Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie :)
Odpowiedz

Majowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 20 maja 2019, 07:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b725dcd080c5.jpg

    Ej dziewczyny nie wiem czemu temperatura idzie już w dół :( dopiero 5 dpo.. Może coś nie tak jest.. Cały czas jestem wzdeta.. Nawet dziś jak jeszcze nic nie jadłam :( i pobolewa mnie brzuch na dole. Boję się że to jakas torbiel czy vis w tym stylu... Zawsze w tym dc temperatura była w górze...

    A może spadek implantacyjny? Ja przy biochemicznej miałam w 5 dp spadek i czerwona plamke na bieliźnie..


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3955 1685

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem sama co o tym myśleć... ☹️ Tylko strasznie mnie to niepokoi..

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Nie wiem sama co o tym myśleć... ☹️ Tylko strasznie mnie to niepokoi..

    Spokojnie 😙 nie ma co na zaś się denerwować.


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3955 1685

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Spokojnie 😙 nie ma co na zaś się denerwować.
    Oby.. Zobaczę jutro jakabedzie

    Evelle28 lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ovu dalej nie wyznaczyła owulacji.. A mam wrażenie że była w tamten weekend... Badz wtorek - środa najpóźniej...


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny ;*
    Dzisiaj zrobiłam rano test ( inny niz w niedziele ) i powiem szczerze, ze był delikatny cień cienia i już zwątpiłam...
    Ale przed praca kupiłam jeszcze nordtest i jest meeega wyraźna kreska :o dziś 11dpo. Trochę się dziwie, ze na bobo test ledwo co widziałam cień cienia a tu 2 h po i nie z pierwszego moczu .. nie wiem co o tym myśleć. Jutro znowu nordtest czy iść na bete już ?

    https://ifotos.pl/zobacz/F1FAB2E0-_qsrwswh.jpg

    Pani Ciasio - bardzo mi przykro 😢
    Trzymam kciuki za następny cykl ❤️
    Cichosza wrote:
    Minii
    U mnie dziś prawdopodobnie 10dpo i na teście cień cienia aż nie jestem pewna czy to nie wybita kreska kontrolna.... Mam bóle jak na @ biustu nie mogę dotknąć, i mialam 3 dni plamien takich małych raz dziennie. Wczoraj już plamien nie było. Ciekawa jestem czy coś z tego będzie. A Ty masz jakieś objawy?

    Kochana u mnie zero objawów do wczoraj.. wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch inaczej niż na @.. tak jakby się hm rozciągał ? 🤷🏼‍♀️ Ale tak to nic innego nie zauważyłam.
    Niektóre kobiety maja plamienia nawet przez pierwsze miesiące ciąży wiec mam nadzieje, ze u Ciebie już nie pojawia się ani plamienia ani @. Albo zrób jutro test kolejny ale moim zdaniem takiej samej firmy albo idź na bete od razu :). Trzymam mocno kciuki ❤️

    PerAsperaAdAstra, Pani Ciasio, Martek&M, BB__Anna, Shas91 lubią tę wiadomość

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Dziekuje dziewczyny ;*
    Dzisiaj zrobiłam rano test ( inny niz w niedziele ) i powiem szczerze, ze był delikatny cień cienia i już zwątpiłam...
    Ale przed praca kupiłam jeszcze nordtest i jest meeega wyraźna kreska :o dziś 11dpo. Trochę się dziwie, ze na bobo test ledwo co widziałam cień cienia a tu 2 h po i nie z pierwszego moczu .. nie wiem co o tym myśleć. Jutro znowu nordtest czy iść na bete już ?

    https://ifotos.pl/zobacz/F1FAB2E0-_qsrwswh.jpg

    Pani Ciasio - bardzo mi przykro 😢
    Trzymam kciuki za następny cykl ❤️



    Kochana u mnie zero objawów do wczoraj.. wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch inaczej niż na @.. tak jakby się hm rozciągał ? 🤷🏼‍♀️ Ale tak to nic innego nie zauważyłam.
    Niektóre kobiety maja plamienia nawet przez pierwsze miesiące ciąży wiec mam nadzieje, ze u Ciebie już nie pojawia się ani plamienia ani @. Albo zrób jutro test kolejny ale moim zdaniem takiej samej firmy albo idź na bete od razu :). Trzymam mocno kciuki ❤️
    Piękna kreska 😍

    Miinii lubi tę wiadomość

  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2434 2661

    Wysłany: 20 maja 2019, 08:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Dziekuje dziewczyny ;*
    Dzisiaj zrobiłam rano test ( inny niz w niedziele ) i powiem szczerze, ze był delikatny cień cienia i już zwątpiłam...
    Ale przed praca kupiłam jeszcze nordtest i jest meeega wyraźna kreska :o dziś 11dpo. Trochę się dziwie, ze na bobo test ledwo co widziałam cień cienia a tu 2 h po i nie z pierwszego moczu .. nie wiem co o tym myśleć. Jutro znowu nordtest czy iść na bete już ?

    https://ifotos.pl/zobacz/F1FAB2E0-_qsrwswh.jpg

    Pani Ciasio - bardzo mi przykro 😢
    Trzymam kciuki za następny cykl ❤️



    Kochana u mnie zero objawów do wczoraj.. wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch inaczej niż na @.. tak jakby się hm rozciągał ? 🤷🏼‍♀️ Ale tak to nic innego nie zauważyłam.
    Niektóre kobiety maja plamienia nawet przez pierwsze miesiące ciąży wiec mam nadzieje, ze u Ciebie już nie pojawia się ani plamienia ani @. Albo zrób jutro test kolejny ale moim zdaniem takiej samej firmy albo idź na bete od razu :). Trzymam mocno kciuki ❤️

    Piekna krecha :) leć na betę, będziesz pewna co się świeci :)

    Miinii lubi tę wiadomość


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    LH-14,4⬆️
    FSH-10,4 ⬆️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 1,01 ✔️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️
    ANA 3 ➕

    22 CYKL STARAŃ

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie lecę na betę. ..trzymajcie kciuki! :)

    Pani Ciasio, Agafiga, Evelle28, Cichosza, Aga1984, Miinii, BB__Anna, Shas91, kasiakasia11 lubią tę wiadomość

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3955 1685

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Dziekuje dziewczyny ;*
    Dzisiaj zrobiłam rano test ( inny niz w niedziele ) i powiem szczerze, ze był delikatny cień cienia i już zwątpiłam...
    Ale przed praca kupiłam jeszcze nordtest i jest meeega wyraźna kreska :o dziś 11dpo. Trochę się dziwie, ze na bobo test ledwo co widziałam cień cienia a tu 2 h po i nie z pierwszego moczu .. nie wiem co o tym myśleć. Jutro znowu nordtest czy iść na bete już ?

    https://ifotos.pl/zobacz/F1FAB2E0-_qsrwswh.jpg

    Pani Ciasio - bardzo mi przykro 😢
    Trzymam kciuki za następny cykl ❤️



    Kochana u mnie zero objawów do wczoraj.. wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch inaczej niż na @.. tak jakby się hm rozciągał ? 🤷🏼‍♀️ Ale tak to nic innego nie zauważyłam.
    Niektóre kobiety maja plamienia nawet przez pierwsze miesiące ciąży wiec mam nadzieje, ze u Ciebie już nie pojawia się ani plamienia ani @. Albo zrób jutro test kolejny ale moim zdaniem takiej samej firmy albo idź na bete od razu :). Trzymam mocno kciuki ❤️
    Gratulacje :) idź na bete może lepiej:)

    Miinii lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka
    Postów: 115 106

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miinii wrote:
    Dziekuje dziewczyny ;*
    Dzisiaj zrobiłam rano test ( inny niz w niedziele ) i powiem szczerze, ze był delikatny cień cienia i już zwątpiłam...
    Ale przed praca kupiłam jeszcze nordtest i jest meeega wyraźna kreska :o dziś 11dpo. Trochę się dziwie, ze na bobo test ledwo co widziałam cień cienia a tu 2 h po i nie z pierwszego moczu .. nie wiem co o tym myśleć. Jutro znowu nordtest czy iść na bete już ?

    https://ifotos.pl/zobacz/F1FAB2E0-_qsrwswh.jpg

    Pani Ciasio - bardzo mi przykro 😢
    Trzymam kciuki za następny cykl ❤️



    Kochana u mnie zero objawów do wczoraj.. wczoraj dziwnie bolał mnie brzuch inaczej niż na @.. tak jakby się hm rozciągał ? 🤷🏼‍♀️ Ale tak to nic innego nie zauważyłam.
    Niektóre kobiety maja plamienia nawet przez pierwsze miesiące ciąży wiec mam nadzieje, ze u Ciebie już nie pojawia się ani plamienia ani @. Albo zrób jutro test kolejny ale moim zdaniem takiej samej firmy albo idź na bete od razu :). Trzymam mocno kciuki ❤️

    Piękna kreska ! Lecisz na betę ?

    Miinii lubi tę wiadomość

    iv09cwa1nva1bzbg.png

    8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

    85dq0cl.png
  • Niedziela_2007 Przyjaciółka
    Postów: 106 168

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Niedziela bardzo mi przykro, ale musi się w końcu udać. Może jak odpuscisz to ciąża sama się pojawi??

    Taką też mam nadzieję :) Zajmę myśli wszystkim tylko nie tym i kiedyś musi się udać :)

    Justyna1719 lubi tę wiadomość

    hchyflw1xqzynzs2.png
    Starania od stycznia 2019
    03.2019 - cb
    07.2019 - ciąża obumarła 6 tydz, 8 tydz łyżeczkowanie
    10.2019 skierowanie na histeroskopię
    19.12 beta 464 :)
    27.12 beta 7687 :)
    3.01 beta 21495 :)
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3955 1685

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    Dziewczyny właśnie lecę na betę. ..trzymajcie kciuki! :)
    ✊✊✊Powodzenia 😊😘

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3955 1685

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela_2007 wrote:
    Taką też mam nadzieję :) Zajmę myśli wszystkim tylko nie tym i kiedyś musi się udać :)
    Dokładnie :) nie ma bata żeby się nie udało :)

    Evelle28 lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    😭 Stoimy w martwym punkcie, brak jakichkolwiek działań 😭
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nici z testowania, dzisiaj meluduję wam, że @ przyszła :(

  • Nynka Autorytet
    Postów: 2272 1560

    Wysłany: 20 maja 2019, 09:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperAdAstra kciuki za bete. Mini Ty też leć!✊

  • just Przyjaciółka
    Postów: 62 25

    Wysłany: 20 maja 2019, 10:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudamaruda przykro mi
    Gratuluję wszystkich kresek i trzymam kciuki za bete

    13 CS
  • Justyna27 Koleżanka
    Postów: 91 18

    Wysłany: 20 maja 2019, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, już po wizycie u gina. Twierdzi, że wszystko ok i nic tylko się starać 😁 USG zrobione i okazało się, że owulacji jeszcze nie było 😵 ale ma być lada dzień. Pęcherzyk ładnie rośnie... No cóż, zobaczymy. Powiedział też że jak cykle trwają średnio do 32 dni to nie ma sensu mierzyć temperatury, bo tylko człowiek się stresuję i że ❤️❤️ co 2-3 dni to klucz do sukcesu. I najważniejsze, nie myśleć za dużo!

    Cichosza, Miinii, Nynka, Agafiga lubią tę wiadomość

    Ona: 29lat On: 28
    Starania od: 4.2019
    3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
    6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
    8.9.2020- zamrożenie plemników
  • Justyna27 Koleżanka
    Postów: 91 18

    Wysłany: 20 maja 2019, 10:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w takim razie, również będę testować dopiero w czerwcu 😁, więc z maja wypadam.

    Ona: 29lat On: 28
    Starania od: 4.2019
    3.2020 - Oligoasthenoteratozoospermia
    6.2020- lekka niedoczynność tarczycy, podejrzenie pcos
    8.9.2020- zamrożenie plemników
  • Miinii Przyjaciółka
    Postów: 113 96

    Wysłany: 20 maja 2019, 10:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki !! ;*

    PerAsperaAdAstra trzymam kciuki za bete !!

    Ja pójdę jutro, bo już siedzę w robocie :D

    Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
    11.06.2019 - puste jajo płodowe..

    MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO

    Leki : duphaston , euthyrox 50mg
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego