Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsi wrote:deJzi wrote:Asi GRATULUJE masz taka sama obsesje jak ja latam do kibla i sprawdzam czy wszytko ok i na pewno tak bedzie przez ten trudny pierwszy czy nawet drugi miesiac... czuje radosc a zarazem strach... ale tak jak juz ktos tu napisal cziszmy sie dzisiejszym dniem a jutro bedzie kolejny.. nie myslmy o tym co moze sie przytrafic.. poprostu sie czieszmy.
Tak ...nie ukrywam ,że obawy są ale i duża radość ...jestem wyczulona bo chciałabym szybko zareagować gdyby coś się działo...
chyba jak kazda z nas... -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny jak myślicie dostanę jutro @? Ostatnio (czyliw poprzednim cyklu) miałam spadek z 36,69 na 36,60 niestety okazało się u mnie że mam problem z kolanem (obrazek, torbirl i łękotka wczorajszym stanie oraz zwyrodnienie) i nie mogę go obiążac nie wskazana by mi była teraz ciąża:((( trochę sie załamała, bo nadzieje jest cały czas chociaż wiem że było by to złe dla mojego zdrowia staramy sie od lutego nigdy nie miałam problemu z okresem ale stosowalam tez długo anty ponad 5lat z tym że robiłam przerwy kilka miesięcy brałam kilka nie Twój link do miniatury na forum:
kopiuj
sylwia1808 -
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Asi -gratulacje!
Widzę,że wszystkie jesteśmy wyczulone, bo tak bardzo pragnęłyśmy tego dzieciątka..
Ja też jestem wzdęta od 4 tc i nie dopinam żadnych spodni!Chodzę albo w getrach a teraz jak jest gorąco w sukienkach-innej opcji nie ma..na jesień będę musiała se kupić jakieś spodnie ciążowe, bo w poprzedniej ciąży brzuch mi wyskoczył dopiero w kwietniu i było ciepło a urodziłam 30 czerwca więc nie musiałam tak naprawdę nic kupować prócz kilku tunik:)
A myślałam że tylko mnie tak wywaliło brzuchol. Już się zaczełam zastanawaić po czym bo jem normalnie, albo nawet i mniej bo mnie mdli masakrycznie. Uspokoiłyście mnie, że nie tylko ja tak mamAsi lubi tę wiadomość
-
kasiaks- Ja na początku myślałam,że może to jest związane z wiekiem w jakim zachodzi się w ciążę ( mam 30 lat), ale rozmawiałam z moim gin i powiedział,że po pierwsze już byłam w ciąży więc szybciej będę miała brzuszek a po drugie każda ciąża inna i widać w tej tak ma być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam sie dziewczynki
mamy weekend umnie piekne slonko i trzeba to wykorzystac jeszcze nie mam planow... pomyslimy zobaczymy
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja, z brzydką pogodą i toną prania...ciekawe kiedy wyschnie...
M na 13 wraca, na 17 mam korepetycje, więc jak to ciężarówka się poobijam dziś raz mi wolno prawda?Asi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Asi wrote:U mnie ranek a na termometrze 19 stopni i słońce daje jak szalone . Lato pełną parą. Muszę wykorzystać pogodę bo jutro podobno ma padać.
Ciepelko też jest Asi ale pochmurno gdzie mieszkasz, w jakich okolicach? Lubuskie pod chmurami już Tak się cieszę, ze i Ty kochana będziesz mamą styczniową 2014 maj ma magiczną moc Ja ściągam wlaśnie serię O MATKO z tvn z tą Bosacką, przyda nam się a m mi kupił to : http://merlin.pl/Bobas-Instrukcja-obslugi_Louis-Borgenicht-Joe-Borgenicht/browse/product/1,614848.html
Dawno tak fajnej książki nie widzialam, nawet on czytaAsi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
dziewczyny czy jak zrobię test albo bete np jutro albo w pon a w czwartek termin miesiączki, niestety mam taką pracę że muszę wiedzieć jak coś podejrzewam bo naświetlania itd.w styczniu to była dla nas niespodzianka a teraz jak świadomie planujemy to będę musiała wccześniej sprawdzać.wiem że mogą być np 2 kreski a potem dostać okres ale wole wiedzieć