Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:deJzi tak siedzę i próbuję sobie przypomnieć ale coś mi świta że albo 14 albo 16 czy 18 coś takiego mi mówił
jak 18 to dobrze a jak 14 to za maly i moze byc poronienie... dobra nie zawracam Ci glowy bo sama nie wiesz dobrze. nie martw sie..
ja spadam wieczorne obowiazki.. dobrej nocki kobietkiMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny pomozcie mi bo niektore maja w tym doswiadczenie. jakie hormony powinnam sobie przebadac i w ktoeym dniu cyklu, bo ja to ciemna z tego jestem
a tak sobie dzisiaj z mezem rozmawiałam na ten temat i zdecydowałam sie isc i zrobic prywatnie i wyniki zaniesc do lekarza. pomozcie proszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 18:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:hej @ nadal brak testy negatywne lekarz pomoże czy za szybko?
gosiu a na co ty brałaś antybiotyk? moze dlatego nie masz @... wydaje mi sie ze niebawem powinna przyjsc bo tempka spada.. jak sie tak nie cierpliwisz i obawiasz czegos moze lepiej jak pojdziesz do ginka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:@ przyszła w nocy ( a taką miałam nadzieję! w tamtym cyklu długość fl 10 dni a w tym 14 myślicie,że castagnus pomógł ?
castagnus trzeba brac 3 miechy tak jest napisane na ulotce... napewnno zmienil ci cykl... obserwuj teraz jaki masz okres po min powinien byc obfity.. -
nick nieaktualny