Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miśka gratuluje!
Macie jakieś sprawdzone testy z allegro?
Ja kupiłam 10 szt, jakiś tanich niby ultra czułych na allegro przy ostatniej ciąży, ale wykazały mi ciąże 2 dni dopiero po teście z rossmana, który miał czułość 25 ....miśka1987 lubi tę wiadomość
1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
Miśka gratulacje!!!
U mnie termin @ na wczoraj/dzisiaj ale zazwyczaj 3 dni przed miałam plamienia a teraz nic. Temperatura troszkę spadła ale nadal wysoka i postanowiłam, że jak dzisiaj wstanę i nie będzie śladu plamień to testuje. Test negatywny a co najlepsze po kolejnej wizycie w łazience zaczęły się plamienia. Nosz kurde, nie mogły wcześniej?!
Póki co się nie martwię, tłumaczę sobie, że to nawet lepiej, bo więcej pieniędzy się odłoży i załatwi parę zaległych spraw, tym bardziej, że dość spontanicznie z mężem podjęliśmy decyzje do staraniach. No cóż, może następnym razem. Póki co czekam na małpę i strasznie rwie mnie w brzuchu, nie wiem właściwie czemu...Asiafaj, miśka1987 lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Asiafaj ja używam allegrowych 25, ale na ile są skuteczne niestety nie wiem'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Miśka gratulacje !!! Super że Ci się udało
A ja postanowiłam że jeśli małpiszon do mnie przyjdzie to biorę się porządnie za odchudzanie. Parę kilo by się przydało zrzucić na latokarolinams, meggi90, miśka1987 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim dotychczasowym majowym fasolkom i trzymam kciuki za resztę.
ja niestety nie zdążyłam zatestować bo mnie @ ubiegła:/ znów stracony cykl i znów to samo i wątpię, że to kiedykolwiek się udapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:ja niestety nie zdążyłam zatestować bo mnie @ ubiegła:/ znów stracony cykl i znów to samo i wątpię, że to kiedykolwiek się uda
Meginka wrote:Miśka gratulacje !!! Super że Ci się udało
A ja postanowiłam że jeśli małpiszon do mnie przyjdzie to biorę się porządnie za odchudzanie. Parę kilo by się przydało zrzucić na latoMarlena88, Meginka lubią tę wiadomość
-
miśka1987 wrote:13 dpo i jest jasniutka kreska normalnej szerokości!!!! Na allegrowicza! Jutro powtórzę aptecznym i zacznę się cieszyć
po cichutku gratuluję
Aenu wrote:Zrobiłam test ciazowy. Wyszła mi druga blada kreska czyli jestem w ciąży. Udało się w pierwszym cyklu starań.
Gratulacje
Dziewczyny do których przyszła @ przytulam, mam nadzieję, ze w nastepnym cyklu się uda -
Meginka wrote:Miśka gratulacje !!! Super że Ci się udało
A ja postanowiłam że jeśli małpiszon do mnie przyjdzie to biorę się porządnie za odchudzanie. Parę kilo by się przydało zrzucić na lato -
Hejka! Gratulacje dla przyszłych mamusiek i tulę te @. Byłam dziś u gina. Owu była w nocy. Dobrze że wczoraj wykorzystałam mojego. No ale gin mnie podłamał bo nie widział jajowodów co może oznaczać że znowu zarosły. I już sama nie wiem czy jest sens starać się naturalnie. W czerwcu skonsultuję się ponownie z moim dr od laparoskopii i niech oceni szanse. Jak nie trzeba będzie wyciągnąć cięższe działa. Niestety03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty