Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie też tak myślę.i tak w pracy staram się unikać naświetlań zamieniam się z koleżankami na inne zabiegi ale czasem się nie da dlattego wolę wiedzieć.ale to będzie męczące tak co miesiąć myśleć.chociaż ból sutków taki jak w 1 ciąży dlatego chce sprawdzić.lece do pracy słonecznej soboty
-
witam od rana u mnie pogoda super, cieplutko i duuuuuuuużo słoneczka a ja póki co szczęśliwa bo tempka cały czas idzie w górę a owu mi przesunęło owulację tak jak się spodziewałam jeszcze jest nadzieja mimo że ból od rana jak na @ ale wykresik wygląda coraz ładniej...
-
Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
Popieram umawiałaś się już na wizytę Asi? Kocham Gdańsk, mam w całym Trójmieście rodzinę i miałam tam miodowe wakacjeAsi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
no ja mam okropny głód od 3 dni, całe dnie jem a ten ból jest bardzo mylący jak np. kobieta nie wie czy jest w ciąży albo już ma pozytywny test i się martwi... ja bym tak miała czekam zgodnie z planem 6 dni, jak @ nie przyjdzie (oby) to zrobię teścik a jak się pojawi to w następnym cyklu bardziej się biorę do robotyAsi lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
no ja mam okropny głód od 3 dni, całe dnie jem a ten ból jest bardzo mylący jak np. kobieta nie wie czy jest w ciąży albo już ma pozytywny test i się martwi... ja bym tak miała czekam zgodnie z planem 6 dni, jak @ nie przyjdzie (oby) to zrobię teścik a jak się pojawi to w następnym cyklu bardziej się biorę do roboty
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cudaeunika lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
no ja mam okropny głód od 3 dni, całe dnie jem a ten ból jest bardzo mylący jak np. kobieta nie wie czy jest w ciąży albo już ma pozytywny test i się martwi... ja bym tak miała czekam zgodnie z planem 6 dni, jak @ nie przyjdzie (oby) to zrobię teścik a jak się pojawi to w następnym cyklu bardziej się biorę do roboty
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cuda
dzięki Kochana, staram się nie zwariować jak tylko mogę bo chmary bobasków mnie otaczają, mam mnóstwo znajomych którzy pobierali się w tym samym czasie co my(niecałe 3 lata) i teraz był "wysyp" na razie jeszcze jestem twarda, oby jak najdłużej a najlepiej żebym nie musiała wcale mieć cierpliwości tylko od razu maluch się zadomowi -
nick nieaktualnydeJzi wrote:witam sie dziewczynki
mamy weekend umnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
ejjjj a gdzie ja tu jestem ???? -
eunika wrote:Emilka WSK wrote:eunika wrote:Asi wrote:ja ten ból jak na miesiączkę mam do tej pory rano jest zawsze gorzej ze wszystkimi objawami wieczorem to tylko głód pozostaje
Z takim nastawieniem wlaśnie zdzialasz cuda
dzięki Kochana, staram się nie zwariować jak tylko mogę bo chmary bobasków mnie otaczają, mam mnóstwo znajomych którzy pobierali się w tym samym czasie co my(niecałe 3 lata) i teraz był "wysyp" na razie jeszcze jestem twarda, oby jak najdłużej a najlepiej żebym nie musiała wcale mieć cierpliwości tylko od razu maluch się zadomowi
Zadomowi, zobaczysz w styczniu będzie szał na porodowkachZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny...nio ja za około tydzień z hakiem może małym mam dostać @ ... ciekawe
a dziś mi się śniło że robiłam test ciążowy - ale że przy jakiejś pielęgniarce i wyszły II krechy i kazała mi powtórzyć za 3 dni no ale wiadomo - zazwyczaj śni się na odwrót ....
-
Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam ale sniła mi się...bliźniacza.. czy ja mam sny prorocze?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam ale sniła mi się...bliźniacza.. czy ja mam sny prorocze?
hihiihihihihi
ja tam jakoś w to nie wierzę ...
No oby nie były jedno tak, ale więcej...oj byłoby ciężkoZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:deJzi wrote:witam sie dziewczynki
mamy weekend umnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
ejjjj a gdzie ja tu jestem ????
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27
sorki -
Emilka WSK wrote:maximka84 wrote:Emilka WSK wrote:Maximka, mi się śniła ciąża i ją mam ale sniła mi się...bliźniacza.. czy ja mam sny prorocze?
hihiihihihihi
ja tam jakoś w to nie wierzę ...
No oby nie były jedno tak, ale więcej...oj byłoby ciężko
spokojnie to tylko sen, mojemu mężowi śniło się że urodziłam trojaczki- NAPRAWDĘ! i obudził się przerażony nie sądzę, żeby się sprawdziło, hihi