Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie też tak myślę.i tak w pracy staram się unikać naświetlań zamieniam się z koleżankami na inne zabiegi ale czasem się nie da dlattego wolę wiedzieć.ale to będzie męczące tak co miesiąć myśleć.chociaż ból sutków taki jak w 1 ciąży dlatego chce sprawdzić.lece do pracy słonecznej soboty
-
witam od rana
u mnie pogoda super, cieplutko i duuuuuuuużo słoneczka a ja póki co szczęśliwa bo tempka cały czas idzie w górę a owu mi przesunęło owulację tak jak się spodziewałam
jeszcze jest nadzieja mimo że ból od rana jak na @ ale wykresik wygląda coraz ładniej...
-
Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory
rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
Popieramumawiałaś się już na wizytę Asi? Kocham Gdańsk, mam w całym Trójmieście rodzinę i miałam tam miodowe wakacje
Asi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory
rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
no ja mam okropny głód od 3 dni, całe dnie jem a ten ból jest bardzo mylący jak np. kobieta nie wie czy jest w ciąży albo już ma pozytywny test i się martwi... ja bym tak miałaczekam zgodnie z planem 6 dni, jak @ nie przyjdzie (oby) to zrobię teścik a jak się pojawi to w następnym cyklu bardziej się biorę do roboty
Asi lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory
no ja mam okropny głód od 3 dni, całe dnie jem a ten ból jest bardzo mylący jak np. kobieta nie wie czy jest w ciąży albo już ma pozytywny test i się martwi... ja bym tak miałaczekam zgodnie z planem 6 dni, jak @ nie przyjdzie (oby) to zrobię teścik a jak się pojawi to w następnym cyklu bardziej się biorę do roboty
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cudaeunika lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cuda
dzięki Kochana, staram się nie zwariować jak tylko mogę bo chmary bobasków mnie otaczają, mam mnóstwo znajomych którzy pobierali się w tym samym czasie co my(niecałe 3 lata) i teraz był "wysyp"na razie jeszcze jestem twarda, oby jak najdłużej a najlepiej żebym nie musiała wcale mieć cierpliwości tylko od razu maluch się zadomowi
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:witam sie dziewczynki
mamy weekendumnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
ejjjj a gdzie ja tu jestem ???? -
eunika wrote:Emilka WSK wrote:eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cuda
dzięki Kochana, staram się nie zwariować jak tylko mogę bo chmary bobasków mnie otaczają, mam mnóstwo znajomych którzy pobierali się w tym samym czasie co my(niecałe 3 lata) i teraz był "wysyp"na razie jeszcze jestem twarda, oby jak najdłużej a najlepiej żebym nie musiała wcale mieć cierpliwości tylko od razu maluch się zadomowi
Zadomowi, zobaczyszw styczniu będzie szał na porodowkach
nick nieaktualny...nio ja za około tydzień z hakiem może małym mam dostać @ ...
ciekawe
a dziś mi się śniło że robiłam test ciążowy - ale że przy jakiejś pielęgniarce i wyszły II krechyi kazała mi powtórzyć za 3 dni
no ale wiadomo - zazwyczaj śni się na odwrót ....
-
Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam
ale sniła mi się...bliźniacza.. czy ja mam sny prorocze?
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam
hihiihihihihi
ja tam jakoś w to nie wierzę ...
No oby nie byłyjedno tak, ale więcej...oj byłoby ciężko
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:deJzi wrote:witam sie dziewczynki
mamy weekendumnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
ejjjj a gdzie ja tu jestem ????
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka8427
sorki
-
Emilka WSK wrote:maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam
hihiihihihihi
ja tam jakoś w to nie wierzę ...
No oby nie byłyjedno tak, ale więcej...oj byłoby ciężko
spokojnie to tylko sen, mojemu mężowi śniło się że urodziłam trojaczki- NAPRAWDĘ! i obudził się przerażonynie sądzę, żeby się sprawdziło, hihi