Majowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:42
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml -
Czikosz wrote:Nom, u mnie np. pierwszy raz pojawiły się mdłości i mimo że za wczas na taki objaw to schizy jak nie wiem. Także doskonale rozumiem nakręcanie się.👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Problem męski azoospermia, Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
🔻02.03.2021 wizyta startowa w klinice
Plan działania (nadżerka)
1️⃣Umówić się na kolposkopie, po wyniku cytologi
2️⃣Usunięcie nadżerki
3️⃣Inseminacja/in vitro z dawca
4️⃣ 🤰 😀 -
Dziewczyny dziś pierwszy raz w życiu udało mi się dotknąć moja szyjke 😂 ale nie wiem co dalej😂 była na końcu palca tak że opuszkiem jej dotknęłam okrągła gulka taka chyba zamknięta i twarda jak pisalyscie wcześniej przypominała czubek nosa😁 termin @ mam 23 to dobra ta szyjka jest na ten dzień cyklu?
-
Nera, już oficjalnie możesz dać "[*]" zamiast "
"
Nowy cykl, nowe szanse... Uciekam kobietki na "czerwcowe testowanie", do zobaczenia :*Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
HSG: ok
17.01.2020r. II
4.02 Jest serduszko!
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie :*
-
Pani Ciasio wrote:Nera, już oficjalnie możesz dać "[*]" zamiast "
"
Nowy cykl, nowe szanse... Uciekam kobietki na "czerwcowe testowanie", do zobaczenia :*Pani Ciasio lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Nynka wrote:Rany u mnie 6dpo, i juz myślę nad testami.....
ja 5 dpo dopiero a już mnie aż skręca... A miałam testować 2 dni po terminie @, czyli dopiero 30.05...
Pani Ciasio bardzo mi przykro.... 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 20:24
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Cichosza wrote:Dziewczyny dziś pierwszy raz w życiu udało mi się dotknąć moja szyjke 😂 ale nie wiem co dalej😂 była na końcu palca tak że opuszkiem jej dotknęłam okrągła gulka taka chyba zamknięta i twarda jak pisalyscie wcześniej przypominała czubek nosa😁 termin @ mam 23 to dobra ta szyjka jest na ten dzień cyklu?
Cichosza lubi tę wiadomość
-
Ja jestem dzis 9 dpo i ostatkiem sił powstrzymalam się przed kupienirm testu. Pewnie długo nie wytrzymam. A obiecywalam sobie, ze nie bede testować przed terminem @, bo wtedy wieksza szansa, ze wykryje kolejnego biochema a chyba lepiej nie wiedziec. Po zobaczeniu 2 kresek zawsze mam duże nadzieje i jeszcze większe rozczarowanie.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ja to jestem ciekawa jak będzie wyglądać jutro ta temperatura moja. Czy podniesie się do góry..👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀 -
Ja jestem (chyba) 7dpo i już też myślę tylko o teście, ostatnie trzy dni miałam ból podbrzusza.. teraz przez kilka tygodni codziennie jeżdżę na szkolenie i zamiast się na nim skupić, to bujam w obłokach i myślę i myślę... Czekanie jeszcze kilka dni na test wydaje mi się wiecznością. Jest mi aż wstyd bo dzisiaj zrobiłam test owu. Nie wiem po co. Druga krecha, bardzo mocna od razu po zrobieniu.. wiem że to nic nie znaczy.
-
Bożenka wrote:Ja jestem (chyba) 7dpo i już też myślę tylko o teście, ostatnie trzy dni miałam ból podbrzusza.. teraz przez kilka tygodni codziennie jeżdżę na szkolenie i zamiast się na nim skupić, to bujam w obłokach i myślę i myślę... Czekanie jeszcze kilka dni na test wydaje mi się wiecznością. Jest mi aż wstyd bo dzisiaj zrobiłam test owu. Nie wiem po co. Druga krecha, bardzo mocna od razu po zrobieniu.. wiem że to nic nie znaczy.👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
2️⃣Usunięcie nadżerki
4️⃣ 🤰 😀