Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam temp zaczęła mi się pnąć
Gośśśka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Gośśśka wrote:oby ten miesiąc był szczęśliwy i zasypał Nas fasolkami
Oby Gosia mówią,że po stracie zachodzi się prędzej, ale teraz mi ta PRL oszalala i sama nie wiem.... dzis 18 dzień po...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Konwalia wrote:Dzień Dobry Majóweczki! Życzę, żeby majówki stosunkowo się udały. Mam nadzieję, że nie będę musiała do Was dołączyć A jeżeli dołączę, to nic się nie stało.
Dzien Dobry Kochane! I ja jednak zostalam majoweczka. Maj miesiac milosci, wiec na pewno jej nie zabraknie. Zycze nam wszystkim aby sie udalo! Jak to Maja napisala - w maju kwitna konwalie, wiec moze i we mnie cos zakielkuje -
gosia28:( wrote:hej co myslicie o ziolach ojca sroki nr 3?
ja je piję od 1.04 i...są cudowne- śluzu jak w oceanie, czuję jajniki (nigd tak nie czułam), LIBIDO WZROSŁO.. no idealne warunki mi sprawily mimo iż piję je tylko 19 dni. Warto było je zakupić!Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Konwalia wrote:Konwalia wrote:Dzień Dobry Majóweczki! Życzę, żeby majówki stosunkowo się udały. Mam nadzieję, że nie będę musiała do Was dołączyć A jeżeli dołączę, to nic się nie stało.
Dzien Dobry Kochane! I ja jednak zostalam majoweczka. Maj miesiac milosci, wiec na pewno jej nie zabraknie. Zycze nam wszystkim aby sie udalo! Jak to Maja napisala - w maju kwitna konwalie, wiec moze i we mnie cos zakielkuje
I tego Ci życzę konwalio kochana maj-ciąża, luty-poród...wszędzie miłość i miłość dziwny zbiegKonwalia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Konwalia wrote:Konwalia wrote:Dzień Dobry Majóweczki! Życzę, żeby majówki stosunkowo się udały. Mam nadzieję, że nie będę musiała do Was dołączyć A jeżeli dołączę, to nic się nie stało.
Dzien Dobry Kochane! I ja jednak zostalam majoweczka. Maj miesiac milosci, wiec na pewno jej nie zabraknie. Zycze nam wszystkim aby sie udalo! Jak to Maja napisala - w maju kwitna konwalie, wiec moze i we mnie cos zakielkuje
I tego Ci życzę konwalio kochana maj-ciąża, luty-poród...wszędzie miłość i miłość dziwny zbieg
Mój mężuś baaaaardzo by chciał żeby ciąża była majowa, bo wtedy dzidzia urodziłaby się w lutym i tym samym on dostanie prezent na swoje urodziny:)
Ja bym miałasuper prezent na swoje urodziny gdyby ostatni cykl był udany, ale niestety -
beataa088 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi kiedy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jeśli się pojawia, że są dni płodne?
Jakoś jeszcze nie ogarniam tych wykresów itd.
Z góry dziękuje
Wtedy najbardziej ale ogolnie- zawsze wykres plata figleZawsze będziemy Cię kochać !!!
Nishi wrote:Emilka WSK wrote:Konwalia wrote:Konwalia wrote:Dzień Dobry Majóweczki! Życzę, żeby majówki stosunkowo się udały. Mam nadzieję, że nie będę musiała do Was dołączyć A jeżeli dołączę, to nic się nie stało.
I tego Ci życzę konwalio kochana maj-ciąża, luty-poród...wszędzie miłość i miłość dziwny zbieg
Mój mężuś baaaaardzo by chciał żeby ciąża była majowa, bo wtedy dzidzia urodziłaby się w lutym i tym samym on dostanie prezent na swoje urodziny:)
Ja bym miałasuper prezent na swoje urodziny gdyby ostatni cykl był udany, ale niestety
Nishi maj będzie nasz! Będziesz miała cudowny prezent dla mężusia. -
Cześć dziewczynki
Ja też mam nadzieję na pozytywne testowanie w maju
Na razie czuję bóle owulacyjne, ale nie wiem do końca czy owulacja już się odbyła, bo w tym msc wyjątkowo mało śluzu było
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Niech nas boćki odwiedzą !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2013, 08:00
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i ja jeszcze na maj sie pisze witam jestem nowa zaczynam wykres w kwietniu a skończę w maju ten cykl :)zobaczymy moje starania to moje pierwsze próby starania o drugie dziecko. mam syna co ma 8 miesięcy i nie wiem czy dam rade dobrze wykreślić moje temperaturki, wiecie te nie przespane noce... heh wiec dołączam i ja do was
pozdrawiam wszystkie kobietki.. dodam ze skończyłam karmić piersią.. o pierwszego syna starałam się 1,5 roku, ciekawe ile teraz zajmie mi to czasu. trzymam kciuki za was.