Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza_22 wrote:Jeszcze nie dziekuje
Nie mam w domu, ale w jakiej ilości w razie czego to brac? Koleżanka mogłaby mi pożyczyć
A na bete ide jutro
na początek 2 razy dziennie po 1 tabletce. Zrób tez progaZuza_22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strasznie mi przykro Zagubiona trzymaj się jakoś!
-
Zagubiona wiem co musisz czuć :*
Kochana ja miałam zabieg w 9 tc mogłam się starać już w tym cyklu po zabiegu. Widzę, że różne są zdania lekarzy... Tylko dlaczego zrobili zabieg na tak wczesnym etapie?! Zawsze lepiej jak to natura zadziała.
Eh... Czemu musimy to wszystko przechodzić
Czemu pozytywny test ciążowy nie zawsze oznacza urodzenie zdrowego bobasa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIle powinna wynosić beta 9 dni po przytulankach? Moja wynosi 5, to jest 25 dzień cyklu. Musiałam zbadać, bo biorę duphaston na torbiel na jajniku i mam go jutro odstawić i czekać na okres, chyba że jestem w ciąży... Nie bardzo wiem, co z tym fantem zrobić. Może macie większe doświadczenie w badaniu bety?
-
Orlanka wrote:Ile powinna wynosić beta 9 dni po przytulankach? Moja wynosi 5, to jest 25 dzień cyklu. Musiałam zbadać, bo biorę duphaston na torbiel na jajniku i mam go jutro odstawić i czekać na okres, chyba że jestem w ciąży... Nie bardzo wiem, co z tym fantem zrobić. Może macie większe doświadczenie w badaniu bety?