MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Snug. Mój tez ma 47
INso. Mój pierwszy cykl po tabsach był owulacyjny. Trzymam kciuki
Klaudys. Olaa. Katepr. Gratulacje
Marabela. Ciężko powiedzieć czy tam coś widać. Testowanie 9 dpo przeważnie przynosi taką niepewność. Powtórz test innego dnia.
I nie jęczy, że będą wołać "dziadek" zamiast "tata"? Mój jęczy -
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem tu nowa. Mam 31 lat i 4 cs. Właśnie dziś powinna być @ 28dc. Narazie cisza.Tylko ból piersi jak na okres, lekkie cmienie jajników i delikatny przezroczysty śluz. Pewnie przyjdzie.. narazie nie testuję bo ostatnio tez spozniala sie 2 dni i było rozczarowanie. Gratuluje wszystkim którym sie udało i wierze że ja i reszta dziewczyn też w końcu będziemy świętować
Olaa86, agniecha2101, Skarpeta, Bluberry, Annie1981 lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Natala1906 wrote:Dziewczyny takie pytanie z innej beczki, polecacie coś na okropny ból piersi? Są jak kamienie.. Jeśli pomogłoby też na ból kręgosłupa u samego dołu to już w ogóle będzie super ❤️Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Straciatellaa wrote:dajecie mi nadzieję
u nas też 1 cs o 3cie bobo, za tydzień mam testować
Bede trzymac mocno kciukiStraciatellaa lubi tę wiadomość
Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Isaura81 wrote:A skąd te bóle. ? Bo tak.ciezko w ślepo pomagać
Właśnie nie mam pojęcia skąd... Zaczęło się z 3 dni po owulacji i boli codziennie... A do @ mam jeszcze 5-6 dni... Od dwóch dni jeszcze krzyż. Nie wiem czy @ będzie wcześniej... Masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klamka82 wrote:Ja właśnie w tym cyklu przez słaby progesteron będę po owulacji ssać luteinę.
Oj tak bo ona podniesie wynik progesteronu umozliwiajac tym samym zagniezdzenie sie,Szymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Sung wrote:Nie mogę sobie miejsca znaleźć boli mnie bardzo lewa strona i znowu krew... nie mam nadziei na pozytywne zakończenie. Jutro wizyta u lekarza, bo za bardzo boli, żebym mogła o tym nie myśleć.
A moze na izbę przyjec pojechac? Od razu cie lekarz zbada i juz dzis bedziesz.wiedzec na czym.stoisz czy leki dostaniesz itpSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
sung ja też bym pojechała na izbę. Byłam z drugą ciążą w szpitalu na ip w 5 tygodniu ciąży. Nie wiem jak u Was w szpitalu, ale u nas naprawdę się przejęli. Zrobili badania, dokładne usg itp. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki!
Mam nadzieje, że moje całodzienne mdłości to przedsmak 2 kresek na teście, bo dziś ledwo żyję. Jak leżę to jest w miarę, jak wstanę to masakra. Plus taki, że małż wszystko pod nos podstawiaOlaa86 lubi tę wiadomość