Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalia- gdy będę teraz na wizycie u gin to zapytam bo też mam ten problemZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Adzia starałam się jak mogłam byłam silna 14 dni!!!!!chyba nie dam rady tak drastycznie tego ukrócić hehhehhehe ten termometr mnie normalnie kusi od paru dni hihiihihi raczej jestem już po owulacji więc trochę tego serduszkowania spontanicznego było ale widzę adzia że u ciebie termometr też dalej w użyciu ....... adzia u mnie brak silnej woli się wkradł
SzłaDzieweczka lubi tę wiadomość
-
SzłaDzieweczka wrote:Cześć dziewczynki
Ja też mam nadzieję na pozytywne testowanie w maju
Na razie czuję bóle owulacyjne, ale nie wiem do końca czy owulacja już się odbyła, bo w tym msc wyjątkowo mało śluzu było
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Niech nas boćki odwiedzą !
witamy i trzymam kciuki kochanaSzłaDzieweczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:SzłaDzieweczka wrote:Cześć dziewczynki
Na razie czuję bóle owulacyjne, ale nie wiem do końca czy owulacja już się odbyła, bo w tym msc wyjątkowo mało śluzu było
witamy i trzymam kciuki kochana
dzisiaj u moich tesciow latały bociany to moze w koncu cos mi przyniosaGośśśka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:SzłaDzieweczka wrote:Cześć dziewczynki
witamy i trzymam kciuki kochana
dzisiaj u moich tesciow latały bociany to moze w koncu cos mi przyniosa
ale chyba przyniosły już? przecież wyszły Ci dwie kreseczki więc teraz to już chyba można świętować czy może coś się stało,coś jest nie tak ?mam nadzieje że wszystko kochana u ciebie w porządku -
Jaga wrote:Hej pozwole się i Ja wpisać do Was na majowy wątek, staram się o 2 berbecia od 4 miesięcy, mam nadzieję , że ten będzie owocnie zakończony, czego i Wam życzę.
kochana witamy i uważaj bo termometr i to forum uzależnia wiem coś o tym hihiihihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:Jaga wrote:Hej pozwole się i Ja wpisać do Was na majowy wątek, staram się o 2 berbecia od 4 miesięcy, mam nadzieję , że ten będzie owocnie zakończony, czego i Wam życzę.
kochana witamy i uważaj bo termometr i to forum uzależnia wiem coś o tym hihiihihi
Mnie już uzależniło, także już za późno. Temperaturke mierze co prawda pierwszy cykl i nie bardzo się w tym wszystkim łapie, tak samo z testami owulacyjnymi , czarna masa ze mnie -
kaarolaa wrote:cały czas mam plamienia i to jest nie ok, nie wiem co o tym myslec i troche sie boje ze cos moze byc nie tak.
ojej kochana tylko spokojnie nie stresuj się i wybierz się prywatnie do ginekologa w najbliższym możliwym terminie,by po prostu sprawdził czy wszytko ok,czasami w początkowych dniach plamienia są normalne ale nie jestem lekarzem tylko czytałam na ten temat,daj znać jak będziesz po wizycie,na pewno wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kaarolaa wrote:cały czas mam plamienia i to jest nie ok, nie wiem co o tym myslec i troche sie boje ze cos moze byc nie tak.
ojej kochana tylko spokojnie nie stresuj się i wybierz się prywatnie do ginekologa w najbliższym możliwym terminie,by po prostu sprawdził czy wszytko ok,czasami w początkowych dniach plamienia są normalne ale nie jestem lekarzem tylko czytałam na ten temat,daj znać jak będziesz po wizycie,na pewno wszystko będzie dobrze
mam wizyte umowiona na 29, ale moze uda mi sie 25 pojsc, szybciej sie nie uda, nie ma szans. -
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:cały czas mam plamienia i to jest nie ok, nie wiem co o tym myslec i troche sie boje ze cos moze byc nie tak.
ojej kochana tylko spokojnie nie stresuj się i wybierz się prywatnie do ginekologa w najbliższym możliwym terminie,by po prostu sprawdził czy wszytko ok,czasami w początkowych dniach plamienia są normalne ale nie jestem lekarzem tylko czytałam na ten temat,daj znać jak będziesz po wizycie,na pewno wszystko będzie dobrze
mam wizyte umowiona na 29, ale moze uda mi sie 25 pojsc, szybciej sie nie uda, nie ma szans.
no to daj znać kochana co i jak,będzie wszystko dobrze zobaczysz -
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki kaarolaa- nie stresuj się co będzie to będzie! Czytałam Twój pamiętnik i w Polsce mieszkamy niedaleko siebie- więc pozdrawiam sąsiadko
Mi chyba po tej luteinie piersi spuchły ,któraś ma podobnie?
Jeszcze jutro do laryngologa na kolejne odpychanie uszu-tak się urządziłam patyczkami, już mam stresa bo to strasznie boli. Mam tylko nadzieje że już nie będę głucha jak młot.
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza wrote:Cześć Kobietki kaarolaa- nie stresuj się co będzie to będzie! Czytałam Twój pamiętnik i w Polsce mieszkamy niedaleko siebie- więc pozdrawiam sąsiadko
Mi chyba po tej luteinie piersi spuchły ,któraś ma podobnie?
Jeszcze jutro do laryngologa na kolejne odpychanie uszu-tak się urządziłam patyczkami, już mam stresa bo to strasznie boli. Mam tylko nadzieje że już nie będę głucha jak młot.
hahahaha oj tak były olbrzymie i nabrzmiałe jak arbuzyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!