Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:My tez myslelismy ze nam sie nie uda..a tu prosze..M .poszedł do pracy..a tez jest bez doswiadczenia i wykształcenia ..ciezko jest..ale warto jest powalczyc
Mnie dzien w dzien jest niedobrze..a co dziennie coraz gorzej
A co z Twoją pracą co ją miałaś zacząć ? już nieaktualne pewnie ...
nie narzekaj na mdłości - sama chciałaś ciesz się ... też pewnie chciałybyśmy mieć taki problem . . . -
A jak we wtorek pojadę do gin to zobaczy już coś dziewczyny?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:Emilka na pewno, bo my jesteśmy na podobnym etapie
Bardzo podobnym fajnie jest mieć kogoś, z kim każdy dzień sie przechodzi razem bedziemy rodzic wyznaczył ci już gin termin?kasiaks lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:kasiaks wrote:Emilka na pewno, bo my jesteśmy na podobnym etapie
Bardzo podobnym fajnie jest mieć kogoś, z kim każdy dzień sie przechodzi razem bedziemy rodzic wyznaczył ci już gin termin?
Nie bo jak byłam na wiycie wcześniej po tablety to tylko zerknęła i był pęcherzyk ciążowy. Zobaczymy co powie w poniedziałek. Właśnie szukam jakiegoś innego gina jeszcze ale ciężko znaleźć kogoś dobrego -
nick nieaktualnywitam dziewczyny
emilka- nie przejmuj sie tak bardzo, wazne ze bedzie dzidzia a z reszta sobie poradzicie, musicie byc tylko bardzo silni.
a ja sie wybieram z mezem na weekend pod namiot, wrocimy tylko z pracy, spakujemy sie i ruszamy na łono natury oddac sie wielkiej przyjemnosci i lenistwu pogoda az zaprasza na taki odpoczynek... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytakze do niedzieli znikam z ovu musze naładowac sobie baterie aby miec siły na kolejne starania to przedostatni weekend z mezem i musze ten czas wykorzystac. za tydzien komunia brata to tez bedzie taki misz masz u rodzicow a potem juz maz wyjezdza
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patrząc na swoją temp miałam ogromną nadzieję!Ale bałam się myśleć,że się w końcu udało i cały czas odganiałam te myśli..postanowiłam testować 14 dni po owulce, mimo,że test miałam kupiony dużo wcześniej..nie mogłam się doczekać tego dnia, ale z drugie strony jak se wyobrażałam,że może wyjść pozytywny,ganiłam się za to i ściągałam na ziemię,żeby się nie nakręcać..14 dnia z samego rana (cała noc nie spałam z nerwów) zrobiłam test i nie mogłam uwierzyć,że jest pozytywny
-
nick nieaktualny