Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Babeczki u mnie 17 dc i od wczoraj dziwnie kłują, bolą mnie jajniki, albo to jelita, poza tym nerwa i płaczka mam rodzaj ciązowej paranoi gratuluję zafasolkowanym i liczę, że tam rozrzucacie na nas swoje pozytywne fluidy dziękuję, że jesteście!!!!!mam z Wami łatwiej iść w stronę macierzyństwa i przede wszystkim ciągle przekonuję się, że nie jestem nienormalna, tylko spragniona miłości bezwarunkowej
deJzi, Iwka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam Was kochane ja jak zawsze zabiegana. I wpadłam tylko na chwilę. Przeczytałam więc Asi trzymam kciuki aby wszystko było oki :)Emilka głowa do góry dasz radę będziesz mamą a mamy zawsze dają radę :*
Ja dzisiaj byłam na obserwacji iii okazało się (jak dejzi podejrzewała) że pęcherzyk nie pękną tylko się zmiejszył z 26 do 18 mm zapadł się i się zassał - endo trochę zmalało z 12 na 11 mm i kazali mi znowu przyjść w poniedziałek. Ogólnie jajo brzydko pofałdowane no cóż cykl stracony idę z dziewuszkami z pracy potańczyć i na arbuzowego drinka - wypiję za Wasze zdrowie i by się zazieleniło u Was wszystkich
Emilka mi w tym miesiącu załatwiła bliźniaków więc mogę komuś je oddać :*
Buziaki :* lece się szykować
ps. Domi81 my też dziękujemy że z nami jesteś :*deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musiałybyscie mnie wczoraj widzieć,tak jak przypuszczałam że tak będzie wyłam wczoraj podwójnie.Najpierw wczesnym rankiem kiedy odprowadzałam synka pod szkołę,wyjeżdzał na zieloną szkołę.Pierwsza tak długa rozłąka i jak się żegnał to szepnął mi do ucha że jak przyjedzie to mam mu powiedzieć żę w końcu będzie miał rodzeństwo.Musiałam być twarda przy nim żeby sie nie rozkleić ale jak już odjechali, w samochodzie rozkleiłam się na maksa.Pojechałam na tą betę miałam nadzieję że w końcu się udało,ale jak odebrałam wyniki to już załamka totalna,ciąży brak,kurcze jak ja mu powiem żę znowu tym razem nic z tego:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 17:02
-
ASI gratulujemy!!!! mi już (?) brzuszek wywaliło... 7 tydzień... wstyd...
Asi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Już tak się kochane poswięcam ,dbam o siebie,paliłam papierosy tyle lat od tygodnia nie palę kupiułam sobie e papierosa i tym się oszukuję na razie mi to wychodzi.Kurcze nie rozumie tylko jednego jedne piją imprezują i mają wszystko w du..e ,mam kontakt z takimi kobietami,czasami mi się serce kraje na widok tych biednych dzieci.Mój M nie wie jak ma już mi pomóć,chociaż sama widzę że jemu też jest ciężko.Sorry dziewczynki że tak się rozkleiłam ale jak się wygadałam to jest mi ciut lepiej.DZIEKUJĘ ZE JESTEŚCIE!!!!!
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Asi teraz już mogę oficjalnie pogratulować
Adzia, jak jesteś wierząca to możesz mu powiedzieć że to bozia w niebie przydziela maluszki i na pewno Wam też przydzieli, tylko musi wybrać dla Was odpowiedniego dzidziusia. I jak już wybierze, to Bozia na pewno wtedy Wam go przyśle i będzie rósł w Twoim brzuszku :)I Ty też musisz w to wierzyć. Ja wierzę, że dla każdej z nas będzie przydzielona mała fasolka Jak tak myślę, to robi mi się lepiej wtedy. Wiem, może to głupie ale tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 17:24
adzia, Nusia, aisa lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Asi teraz już mogę oficjalnie pogratulować
Adzia, jak jesteś wierząca to możesz mu powiedzieć że to bozia w niebie przydziela maluszki i na pewno Wam też przydzieli, tylko musi wybrać dla Was odpowiedniego dzidziusia. I jak już wybierze, to Bozia na pewno wtedy Wam go przyśle i będzie rósł w Twoim brzuszku :)I Ty też musisz w to wierzyć. Ja wierzę, że dla każdej z nas będzie przydzielona mała fasolka Jak tak myślę, to robi mi się lepiej wtedy. Wiem, może to głupie ale tak mam
Dziękuję Klif!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyok, lece na Barwy szczęścia potem rodzinka.pl
relaxik
udanego wieczorku Kochane Staraczki i szczęściary - które mają mdłości, nudności i te które mają wszelkie mozliwe objawy - od bólu sutków do wszystkiego naraz odpoczywajmy ... weekend przed namiadzia lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:ASI gratulujemy!!!! mi już (?) brzuszek wywaliło... 7 tydzień... wstyd...
Ale muszę Ci powiedzieć ,że ja też jestem wzdęta i sie nie dopinam ale gin powiedziała,że tak może być ,że zaraz po zaplodnieniu zaczyna "wywanać" bo miejsce na dzidzie się robi ale ja się boję ,że znowu 30 kg przytyję... o zgrozo . Będę się mocno pilnować ale u mnie to chyba rodzinne. Z córką byłam jak czołg a potem szybko schudłam do 52 kg i to tylko na zdrowym jedzeniu pod kontem maluszka , karmieniu piersią i bujaniu przy muzyce -
deJzi wrote:Asi GRATULUJE masz taka sama obsesje jak ja latam do kibla i sprawdzam czy wszytko ok i na pewno tak bedzie przez ten trudny pierwszy czy nawet drugi miesiac... czuje radosc a zarazem strach... ale tak jak juz ktos tu napisal cziszmy sie dzisiejszym dniem a jutro bedzie kolejny.. nie myslmy o tym co moze sie przytrafic.. poprostu sie czieszmy.
Tak ...nie ukrywam ,że obawy są ale i duża radość ...jestem wyczulona bo chciałabym szybko zareagować gdyby coś się działo... -
Asi -gratulacje!
Widzę,że wszystkie jesteśmy wyczulone, bo tak bardzo pragnęłyśmy tego dzieciątka..
Ja też jestem wzdęta od 4 tc i nie dopinam żadnych spodni!Chodzę albo w getrach a teraz jak jest gorąco w sukienkach-innej opcji nie ma..na jesień będę musiała se kupić jakieś spodnie ciążowe, bo w poprzedniej ciąży brzuch mi wyskoczył dopiero w kwietniu i było ciepło a urodziłam 30 czerwca więc nie musiałam tak naprawdę nic kupować prócz kilku tunik:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 18:18