to może troszkę poleniuchuj? u mnie prześliczna pogoda, siedzę u teściów na wsi i miałam się wziąć za naukę bo sesja za pasem ale chyba dzisiaj nic z tego nie będzie... -
eunika nie ma co wariować;p jeśli było by 100 objawów to każdy byśmy u siebie znalazły hihi, ja tam nie doszukuje się żadnych wymiatam wszystko z lodówki ale to jak zawsze;p;p jedynym jakimś objawem innym niż na okres jest bolesność sutków ale to tak żę dotknąć się nie mogę,ale czas pokaże;)
-
;oniqa wrote:hej dziewczyny jak mija dzionek ja niedawno wróciłam z pracy i biorę się do roboty
wszystkie dzisiaj do roboty, prania, prasowania... ja mam dzień lenistwa, trochę próbuję czytać książkę na literaturę amerykańską ale mi nie idzie więc siedzę na owu, gapię się na swój wykres i mam nadzieję, że zrobi się zielony;oniqa lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:;oniqa wrote:hej dziewczyny jak mija dzionek ja niedawno wróciłam z pracy i biorę się do roboty
wszystkie dzisiaj do roboty, prania, prasowania... ja mam dzień lenistwa, trochę próbuję czytać książkę na literaturę amerykańską ale mi nie idzie więc siedzę na owu, gapię się na swój wykres i mam nadzieję, że zrobi się zielony
wygląda obiecująco Twój wykresik ok uciekam bo mąż wzywa do sypialni