Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutek pewnie będzie ale moze mnie to trochę uspokoi, bo strasznie nabuzowana jestem i się ogarnąć nie mogę. Dzisiaj jeszcze ide ma USG tarczycy, bo podobno mam powiększony lewy płat, to mnie dodatkowo stresuje.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Smutek pewnie będzie ale moze mnie to trochę uspokoi, bo strasznie nabuzowana jestem i się ogarnąć nie mogę. Dzisiaj jeszcze ide ma USG tarczycy, bo podobno mam powiększony lewy płat, to mnie dodatkowo stresuje.
To co, robimy jutro rano razem?
Miinii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ignissa wrote:Ja chyba nie wytrzymam i jutro zatestuję. Mam jakieś przeczucia, choć pewnie wydumane, bo po lekach które brałam to raczej malo prawdopodobne. Ale może ta biel testowa trochę mnie ostudzi, bo się sama nakręcam
W dodatku od soboty mam właściwie nieprzerwane lekkie bóle miesiaczkowe i bolesne piersi. Ale to raczej typowy PMS, tylko, że zazwyczaj pojawiał się niemal od razu po owu a tym razem dopiero na 7 dni przed @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 10:47
👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dziekuje Kochane ;*
Cieszę się ale jakoś jestem mega spokojna. Chce zobaczyć wynik bety i później przyrost
Qastera wrote:Kurcze powiem Ci, że ja też chyba nie wytrzymam. Do dnia @ to od razu wiedziałam, że nie wytrzymam, i założyłam sobie sobotę akurat 12 dni po w sam raz
Ale jak tak czytam was i widzę dziewczyny którym się udało to tak kusi...
Aczkolwiek boję się rozczarowania.. Teraz jeszcze jest miło, jest nadzieja.. a jak się zrobi to dłużej smutek:(
10 dpo pierwszy raz zrobiłam test i był cień cienia. A owu raczej miałam w czwartek tak jak wyznaczył ovu ponieważ temp się zgadza + we wtorek byłam u gin i tez mówiła ze dwa dni i będzie owulacja
.
Qastera i Ignissa który dpo macie ? 😊
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
11.06.2019 - puste jajo płodowe..
MTHFR C677T HETERO i PAI-1 HETERO
Leki : duphaston , euthyrox 50mg -
Miinii wrote:Dziekuje Kochane ;*
Cieszę się ale jakoś jestem mega spokojna. Chce zobaczyć wynik bety i później przyrost
10 dpo pierwszy raz zrobiłam test i był cień cienia. A owu raczej miałam w czwartek tak jak wyznaczył ovu ponieważ temp się zgadza + we wtorek byłam u gin i tez mówiła ze dwa dni i będzie owulacja
.
Qastera i Ignissa który dpo macie ? 😊
Ja dopiero 8 dni po, więc jeszcze hoho dużo czasu
Ale im częściej tutaj wchodzę ,tym bardziej się nakręcam:) -
martakam wrote:Oj mnie też korci, chociaż czuję, że nic z tego. Test facelle w domu też nie pomaga 😂 a jestem już w 10 dpo, więc jutro to już może coś by było 😂
W dodatku od soboty mam właściwie nieprzerwane lekkie bóle miesiaczkowe i bolesne piersi. Ale to raczej typowy PMS, tylko, że zazwyczaj pojawiał się niemal od razu po owu a tym razem dopiero na 7 dni przed @.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Qastera wrote:Ja dopiero 8 dni po, więc jeszcze hoho dużo czasu
Ale im częściej tutaj wchodzę ,tym bardziej się nakręcam:)
No ale już bliżej niż dalej
Wiem jak to jest... ja i tak w sumie długo wytrzymałam, bo ostatnio to 9dpo robiłam test 😂 teraz dzień później 💪🏻 Haha ale tez już od 7 dpo mnie korciło 😂 było ciężko wytrzymać tym bardziej, ze ja strasznie niecierpliwa jestem 🤷🏼♀️
Ignissa a prowadzisz może wykres temp ?Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Ignissa wrote:Prowadzę, jest udostępniony, powinnas widziec jak klikniesz w moj nick
A no tak 🤦♀️ Haha
Widzę, ze tez masz dosyć niska temp tak jak jamam nadzieje, ze jutro podskoczy temp ! ✊
Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Miinii wrote:A no tak 🤦♀️ Haha
Widzę, ze tez masz dosyć niska temp tak jak jamam nadzieje, ze jutro podskoczy temp ! ✊
Ja się w sumie cieszę, że zostawiłam termometr u rodziców, to odchodzi mi jeden bodziec do nakręcania się
I od dwóch dni nie mierzę i w sumie może i dobrze:)
Miinii widzę, że serduszka były dwa dni przed owu, to celowy zabieg?
-
Ja też wchodząc tu to się nakręcam 😂 tylko ze u mnie nawet owulacja jeszcze nie wyznaczona.. Ale jeżeli dobrze myślę to jestem 9 lub 7 dp.. 🤔🤔Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
Qastera wrote:Ja się w sumie cieszę, że zostawiłam termometr u rodziców, to odchodzi mi jeden bodziec do nakręcania się
I od dwóch dni nie mierzę i w sumie może i dobrze:)
Miinii widzę, że serduszka były dwa dni przed owu, to celowy zabieg?
No ja się już tak wkręciłam w tem, ze nie wyobrażam sobie nie mierzyć 😂 chociaż to dopiero 3 cykl z mierzeniem. Dwa przed wcześniejsza ciąża i teraz ten.
Powiem szczerze, ze nie był celowy. Moj M słabo się czuł, zmęczony był wiec nie było później ❤️. U gin jak dowiedziałam się, ze jeszcze jestem przed owu to stwierdziłam ze co ma być to będzie. W marcu poroniłam wiec nie miałam jakiegoś ciśnienia żeby zajść w ciąże teraz w tym cyklu. Stwierdziłam ze Jak się nie uda to widocznie tak musiało być.
Wiec jestem mega w szoku - no ale znowu się powtarzam czekam na wybik bety, bo z tymi testami to różnie była 🤣Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
To prawda podskoczyła mi ale zastanawiam się czy to nie przez to ze w pokoju było dosyć ciepło. Chociaż nie czulam, ze jest mi za ciepło. Wole wierzyć, ze to jednak ciąża
Słyszałyście o szescioraczkach w Krakowie ?!?! 😱 szoook alee będą mieć wesoło w domu 😃Aniołek ❤️ - 23.03.2019 - 9 tydzień - poronienie zatrzymane
Leki : duphaston , euthyrox 50mg