MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz mało jestem bo za dużo wątków czasami zaglądne głównie wiesz gdzie mnie szukać , i czasami wpadne na grudniówki" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Monitoring monitoring a ile bylo monitoringów wg ktorych owulacji nie było a ciąża była ludzkie ciało potrafi zaskoczyć.
Klamka dla mnie dodatni test owulacyjny jest lepszym wskaznikiem niż " boli, nie boli". Nic nie musi boleć żeby owulacja byłaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Hej dołączę się jeśli mogę odstawiłam tabletki i teraz jest nasz pierwszy cykl starania się o dzidzie mam nadzieje ze uda się szybko bo nie możemy się doczekać! trzymajcie kciuki ja trzymam za Was!
zosiak88, Olaa86, Skarpeta, katepr, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiajmam kiepski dzień. Od 3 dni napiernicza mnie żołądek. Dziś musiałam wyjść z pracy bo nie moglam wytrzymac a leki i krople zoladkowe nie pomagają.
Poszlam wiec do internisty z enel Medu ale tez niewiele pomogla. Jedynie co to dala mi l4 do konca weekendu i zlecila badania z krwi na sod potas i bete:P bo widziala w systemie ze sie staramy wiec przed przyjmowaniem jakis lekow gdyby mi sie nie poprawilo wiedzieć. Wiec czekam na wyniki, ale nie ludze sie bo...
Wlasnie przed chwila otrzymalam wyniki badan MUCHy i wyszła mi ureoplasma. Zatem musze brac antybiotyk.
Jak czytalam urea skutecznie moze blokowac zajscie w ciaze i moze miec tez wpływ na nasienie wiec troche sie łudze ze teraz bedzie tylko lepiej.
Czy ktoras z was miala te bakterie i wyleczyla sie? Czesto miałam zapalenie pecherza i parcie na pecherz i czytalam zeyo tez urea mogla to powodowac.
Ciekawa jestem waszych opini -
Klamka82 wrote:To co napisałam powyżej, testy owulacyjne NIE pokażą ci czy masz owulację tylko czy masz podwyższone LH, ale może do owulacji nie dojść bo pęcherzyk nie pęknie i już...
Tylko monitoring da ci pewny obraz.
Ciałko żółte z poprzedniego cyklu? .... To jakim cudem dostałaś okres ? ..
Dziwny ten lekarz z takimi zaleceniami...
Powiedział ze czasem ciałko żółte zmienia się w białe i tego na usg noe widać mówi ze rzadko ale czasem tak jest.
Powiedział żebym 3 miesiące spróbowała testy plus dupka i jak noc to monitoring żeby od razu nie wywalać tyle kasy. -
kuzmoni1 wrote:Hej dziewczyny. Ja dzisiajmam kiepski dzień. Od 3 dni napiernicza mnie żołądek. Dziś musiałam wyjść z pracy bo nie moglam wytrzymac a leki i krople zoladkowe nie pomagają.
Poszlam wiec do internisty z enel Medu ale tez niewiele pomogla. Jedynie co to dala mi l4 do konca weekendu i zlecila badania z krwi na sod potas i bete:P bo widziala w systemie ze sie staramy wiec przed przyjmowaniem jakis lekow gdyby mi sie nie poprawilo wiedzieć. Wiec czekam na wyniki, ale nie ludze sie bo...
Wlasnie przed chwila otrzymalam wyniki badan MUCHy i wyszła mi ureoplasma. Zatem musze brac antybiotyk.
Jak czytalam urea skutecznie moze blokowac zajscie w ciaze i moze miec tez wpływ na nasienie wiec troche sie łudze ze teraz bedzie tylko lepiej.
Czy ktoras z was miala te bakterie i wyleczyla sie? Czesto miałam zapalenie pecherza i parcie na pecherz i czytalam zeyo tez urea mogla to powodowac.
Ciekawa jestem waszych opini
Najgorsze cykle stracone, na leczenie zarazy. Ale przynajmniej chyba znaleźliście właśnie przyczynę niepowodzeń. Teraz już będzie tylko lepiej. Zmotywowałaś mnie. Zrobię tą MUCHę
-
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:MARIKA12 straszie mi przykro:(
Jeszcze zrobie test u mnie pozno wychodzily ale tak strasznie sie boje powtorki ciazy pozamacicznej dziewczyny podniescie mnie na duchu juz fiksuje taka sytuacje mialam w cp ze nie widac bylo na tescie a @ nie bylo:(
Bedzie dobrze :*Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Marilen wrote:To proga jak proga, ale prolaktynę podniesioną na bank będziesz miała. Ona wrażliwa jak skorupka jajecka
Tylko ze ja nigdy nie mialam z nia problemow no zobaczymy co ten cykl przyniesieSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Marabela wrote:Hej dołączę się jeśli mogę odstawiłam tabletki i teraz jest nasz pierwszy cykl starania się o dzidzie mam nadzieje ze uda się szybko bo nie możemy się doczekać! trzymajcie kciuki ja trzymam za Was!
Witam. Ktory dzien cyklu masz? Wiesz kiedy masz czy mialas owulacje? Kiedy @?Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Miałam ostatni test w domu. Pomyślałam, że zadzwonię i umówię się do gina, ale najpierw zrobię test zeby z pewnością powiedzieć "nie, nie jestem w ciąży". Wyszło trochę kreski, trochę z boku zalane. Mam wyjątkowe szczęście w tym cyklu do testów
No nic, dzwonię się umówić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa1a03bf849f.jpgzosiak88 lubi tę wiadomość
-
Grzechotka wrote:Miałam ostatni test w domu. Pomyślałam, że zadzwonię i umówię się do gina, ale najpierw zrobię test zeby z pewnością powiedzieć "nie, nie jestem w ciąży". Wyszło trochę kreski, trochę z boku zalane. Mam wyjątkowe szczęście w tym cyklu do testów
No nic, dzwonię się umówić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa1a03bf849f.jpg
Dla mnie bardziej zalane niż kreska, ale cholera go wie, jak już takie cuda Ci się dzieją Wiedziałam, że z Twoim testowaniem będą niespodzianki, oryginalna kobitka z Ciebie