Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy nowe kobietki Może temat nam się ruszy ,ale oczywiście mam nadzieje że chociaż kilka kobietek przeniesie się na działy o ciąży. Ja sama pewnie odpadnę pierwsza ponieważ ostatnia @ była 2 kwietnia. Teraz jestem od wtorku na Luteinie i tak przez 15 dni.
Emilka WSK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza: ja tez odpadnę, mam hiperprolatynemię i leczenie zacznę dopiero 29.04, chyba że uda mi się wizytę wcześniej wcisnąć..ale kwiecień odpada na dobre, witajcie nowe MajóweczkiZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
H30 wrote:WITAJCIE MAJÓWKI jestem w staraniach kwietniowych ale coś czuję że przejdę na maj czekam ciągle na @ i tak mam nadzieje że zaraz będzie i wtedy piszę się na maj ...
nie rozpędzaj się tak z tym majem kochana Ty lepiej poczekaj Wczoraj wieczorem mówię do męża , że może odpuścimy staraniom, bo teraz leczenie itp itd, a on na to : no co Ty? ja idąc o lasce syna nie będę na rowerku uczył jeździć..
samira lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Koza wrote:Emilka WSK- podlecz się to najważniejsze, Maj też piękny miesiąc
H30- może jednak nie będzie @ ,a jeśli jednak to zapraszamy.
a tak a'propo-podczas brania Bromka można sie starać czy nie? jak to z Wami bylo? Maj-piękny Poród luty-miesiąć miłości a wynik testu miałabym w czerwcu- w urodzinki możeZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK- głupio napisać ale nie mam pojęcia o co chodzi , o Brom? Jeśli tak to i tak nie orientuje się To życzę Ci żebyś na urodzinki dostała ten miły prezent tylko nie dziękuj !
Napisze wam że i tak macie fajnie że rozmawiacie z swoimi mężczyznami o staraniach ,dla mojego to temat "drażliwy". Jakaś męska duma czy co , więc tak tu spamuje bo nie mam nawet z kim pogadaćsamira lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualnywitam ja mysłałam ze sie tez dopisze do majowych, ale dzisiaj robiłam test i wyszła druga blada kreska mam nadzieje ze to zwiastun ciazy...
nie mozna za szybko tracic nadzieji bo robiłam pierwszy test wyszedł negatywny a trzy dni pozniej juz jakas kreska jest i to mi daje nadzieje.Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Koza wrote:Emilka WSK- głupio napisać ale nie mam pojęcia o co chodzi , o Brom? Jeśli tak to i tak nie orientuje się To życzę Ci żebyś na urodzinki dostała ten miły prezent tylko nie dziękuj !
Napisze wam że i tak macie fajnie że rozmawiacie z swoimi mężczyznami o staraniach ,dla mojego to temat "drażliwy". Jakaś męska duma czy co , więc tak tu spamuje bo nie mam nawet z kim pogadać
o bromergon Rybuniu, spamuj spamuj, mój mąż początkowo podchodził do tego po męsku, nazwijmy to tak. Uda się, bo jak miałoby sie nie udać, on jest zdrowy, silny, i juz. A tu miesiąc, dwa, pól roku, dalej, dalej, rok...No i mąż się zaczął martwić, to on mnie siłą wysłał do gin i to nie w sprawie nieregularnych @ ale z powodem braku ciąży. 3 lata szukalam jakiegokolwiek lekarza który mi wyleczy te @ aby w końcu byly równo po 28-30 dniach a nie co kilka miesięcy..nic, aż do ubiegłego m-ca, tam lekarz nowy, znawac ciążowych bolączek zabrał się za mnie i pozapisywał badania, jeśli jeszcze coś nie pójdzie to i mąż pojdzie w obroty Dlatego z nim o tym rozmawiam, jego poczucie męskości cierpi i chce jak najszybciej udowodnić światu że jest Tatą, że się udało, a on- z kim ma rozmawiać jak nie ze starającą się żonąZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:bo wczesniej pisałam, ze sie dopisuje do majowych staraczek a tu niesodzianka
i ja się dopisałam juz do majówek...hmmm czyżby jednak była szansa....? gratuluję kaarolaa po cichu !!!kaarolaa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK- chyba właśnie chodzi o to o czym piszesz... Mężczyzni jednak myślą że ciąża będzie przy 1 próbie. Póki co nie będę go jeszcze molestowała w tym temacie -widzę jak reaguje.Jeszcze te głupie śmiechy znajomych " nie wiesz jak to ja Cie nauczę " Oczywiście udajemy że się nie staramy, tylko jednej znajomej się wygadałam i mam spokój.
kaarolaa- my jak najbardziej się cieszymy że nie dojdziesz do nas ,oczywiscie nie odbieraj tego zle.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
Kaarola będąc w pracy myslałam o tym czy wyjdą Ci te 2 kreseczki, w sumie to byłam tego pewna;P teraz to składam gratulację
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Mi ovu przwiduje tak, ze może być kwiecień, może być maj. No ale ewentualny test bankowo będzie majowy, więc i ja się dopisuję
Kaarola, jeszcze nie gratuluję, ale na pewno trzymam kciuki, żeby się potwierdziło!!!Gośśśka, kaarolaa lubią tę wiadomość