Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hejo.......... test negatywny.Jak sie obudziłam to sobie pomyślałam eeeee nie bede robić zrobie jutro albo pojutrze....ale obiecałam wam i sobie to zrobiłam i jak sie spodziewałam nie było ani nawet cienia cienia cienizny nic kompletnie...no oprócz kontrolnej oczywiście hehe....następny po niedzieli jak nie przyjdzie @ oczywiście.bo miłość to bezinteresowna radość z czyjegoś istnienia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyH30 wrote:witajcie kochane, jestem po wizycie i już mam chyba dość...teraz mam do podjęcia decyzję czy chce przyjąć zastrzyki z genadotropiny,jestem ciekawa czy któraś z Was o tym słyszała i jakie macie doświadczenie
no na pekniecie jeden zastrzyk czy serie zastrzykow??
a co ci wlasciwie jest co powiedzial??
jezeli jest to seria zastrzykow po okresie to jest na wzrost pecherzykow i poprawe fazy lut. bardzo dobre sa zastrzyki droga kuracja ale skuteczna ja jestem za
jak sie nazywaja te hormony?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:22
-
Witam się z rańca. Ovu zaznaczyło mi owulację i wyznaczyło jednak @ na 31 maja, a ja myślałam że testować ewentualnie będę 30 maja.No ale to tylko jeden dzień różnicy, więc już mi różnicy nie zrobi. Dziś ostatni dzień mierzyłam temperaturę i do @ termometr odstawiam.
deJzi lubi tę wiadomość
-
15.05 - Konwalia
15.05 - Patii22
15.05 - gosia28
16.05 - adzia
18.05 - Juicca
18.05 - basiulkaa_89
19.05 - Asi
20.05 - Ofelaine
20.05 - ash
21.05 - Nusia
22.05 - kaarolaa
22.05 - mamuleska
22.05 - madzianka
22.05 - mikusia
23.05 - diablica1985
23.05 - Matylda36
23.05 - Merida
23.05 - madzialenka
24.05 - eunika
25.05 - madzia123
25.05 - samira
26.05 - ninka
26.05 - carolina84
27.05 - Brava
30.05 - Miriam
30.05 - zielarka
31.05 - Klif
31.05 - Eavonne
32.05 - maximka84 27Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 07:28
-
Hej Laseczki, padlam wczoraj na twarz... i dziś też- ale już z przewiania.. Idę umrzećZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:H30 wrote:witajcie kochane, jestem po wizycie i już mam chyba dość...teraz mam do podjęcia decyzję czy chce przyjąć zastrzyki z genadotropiny,jestem ciekawa czy któraś z Was o tym słyszała i jakie macie doświadczenie
no na pekniecie jeden zastrzyk czy serie zastrzykow??
a co ci wlasciwie jest co powiedzial??
jezeli jest to seria zastrzykow po okresie to jest na wzrost pecherzykow i poprawe fazy lut. bardzo dobre sa zastrzyki droga kuracja ale skuteczna ja jestem za
jak sie nazywaja te hormony?
na pęknięcie już miałam podawany pregnyl po leczeniu z zastosowaniem clo. teraz mam miec podanee zastrzyki na wzrost pęcherzyków przez 5 lub 6 dni a potem na pęknięcie, no troche to kosztuje ale nie chodzi mi już o te pieniądze to znajdę odmówię sobie czegoś innego i znajdę.
wczoraj lekarz mi powiedział że owszem możemy kontynuować leczenie clo ale moje jajniki słabo na to reagują... mam podjąć decyzję i dać znać co robimy dalej, a powiem Wam szczerze że biję się z myślami, na męża nie mogę liczyć on już ma dość i znosi to gorzej niż ja -
nick nieaktualnyno dobrze robi lekarz bo clo jest syntetyczny a w zatrzyku jest naturalny odzyskiwany hormon kobiet ( przynajmniej ja tak mysle albo gdzies wyczytalam nie pamietam juz) w kazdym badz razie zgódź sie na te zstrzyki bez zastanawiania sie a jakie fostimon? czy gonal
-
Wiecie co dziewczyny...boje się, bardzo sie boję bycia mamą.. Mąż codziennie wieczorami siedzi zrozpaczony, kasy brakuje czasem do końca miesiąca, ja szukam pracy i szukam i nic z moim wykształceniem nie ma, a do innych "śmiesznych" prac nawet na kasę w sklepie chcą doświadczenia... Nie umiem sobie wyobrazić jutra... Wiem, mamy dużo czasu, napewno coś da się zmienić, zrobić ale póki co teraz nie umiem się cieszyć, chciałabym dla maluszka jak najlepiej, dać mu wszystko co najlepsze a wygląda na to, że nie dam mu nic... Coś za coś..jak była praca- nie udawalo się.. straciłam pracę- zaszłam w ciążę...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Emilka, głowa do góry. Na pewno wszystko się ułoży. Czasem w życiu już tak jest, że zawisają nam nad głową czarne chmury. Musisz myśleć pozytywnie i wtedy je przegonisz, a w Twoim życiu znów zacznie świecić słońce. Jak się myśli negatywnie, to się przyciąga złe zdarzenia, więc myśl że wszystko się ułoży.
deJzi lubi tę wiadomość
-
Emilka-nie przejmuj sie. Nie warto.
Staraj sie myslec ze macie jeszcze 8 miesiecy na znalezienie pracy ..napewno cos znajdzie. My myslelismy ze bedziemy w czarnej doopie to okazało sie ze M. musi jechac do Estoni,nikt sie nie odzywal z tej pracy...to z kolejnej zadzwonili.i dzisiaj m. pierwszy dzien w robocie. ) ale sie ciesze w koncu jakis pozytyw
A mnie od kilku dni tak mecza mdlosci ze sie ruszyc nie moge nic mi nie pomaga -
Wiem, Kochane, wiem.. To niby tyle czasu...ale on szybko zleci gdybyśmy mieli oboje pracę łatwiej zareagowałaby rodzina męża... a tak, D. chce tą wiadomość ukrywać aż sie poprawi
Mi mdłości minęły Anika mialam je dwa dniZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Emilka- dziewczyny mają rację, grunt to pozytywne nastawienie!Jestem pewna,że pomalutku się ułoży..
anika- ja też mam mega mdłości, tzn dziś już jest o niebo lepiej!Przez ostatnie dni ledwo funkcjonowałam,tak źle się czułam. Mi pomaga woda gazowana,migdały z samego rana..
W poniedziałek idę zrobić badania, które zlecił mi gin -
nick nieaktualny
-
Co ja bym bez was zrobiła..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilko - na pewno pomogą Wam rodzice ... A dacie sobie radę jakoś na pewno - jesteście razem i to najważniejsze My po ślubie zabezpieczaliśmy się - dziecko ni nie nie bo ja pracy nie mam ... pracę znalazłam i co ... nie wychodzi ...
Booooże jaki mam apetyt zjadłam kanapke i dalej ssie od wczoraj wilczy głód lecę do sklepu obok może po coś, mmmm...winogronka może