MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a ja kończę trzecie opakowanie Castagnusa. I nie wiem czy to on czy może euthyrox, który przyjmuję jakiś miesiąc, ale cykl mi się skrócił mocno z 31 do 25/6 dni i do tego owulacja drugi raz z rzędu wypadnie jakoś w 13/14 dc a nie jak zawsze 18-21. Całe szczęście, że test z głupa zrobiłam bo bym owulkę przegapiła. Miałyście tak po Castagnusie? Ciekawe czy fl mi się wydłuży, bo do tej pory to marne 10-12 dni było.
Dajcie jakieś pozytywne wieści, no bez szaleństw ten maj na razie. Mnie wypadnie w takim razie drugie testowanie w maju. Ale bez wiary specjalnej. Jesteśmy po 2 wizycie u androloga, Zaskoczony był poprawą wyników, i nie przypisuje tego Profertilowi, bo mąż brał go dopiero tydzień. Trzymam za Was kciuki a wy trzymajcie za mnieSkarpeta, Sung, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:Proga najlepiej rano, po dobrze przespanej nocy i na czczo.
Oj przespana cala noc to ja mialam przed urodzeniem 2 dziecka obecnie nie ma szans na toSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Grzechotka, też bym stawiała u Ciebie na owulację w 31dc. Może się jeszcze wstrzymaj z domowymi sposobami wywoływania @
Piszesz, że nie czułaś objawów, ale śluz zaznaczałaś płodny, więc może coś było.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Grzechotka wrote:zosiak88 przykro mi z powodu bieli
U mnie dzisiaj 37dc. temperatura nadal wysoko. Chyba muszę poczytać o domowych metodach przyspieszenia okresu
Ja bym jeszcze sie nie poddawala tylko test robila mi sikane testy dopiero tydzień po spodziewanej @ wychodzilyams, zosiak88 lubią tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
nick nieaktualnykatepr wrote:Grzechotka ja po ciazy wcale nie czuje owulacji a miałam bo robie testy lh nie zawsze to czuć. Zrobiłabym test ostatecznie przed ewentualnym przyśpieszaniem okresu
Sung oby bladzioch w sobote był już pewniejszy
Kochana ale testy lh nie gwarantują owulacji niestety...Grzechotka lubi tę wiadomość
-
Klamka82 wrote:Kochana ale testy lh nie gwarantują owulacji niestety...
Ja po ciąży mam wlaśnie bolesne owulacje. Jjniki tak napierdzielają zwykle, że przeciwbólowe biorę -
Ja byłam wczoraj u gin mówi ze ten prog 5 w 22dniu wskazuje na brak owu z drugiej strony niby było w tym cyklu ciałko żółte na usg chociaż mówi ze zdarza się ze może być z zeszłego cyklu. Mam robić testy owu żeby zobaczyć czy wogole występuje i brać dupka po wystąpieniu ovu. Zobaczymy dziś 8dc od jutra zacznę robić testy i zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Ja byłam wczoraj u gin mówi ze ten prog 5 w 22dniu wskazuje na brak owu z drugiej strony niby było w tym cyklu ciałko żółte na usg chociaż mówi ze zdarza się ze może być z zeszłego cyklu. Mam robić testy owu żeby zobaczyć czy wogole występuje i brać dupka po wystąpieniu ovu. Zobaczymy dziś 8dc od jutra zacznę robić testy i zobaczymy.
Tylko monitoring da ci pewny obraz.
Ciałko żółte z poprzedniego cyklu? .... To jakim cudem dostałaś okres ? ..
Dziwny ten lekarz z takimi zaleceniami...kłot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie niestety @
Dostalam wczoraj i w ogole jakas dziwna. Leci malo jak moj 3dzien okresu ale normalna krew wiec sie nie ludze. Dodatkowo mega mnie kluje podbrzusze18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualny
-
Zosiak nie fiksuj :* będziesz się bać jak usłyszysz diagnozę , do póki nic złego się nie dzieje nie strasz bobasa niech się ładnie zagnieździ bardzo rzadko zdarza się cp po cp , także trochę więcej spokoju ;* ja już czekam i czekam na Twojego sikańca ;*
Powodzenia wszystkim" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny