Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:Insidia89 wrote:U mnie to dluga historia..W sumie to dosc dlugo..Mam corcie ma 3 latka,chcialam mala roznice wieku a wyjdzie duza, a wiec jestem po II poronieniach(luty 2011rok- 8tc, czerwiec 2012rok-5tc, mialam po II poronieniu problem z @ bo nie mialam prawie 3 miesiace..i od listopada dalej sie staramy..teraz posatnowilam ze bede mierzyc tempke, i pojde do gina na monitoring cyklu..bo juz trace nadzieje..
po pierwsze nie waż sie tracić nadzieje a po drugie ja uważam dziewczyny że trzeba spasować ja np: mam regularne cykle owulacje co miesiąc mężowi badania na nasienie wyszły super i co i nic od sierpnia zeszłego roku się staramy dlatego postanowiłam wyluzować bo tęsknie po pierwsze za spontanicznym sexem a po drugie kojarzę się mężowi tylko z termometrem w dziobie hihihi co zaczyna podchodzić pod chorobę psychiczną ....myślę że trzeba zacząć korzystać na nowo z uroków małżeństwa a będzie co ma być, życie mamy jedno i nie warto go przeżywać wciąż się stresując
O taaak nie wiem czy jesteście konserwatywne, ale idzie wiosna...wycieczki za miasto, spacery, auto..może warto wrócic do czasów mlodzieńczych szaleństw tyle że z mężem? Mój np zaproponował mi dziś...numerek w lesie, wracając z giełdy samochodowej... wieczorkiem gdzieś, adrenalina rośnie, uczucia wracają.. wogóle czas teraz na spacery, czemu miłość nie moze kwitnąć jak kwitnie wszystko inne? Ja mojego d chyba codzień na nowo pokochuję, od 6 lat codziennie mam motylki w brzuchu ( no-poza dniami sprzeczek hi hi )... Macie propozycje jak tu odkurzyć nasze związki? W ramach wiosennych porządkowGośśśka, samira lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK wrote:Gośśśka wrote:Insidia89 wrote:U mnie to dluga historia..W sumie to dosc dlugo..Mam corcie ma 3 latka,chcialam mala roznice wieku a wyjdzie duza, a wiec jestem po II poronieniach(luty 2011rok- 8tc, czerwiec 2012rok-5tc, mialam po II poronieniu problem z @ bo nie mialam prawie 3 miesiace..i od listopada dalej sie staramy..teraz posatnowilam ze bede mierzyc tempke, i pojde do gina na monitoring cyklu..bo juz trace nadzieje..
po pierwsze nie waż sie tracić nadzieje a po drugie ja uważam dziewczyny że trzeba spasować ja np: mam regularne cykle owulacje co miesiąc mężowi badania na nasienie wyszły super i co i nic od sierpnia zeszłego roku się staramy dlatego postanowiłam wyluzować bo tęsknie po pierwsze za spontanicznym sexem a po drugie kojarzę się mężowi tylko z termometrem w dziobie hihihi co zaczyna podchodzić pod chorobę psychiczną ....myślę że trzeba zacząć korzystać na nowo z uroków małżeństwa a będzie co ma być, życie mamy jedno i nie warto go przeżywać wciąż się stresując
O taaak nie wiem czy jesteście konserwatywne, ale idzie wiosna...wycieczki za miasto, spacery, auto..może warto wrócic do czasów mlodzieńczych szaleństw tyle że z mężem? Mój np zaproponował mi dziś...numerek w lesie, wracając z giełdy samochodowej... wieczorkiem gdzieś, adrenalina rośnie, uczucia wracają.. wogóle czas teraz na spacery, czemu miłość nie moze kwitnąć jak kwitnie wszystko inne? Ja mojego d chyba codzień na nowo pokochuję, od 6 lat codziennie mam motylki w brzuchu ( no-poza dniami sprzeczek hi hi )... Macie propozycje jak tu odkurzyć nasze związki? W ramach wiosennych porządkow
mój uwielbia różnego typu fatałaszki i obowiązkowo szpilki polecam mojemu oczy się wtedy błyszczą jak pięciozłotówki hehhehehhe ......emilka to leć dzis na spontana tylko żeby Was nie zamknęli hihiihiih bo do teściów będzie trza dzwonić (mały żarcik dla rozweselenia).....już widzę swoją teściową ona by tego nie ogarnęła :)hihiihihiKonwalia lubi tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Dzień Dobry Majóweczki! Życzę, żeby majówki stosunkowo się udały. Mam nadzieję, że nie będę musiała do Was dołączyć A jeżeli dołączę, to nic się nie stało.
kochana nie dołączysz tylko się nie stresuj i żyj pełnią życia że tak dam inną rade dnia niż na owulce -
Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:Gośśśka wrote:Insidia89 wrote:U mnie to dluga historia..W sumie to dosc dlugo..Mam corcie ma 3 latka,chcialam mala roznice wieku a wyjdzie duza, a wiec jestem po II poronieniach(luty 2011rok- 8tc, czerwiec 2012rok-5tc, mialam po II poronieniu problem z @ bo nie mialam prawie 3 miesiace..i od listopada dalej sie staramy..teraz posatnowilam ze bede mierzyc tempke, i pojde do gina na monitoring cyklu..bo juz trace nadzieje..
O taaak nie wiem czy jesteście konserwatywne, ale idzie wiosna...wycieczki za miasto, spacery, auto..może warto wrócic do czasów mlodzieńczych szaleństw tyle że z mężem? Mój np zaproponował mi dziś...numerek w lesie, wracając z giełdy samochodowej... wieczorkiem gdzieś, adrenalina rośnie, uczucia wracają.. wogóle czas teraz na spacery, czemu miłość nie moze kwitnąć jak kwitnie wszystko inne? Ja mojego d chyba codzień na nowo pokochuję, od 6 lat codziennie mam motylki w brzuchu ( no-poza dniami sprzeczek hi hi )... Macie propozycje jak tu odkurzyć nasze związki? W ramach wiosennych porządkow
mój uwielbia różnego typu fatałaszki i obowiązkowo szpilki polecam mojemu oczy się wtedy błyszczą jak pięciozłotówki hehhehehhe ......emilka to leć dzis na spontana tylko żeby Was nie zamknęli hihiihiih bo do teściów będzie trza dzwonić (mały żarcik dla rozweselenia).....już widzę swoją teściową ona by tego nie ogarnęła :)hihiihihi
hahahaha moja też będziemy sie pilnować w okolicy sporo zieleni A ty wskakuj w szpilki, niech maGośśśka lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyhejka ponownie ja już mam jedno dziecko, syna 17 lat z byłym mężem a teraz z obecnym partnerem staramy się o kolejne dziecko. Obecnie jesteśmy w 19 miesiącu starań, cykle nieregularne ,przy tym problemy z kręgosłupem i WZJG...
@ wg. term. na wczoraj czyli 10.04 ale znając życie przylezie po czasie ,test robiłam wczoraj paskowy niby negatyw ale potem widziałam dosłownie mgłę drugiej kreski ,muśnięcie w miejscu testowej albo widziałam co chciałabym widzieć -
samira wrote:hejka ponownie ja już mam jedno dziecko, syna 17 lat z byłym mężem a teraz z obecnym partnerem staramy się o kolejne dziecko. Obecnie jesteśmy w 19 miesiącu starań, cykle nieregularne ,przy tym problemy z kręgosłupem i WZJG...
@ wg. term. na wczoraj czyli 10.04 ale znając życie przylezie po czasie ,test robiłam wczoraj paskowy niby negatyw ale potem widziałam dosłownie mgłę drugiej kreski ,muśnięcie w miejscu testowej albo widziałam co chciałabym widzieć
kochana to trzymam kciuki za dwa dni powtórz test bo może jeszcze za wcześnie,super!!!!!!!!!!samira lubi tę wiadomość
-
Insidia- wiem tyle, że najlepiej mierzyć między językiem a jedynkami na dole- w tym jednym stałym miejscu, ale w pochwie myślę że dokładniejsze pomiary, zawsze to samo miwjsce, blisko narządów rodnych, ale nie każdy lubi
samira, Insidia89 lubią tę wiadomość
http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-z-narodzin-dziecka/
Jak tu sie nie wzruszaćInsidia89 lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Insidia- wiem tyle, że najlepiej mierzyć między językiem a jedynkami na dole- w tym jednym stałym miejscu, ale w pochwie myślę że dokładniejsze pomiary, zawsze to samo miwjsce, blisko narządów rodnych, ale nie każdy lubi
A mierysz zwyklym termometrem czy tym owulacyjnym?, bo ja mierze zwyklym elektronicznym..wiem ze owulacyjny lepszy bo 2 cyfry po przecinku..no ale nie pomyslalam wczesniej i mierze tym co mialam w domku.. -
Emilka WSK wrote:http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-z-narodzin-dziecka/
Jak tu sie nie wzruszać
Zdjecia przepiekne i cudna pamiatka:) Ja tylko mam jedna fotke z porodu tylko i wylacznie Pauli 40 min po porodzie, byla jeszcze od wod zawinieta w pieluszki tetrowe po same uszy i becik:)Nawet bym niepomyslala zeby zrobic jej fotke, maz zrobil fotke i od razu wszystkim musial sie pochwalic:P A w dniu porodu mielismy isc na wesele z tego co najlepsze..
A to nasz skarb:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Nowy/Pulpit/moto_0090.jpg
córcia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 11:49
-
Insidia89 wrote:Emilka WSK wrote:http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-z-narodzin-dziecka/
Jak tu sie nie wzruszać
Zdjecia przepiekne i cudna pamiatka:) Ja tylko mam jedna fotke z porodu tylko i wylacznie Pauli 40 min po porodzie, byla jeszcze od wod zawinieta w pieluszki tetrowe po same uszy i becik:)Nawet bym niepomyslala zeby zrobic jej fotke, maz zrobil fotke i od razu wszystkim musial sie pochwalic:P A w dniu porodu mielismy isc na wesele z tego co najlepsze..
A to nasz skarb:
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Nowy/Pulpit/moto_0090.jpg
córcia:)
pliku nie widać pokaż córcię mierzę temp zwykłym elektronicznym, wiesz tu chodzi głównie o wzrosty i spadki temp a przecinki...e tam ile juz córcia ma lat? Długo sie starasz?Insidia89 lubi tę wiadomość
Corcie 40 min po porodzie ustawilam na swoim avatarze:)
A tu my dorosłe heh-
http://cdn-benc.pullit.pl/gallery/412/14/21/15/218974.jpg
Moja córcia 2 stycznia skonczyla 3 latka, a staram sie w sumie pol roku liczac od poronienia..a liczac z zajsciem w ciaze to dluzej..mam nadzieje ze maj bedzie dla mnie pomyslny:PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 14:21
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Ale cukiereczek z niej zazdroszczę ze juz jeden taki skarb maszZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Ale cukiereczek z niej zazdroszczę ze juz jeden taki skarb masz
Ten cukiereczek teraz broi i pyskuje Tez sie ciesze ze wczesnie sie zdecydowalam na macierzynstwo..nie powiem ze bylo łatwo z malenstwem bo nie wiedzialam dokladnie na co sie pisze, ale teraz nie zaluje nic a nic..Kocham ja najbardziej na swiecie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej to MOJA DRUGA MILOSC..a porod nie jest taki zly jak go pisza:) -
Insidia89 wrote:Emilka WSK wrote:Ale cukiereczek z niej zazdroszczę ze juz jeden taki skarb masz
Ten cukiereczek teraz broi i pyskuje Tez sie ciesze ze wczesnie sie zdecydowalam na macierzynstwo..nie powiem ze bylo łatwo z malenstwem bo nie wiedzialam dokladnie na co sie pisze, ale teraz nie zaluje nic a nic..Kocham ja najbardziej na swiecie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej to MOJA DRUGA MILOSC..a porod nie jest taki zly jak go pisza:)
A ile masz lat? mała ma 3 a ty? Jeśli nick to rocznik to urodziłaś w wieku 21 lat tak? To normalny wiekZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Insidia89 wrote:Emilka WSK wrote:Ale cukiereczek z niej zazdroszczę ze juz jeden taki skarb masz
Ten cukiereczek teraz broi i pyskuje Tez sie ciesze ze wczesnie sie zdecydowalam na macierzynstwo..nie powiem ze bylo łatwo z malenstwem bo nie wiedzialam dokladnie na co sie pisze, ale teraz nie zaluje nic a nic..Kocham ja najbardziej na swiecie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej to MOJA DRUGA MILOSC..a porod nie jest taki zly jak go pisza:)
A ile masz lat? mała ma 3 a ty? Jeśli nick to rocznik to urodziłaś w wieku 21 lat tak? To normalny wiek
Tak..nick to rocznik, ale dopiero w lipcu skoncze 24..
Ja sie smieje ze chodzilam 3 lata w ciazy:D Zaszlam w ciaze majac jeszcze 19, bedac w 4 miesiacu skonczylam 20, a w 2010 rocznikowo urodzilam majac 21:P
I tak nie mialam na co czekac..Bylismy z mezem ze soba 3 lata, kochalismy sie a Paula to byl nasz owoc milosci, dopelnienie naszego zwiazku.. I jeszcze co najlepsze..jak jeszcze nie wiedzialam ze rosnie mi w brzuszku fasolinka, to odwiedzil nas bocian, az moja mama sie smiala ze chyba tu ktos w ciazy jest..jak nas odwiedzil no i sie sprawdzilo:DGośśśka, Miriam lubią tę wiadomość