X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe starania
Odpowiedz

Majowe starania

Oceń ten wątek:
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks- ja byłam na usg w 6tygodniu i 4 dniu ciąży i już było widać serduszko :)Więc myślę,że u Ciebie też będzie już widać :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HOPE83 mam nadzieje, bo jakaś zestresowana jestem :/

• anika Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez myslelismy ze nam sie nie uda..a tu prosze..M .poszedł do pracy..a tez jest bez doswiadczenia i wykształcenia ..ciezko jest..ale warto jest powalczyc :)

Mnie dzien w dzien jest niedobrze..a co dziennie coraz gorzej :(

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika wrote:
    My tez myslelismy ze nam sie nie uda..a tu prosze..M .poszedł do pracy..a tez jest bez doswiadczenia i wykształcenia ..ciezko jest..ale warto jest powalczyc :)

Mnie dzien w dzien jest niedobrze..a co dziennie coraz gorzej :(

A co z Twoją pracą co ją miałaś zacząć ? już nieaktualne pewnie ...

nie narzekaj na mdłości - sama chciałaś :P ciesz się ... też pewnie chciałybyśmy mieć taki problem . . .

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak we wtorek pojadę do gin to zobaczy już coś dziewczyny?

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka na pewno, bo my jesteśmy na podobnym etapie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 08:50

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiaks wrote:

Bardzo podobnym :) fajnie jest mieć kogoś, z kim każdy dzień sie przechodzi :) razem bedziemy rodzic :) wyznaczył ci już gin termin?

kasiaks lubi tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    kasiaks wrote:

Bardzo podobnym :) fajnie jest mieć kogoś, z kim każdy dzień sie przechodzi :) razem bedziemy rodzic :) wyznaczył ci już gin termin?

Nie bo jak byłam na wiycie wcześniej po tablety to tylko zerknęła i był pęcherzyk ciążowy. Zobaczymy co powie w poniedziałek. Właśnie szukam jakiegoś innego gina jeszcze ale ciężko znaleźć kogoś dobrego

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny :)
    emilka- nie przejmuj sie tak bardzo, wazne ze bedzie dzidzia a z reszta sobie poradzicie, musicie byc tylko bardzo silni.
    a ja sie wybieram z mezem na weekend pod namiot, wrocimy tylko z pracy, spakujemy sie i ruszamy na łono natury oddac sie wielkiej przyjemnosci i lenistwu :) pogoda az zaprasza na taki odpoczynek...

• Klif Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ tu dzisiaj cisza...

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo ale super Kaarolaa, też tak chcę :) a nie za zimne jeszcze noce pod namiot? :) baw się dobrze ;)

a u mnie pojawił się już ból miesiączkowy, ćmi mnie w dole brzucha i mam straszne zawroty głowy :-( jutro zrobię test i zobaczymy...

kaarolaa lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko- ja mam termin na 5 stycznia 2014r:)
    kaarolaa- ale fajnie!życzę udanego wypadu i bawcie się dobrze :*

kaarolaa lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i za zimno ale mozna tez sie troche cieplej ubrac i bedzie ok a poza tym maz mi nie da zmarznac ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    moze i za zimno ale mozna tez sie troche cieplej ubrac i bedzie ok a poza tym maz mi nie da zmarznac ;)

hehe no ja myślę ;) fajne są takie wyjazdy, człowiek wraca pozytywnie naładowany ;)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia-poczekaj z testem jeszcze klika dni, przynajmniej 14 dni po owulacji..wykres sugeruje,że zagnieżdżenie mogło być 14 maja, więc najczulszy test 10 ml/l wyjdzie po 6 dniach od tego terminu..

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem Kochana, ale już nie mogę z tym czekaniem...w tamtym cyklu okres przyszedł w 12 dpo więc dlatego ovu wyznaczyło mi go na teraz na tą niedzielę...a jak TY się czułaś przed @ który nie przyszedł? miałaś przeczucie, że się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takze do niedzieli znikam z ovu :) musze naładowac sobie baterie aby miec siły na kolejne starania to przedostatni weekend z mezem i musze ten czas wykorzystac. za tydzien komunia brata to tez bedzie taki misz masz u rodzicow a potem juz maz wyjezdza :(

maximka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na ile mąż wyjeżdża?

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrząc na swoją temp miałam ogromną nadzieję!Ale bałam się myśleć,że się w końcu udało i cały czas odganiałam te myśli..postanowiłam testować 14 dni po owulce, mimo,że test miałam kupiony dużo wcześniej..nie mogłam się doczekać tego dnia, ale z drugie strony jak se wyobrażałam,że może wyjść pozytywny,ganiłam się za to i ściągałam na ziemię,żeby się nie nakręcać..14 dnia z samego rana (cała noc nie spałam z nerwów) zrobiłam test i nie mogłam uwierzyć,że jest pozytywny :)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a na ile mąż wyjeżdża?

albo wroci pod koniec czerwca albo dopiero 8 lipca dokładnie sam jeszcze nie wiem.

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ