Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Insidia89 wrote:Witamy:)
Miriam a jakie masz cykle długie?
A a'propo paska- mam i noszęZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Samirka- jakie pięne foto!!! no no no
samira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnydziewczyny ale się stracham przed jutrzejszym testem myślę ze dziś jeszcze @ zawita albo jutro z rana i zrobi mi na złość ehhh...aż się trzęsę w środku...i idę z G na spacer bo ładna pogoda ,odstresuję się troszkę...a jeszcze test w taki dzień...kurcze może go nie robić jutro
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:witam.To i ja dołącze...co prawda jestem dopiero co po kwietniowej ovu ale i tak wiem ze nic z tego:(a w maju mam urodziny to moze mi mój marny los sprawi prezent w postaci II kreseczek:)
Cześć Selena ja też mam urodziny w maju 29 a ty którego?Selena lubi tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny ale się stracham przed jutrzejszym testem myślę ze dziś jeszcze @ zawita albo jutro z rana i zrobi mi na złość ehhh...aż się trzęsę w środku...i idę z G na spacer bo ładna pogoda ,odstresuję się troszkę...a jeszcze test w taki dzień...kurcze może go nie robić jutro
Kochana trzymam kciuki mam nadzieje że będzie dobrze daj nam tu jutro znać szybciutkosamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:witam dziewczyny to ja tez sie juz moge dołaczyc do majowych, co prawda owulke mam dopiero pod koniec kwietnia ale testowac bede w maju. kolejny cykl nieudany:(
ojejku kochana tak mi przykro mam nadzieje że tym razem Ci się uda będę za Ciebie trzymać mocno kciuki ....... ten pierwszy dzień jest zawsze okropny,ale z dnia nadzień jest coraz lepiej,a później przynajmniej zostaje nam przyjemność korzystania z kolejnego cyklu, wiem co mówię mam tak już od 8 miesięcy -
nick nieaktualnyInsidia89 wrote:Witamy:)
przed poronieniem miałam 29 dni a teraz nie wiem jak to bedzie zabieg miałam 02.03.2013 a @ przyszła 04.04.2013 tylko 02.04.2013 przy sprawdzaniu szyjki zobaczyłam brudzenie nie wiem jak to teraz będzie -
Emilka WSK wrote:Gośśśka wrote:Emilka WSK wrote:http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,61606855,,komu_sie_udalo_wpisujcie_sie_.html?s=2&v=2
znalazłam ten link tu na forum czytałam i plakałam!
no rzeczywiście niesamowite są te historie ja uważam że to wszystko leży w naszej psychice jak za bardzo się chce to czasami nie wychodzi i tak jest ze wszystkim a ty długo się starasz o małego brzdąca?
Hmm...z owu to juz od listopada, bez owu...z 1,5 roku metodą "uda-nie uda", bez obserwacji i innych pomocy medycznych, moi wcześńiejsi lekarze kazali czekać, bom mloda to sie uda... Jak widać mloda ale nie jara
mi również lekarze mówili młoda pani jest i też zmieniam lekarza bo jak słysze to to mam chęć ich wyzwać co ma wiek jeśli przez 1,5 roku nic nie ma -
Witam , dołaczam sie i ja do majowych staraczek , dzis zaczęłam brudzić więc nici... dzis z męzem stwierdzilismy że zaczynamy starac sie ponownie o dzidzie.
Miriam lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Insidia89 wrote:Witamy:)
przed poronieniem miałam 29 dni a teraz nie wiem jak to bedzie zabieg miałam 02.03.2013 a @ przyszła 04.04.2013 tylko 02.04.2013 przy sprawdzaniu szyjki zobaczyłam brudzenie nie wiem jak to teraz będzie
Mi po ostatnim poronieniu w ogole nie przyszla @..Poroniłam w czerwcu zeszlego roku a @ dostalam dopiero 17 wrzesnia, a wszystko bo nie mialam owulacji. Dostalam luteine rano i wieczorem po 1tabletce przez 10 dni i mialam doastac @ a nie dostalam aa gin mowil ze od pojawienia sie brudzenia trzeba odczekac 35dni..na szczescie przyszlo po 28 dniach od brudzenia.. -
nick nieaktualnyja tak nie miałam ale może to zależy czy było łyżeczkowanie czy poronienie samoistne ja miałam łyżeczkowanie bo nie oczyszczałam się od 4 tyg tzn płód obumarł w 8 tyg a na wizycie byłam w 12tyg i od razu trafiłam do szpitala na potwierdzenie diagnozy i zabieg
-
Gośśśka wrote:Selena wrote:witam.To i ja dołącze...co prawda jestem dopiero co po kwietniowej ovu ale i tak wiem ze nic z tego:(a w maju mam urodziny to moze mi mój marny los sprawi prezent w postaci II kreseczek:)
Cześć Selena ja też mam urodziny w maju 29 a ty którego?
Ja 27 maja:) -
nick nieaktualny