Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dołączam się do majowych starań, mam prośbę. Zerknijcie na mój wykres i powiedzcie jakie są szanse na zapłodnienie. Współżyliśmy 8, 10 i 11 dnia cyklu. Owulacja raczej była, miałam monitoring po niej i mam zaznaczone na USG ślad płynu oraz na prawym jajniku ciałko żółte.
Jeszcze jedno po ilu dniach mogę robić test ciążowy i beta HCG, dodam że wczoraj robiłam zwykły i jest negatywny.Od 11 dnia cyklu bolą mnie piersi. -
maximka84 wrote:hihi emilko nadmiar szczescia
Oj nadmiar oglądała któras z Was to " O matko!" z tvn style?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Króliczynka wrote:Hej, dołączam się do majowych starań, mam prośbę. Zerknijcie na mój wykres i powiedzcie jakie są szanse na zapłodnienie. Współżyliśmy 8, 10 i 11 dnia cyklu. Owulacja raczej była, miałam monitoring po niej i mam zaznaczone na USG ślad płynu oraz na prawym jajniku ciałko żółte.
Jeszcze jedno po ilu dniach mogę robić test ciążowy i beta HCG, dodam że wczoraj robiłam zwykły i jest negatywny.Od 11 dnia cyklu bolą mnie piersi.
Ładny wykresik, temp rośnie więc oby tak dalej, owu była faktycznie chyba, bo ładny śluz, powodzenia !Króliczynka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnydeJzi wrote:maximka84 wrote:deJzi wrote:witam sie dziewczynki
mamy weekend umnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
ejjjj a gdzie ja tu jestem ????
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
sorki
nio fajną mam date 32 i 27 -
Króliczynka wrote:Hej, dołączam się do majowych starań, mam prośbę. Zerknijcie na mój wykres i powiedzcie jakie są szanse na zapłodnienie. Współżyliśmy 8, 10 i 11 dnia cyklu. Owulacja raczej była, miałam monitoring po niej i mam zaznaczone na USG ślad płynu oraz na prawym jajniku ciałko żółte.
Jeszcze jedno po ilu dniach mogę robić test ciążowy i beta HCG, dodam że wczoraj robiłam zwykły i jest negatywny.Od 11 dnia cyklu bolą mnie piersi.
hej ja myślę, że tak przynajmniej za 3 dni jeśli masz krótkie cykle, i za te 3 dni zrobiłabym betęKróliczynka lubi tę wiadomość
-
Króliczynka wrote:Tylko martwi mnie fakt,że nie mam za bardzo innych wyraźnych objawów tylko ból ty piersi. A piszecie tutaj też o bólach brzucha itp.
Ale one sa u każdej inne RybkoKróliczynka lubi tę wiadomość
Króliczynka wrote:Tylko martwi mnie fakt,że nie mam za bardzo innych wyraźnych objawów tylko ból ty piersi. A piszecie tutaj też o bólach brzucha itp.
Kochana ciesz się, że nie boli Cię brzuch, nie każdy ma takie same objawy,niektóre dziewczyny nie mają żadnych, Ty mówisz o piersiach a ja ich wcale nie czuję ale to nie znaczy, że nie mam nadziei głowa do góry i bądź cierpliwa jeszcze te kilka dniKróliczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKróliczynka wrote:Hej, dołączam się do majowych starań, mam prośbę. Zerknijcie na mój wykres i powiedzcie jakie są szanse na zapłodnienie. Współżyliśmy 8, 10 i 11 dnia cyklu. Owulacja raczej była, miałam monitoring po niej i mam zaznaczone na USG ślad płynu oraz na prawym jajniku ciałko żółte.
Kochana - prtzede wszystkim witamy w naszych skromnych progach
Powiem tak - szanse zawsze są ... ale najważniejsze to się nie nakręcać i nie szukać objawów - każda z nas ci to powie ...
Poczytaj dzisiejszą poradę dnia pod swoim wykresem ... dobrze jest tam napisane ... im większe nakręcanie się, tym później większe rozczarowanie ...
Oczywiście życze Ci fasoleczki jak wszystkim tutaj babeczkom, ale nie dajmy się zwariować ... poza tym - im człowiek więcej myśli - tym blokada psychiczna większa - a z tym gorzej o zapłodnienie - każdy lekarz Ci to powie ... luz luz i jeszcze raz luz albo jak ja to mówię :
RELAX & SEXAsi, Króliczynka, eunika lubią tę wiadomość
-
ale to nie koniecznie musi być tak samo u wszystkich. W pierwszej ciąży az do dnia miesiączki nie miałam nic ,żadnych objawów . Jak nie dostałam @ to zrobiłam test i dopiero przyszły objawy. Tym razem bałam się,że to nie ciąża a infekcja jakaś bo bardzo szybko objawy przyszły,wcześniej niż podręczniki o tym piszą życie rządzi się swoimi prawami i tak to właśnie jest...
Króliczynka, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Maximka84 ma rację ...wiem,że łatwo mówić i ja też się nakręcałam ale im bardziej się nakręcamy tym boleśniejsze jest rozczarowaie
dokładnie !!!
ja w zeszłym cyklu jak przyszła małpica to masakra była.... cały weekend miałam do kitu ,,,zamiast cieszyć się czasem spędzonym z męzem to miałam focha na wszystko i żal ... byłam za bardzo nakręcona ... bo jajniki rwały, piersi bolały i co ? ... przyszła wredota ...Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKróliczynka wrote:Dzięki za wszystkie komentarze,trochę mnie uspokoiliście, ale te dni się tak dłużą że hej, chciałabym już wszystko wiedzieć.
he ... w życiu nie jest tak łatwo ...
to teraz napisz nam ile się staracie, czy jesteście zdrowi i ile masz latek ?
i spokój kochana - tylko to nas ratuje ja też czekam więc wiesz ... nie jesteś samaAsi lubi tę wiadomość
-
Króliczynka wrote:Dzięki za wszystkie komentarze,trochę mnie uspokoiliście, ale te dni się tak dłużą że hej, chciałabym już wszystko wiedzieć.
Miałam to samo. Rozumiem Cię > Tak bardzo się iecierpliwiłam ,że nie wytrzymałam zrobiłam test i ....smutek . Dziewczyny pisały za szybko.. miały rację na drugi dzień był już pozytywny blada kreseczka ..kolejny dzień beta .. warto chwilkę poczekaćmaximka84 lubi tę wiadomość
-
Króliczynka wrote:Dzięki za wszystkie komentarze,trochę mnie uspokoiliście, ale te dni się tak dłużą że hej, chciałabym już wszystko wiedzieć.
Najlepiej jest właśnie sobie troszkę odpuścić zająć się mężem, nie tylko w dni wyznaczone, dać mu więcej miłości a oboje skorzystacie dziecko-dzieckiem ale to wy jesteście najważniejsi u mnie już ochota na wzrosla, jestem książkowa i korzystamy, ciąża swoja drogą, ale mąż jest moim numerem 1 i chcę mu pokazywać, że nadal jest dla mnie meski i idealny tak jak i przed staraniami , jak kiedyś, zauważam jego zmianę, to- jak się wyjątkowo czujemaximka84, Matylda36 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny