Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia niech się pchną, przepychają, popychają byle do góry!
Ejsza- co wy tak te bociany lubicie....?Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Gośśśka wrote:hahhahha tak jest byle do góry ......bo zagnieździć się nie chce ta mała fasolka więc może bocian przyniesie jak już zima w Polsce się skończy
Ma sie skończyć lada moment ho ho ho ile masz lat Gosia? :pZawsze będziemy Cię kochać !!!
Gośśśka wrote:Kaja wrote:hello ja się łudzę ,że do maja nie dotrę ,a co taki mały żarcik
hahhahah uciekaj i nie wracaj chyba że w gości z fasolką w brzuszku.....życzę żeby @ się nie pojawiła
a ja tu weszłami tobie też tego życzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Gosia- 23
Gośśśka lubi tę wiadomość
Witam południowo Gosia, Kaja niech wasze @ odejdą na całe 9 m-cy w siną dal
Gośśśka, Kaja lubią tę wiadomość
Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:Gosia- 23
no to trzymam kciuki słońce za małego łobuza,będzie dobrze zobaczysz
Hahaha po moim mężu napewno będzie łobuzem i przestanie rozrabiać dopiero po 20-ce uwielbial jako dziecko wsadzać wszystko do kontaktów i spadać nałogowo z wszystkich możłiwych drzew, ewentualnie łamać na rowerkach, Bogu dzięki uzębienie całeGośśśka, samira lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:Gosia- 23
Hahaha po moim mężu napewno będzie łobuzem i przestanie rozrabiać dopiero po 20-ce uwielbial jako dziecko wsadzać wszystko do kontaktów i spadać nałogowo z wszystkich możłiwych drzew, ewentualnie łamać na rowerkach, Bogu dzięki uzębienie całe
no to będziesz miała dużo pracy jak wda się w tatusia długo już jesteście razem? -
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:Gosia- 23
Hahaha po moim mężu napewno będzie łobuzem i przestanie rozrabiać dopiero po 20-ce uwielbial jako dziecko wsadzać wszystko do kontaktów i spadać nałogowo z wszystkich możłiwych drzew, ewentualnie łamać na rowerkach, Bogu dzięki uzębienie całe
no to będziesz miała dużo pracy jak wda się w tatusia długo już jesteście razem?
Razem 6 lat, rok po ślubie a jaki jest Wasz staż? Nie mów mi że Twój mąż nie broił za małegoLukketine lubi tę wiadomość
Mycha wrote:Witam, ja dopiero zaczynam moje starania o dziecko jednakże byłoby wspaniale zajść w ciążę w maju także jestem z Wami. AGA 30 ta terapia szokowa jakie ma zadanie?
Tego równiez Ci zyczę starasz się od tego miesiąca Myszka?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyTak, dopiero zaczynam moje starania od kwietnia. Wiem, że chciałabym dużo- by tak od razu się udało...Zapraszam do przeczytania mojej histori na forum w tej samej zakładce co ten wątek, temat: planując ciążę po antykoncepcji hormonalnej. Emilka a Ty długo już się starasz o dzidzię?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 17:40
-
Mycha wrote:Tak, dopiero zaczynam moje starania od kwietnia. Wiem, że chciałabym dużo- by tak od razu się udało...Zapraszam do przeczytania mojej histori na forum w tej samej zakładce co ten wątek, temat: planując ciążę po antykoncepcji hormonalnej. Emilka a Ty długo już się starasz o dzidzię?
Z ovufriend od listopada ( ale listopad i grudzień dużo chorowalam na plucka, anginę itp) a ogólnie to metodą "uda-nie uda" już ponad rok...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyEmilka a wcześniej przed tym rokiem starań brałaś tabletki anty? Ciekawi mnie czy po odstawieniu jest trudniej... Tak właśnie sobie pomysłałam, że udzielamy się w wątku "majowe starania" a tu przed nami jesze ponad połowa kwietnia więc kto wie Ja to pewnie jeszcze poczekam sobie bo za dużo bym chciała od razu ale Ty i reszta Starszych Bywalczyń tej strony macie wielkie szanse czego życzę Wam z całego serca
-
Mycha wrote:Emilka a wcześniej przed tym rokiem starań brałaś tabletki anty? Ciekawi mnie czy po odstawieniu jest trudniej... Tak właśnie sobie pomysłałam, że udzielamy się w wątku "majowe starania" a tu przed nami jesze ponad połowa kwietnia więc kto wie Ja to pewnie jeszcze poczekam sobie bo za dużo bym chciała od razu ale Ty i reszta Starszych Bywalczyń tej strony macie wielkie szanse czego życzę Wam z całego serca
wiesz ja nie brałam tabletek i od lipca tamtego roku się staramy na to nie ma reguły możliwe że będziesz potrzebować troszkę czasu by oczyścić organizm,ale każdy jest inny więc nigdy nie wiadomo najlepiej jak pójdziesz do ginekologa przed owulacją by pomógł wyznaczyć Ci kiedy ona nastąpi,to jest najpewniejszy sposób ale jesli się nie uda to się nie stresuj bo tak jak mówię możliwe że organizm będzie potrzebował troszkę czasu na oczyszczenie,moja kuzynka starała się 18 miesięcy po tabletkach,ale też długie lata je brała bez żadnych przerw