Majowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Orlanka wrote:Ile powinna wynosić beta 9 dni po przytulankach? Moja wynosi 5, to jest 25 dzień cyklu. Musiałam zbadać, bo biorę duphaston na torbiel na jajniku i mam go jutro odstawić i czekać na okres, chyba że jestem w ciąży... Nie bardzo wiem, co z tym fantem zrobić. Może macie większe doświadczenie w badaniu bety?
W diagnostyce ciaza to pow.1, ale wiadomo, że przy tak niskich to ciężko coś wróżyć. Ja wieczoraj miałam niecale 4, a dziś test troszkę ciemnal. Może weź jeszcze 1-2dni i zrób test czy ciemnieje albo bete poworz
Tylko czas cos pomoże
Innej rady nie ma Trzymam kciuki -
Kurcze ja nie chce czerwca, albo dołączę do was, nie chce się rozstawać, mi tu dobrze ☺
A tak w ogóle ludziłam się ze nie będzie chciało mi się spać jak w 1 ciąży ale niestety, pomyliłam się ,śpię na stojąco, a synek chce się bawić, do tego zaczęło boleć mnie gardło a kaszlac boli w klatce -
nick nieaktualny
-
Orlanka wrote:Ile powinna wynosić beta 9 dni po przytulankach? Moja wynosi 5, to jest 25 dzień cyklu. Musiałam zbadać, bo biorę duphaston na torbiel na jajniku i mam go jutro odstawić i czekać na okres, chyba że jestem w ciąży... Nie bardzo wiem, co z tym fantem zrobić. Może macie większe doświadczenie w badaniu bety?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualnyDzieki Paula za odpowiedz, to byl jedyny seks w okolicach owu, ktora byla chyba nawet tego samego dnia. W poprzednich ciazach testy wychodzily pozytywne najszybciej w 28 dc, teraz byl dopiero 25. Ten cykl mial byc na straty, torbiel i plamienia, biore duphaston nadal, dwa nic nie zmienia, a w poniedzialek powtorze bete. Po trzech poronienach w ciagu roku moj organizm troche sie rozregulowal...
-
Cześć! Mogę dołączyć? Staramy się o trzecie dziecko :)Mamy dwóch cudownych synów: 2lata i 9mc i 7 lat To nasz drugi cykl dopiero, z czego pierwszy to właściwie spontan Ostatnia miesiączka 2 maja, cykle mam 29/30 dniowe.Owulacja 18 maja (17 test owulacyjny pozytywny), przytulanki 14 i 16 maja. Dzisiaj nie wytrzymałami zrobiłam test ciążowy sikany (9 dni po owu), ale negatywny Zastanawia mnie tylko,co z temperaturą...po skoku (19 maja) rosła aż do 37.5. W 7,8,9 dniu po owulacji spadła do 36,8/9 (i mam wyraźne kłucie w dole brzucha)... jeśli to spadek implantacyjny to powinna teraz rosnąć, czy będzie na takim poziomie? W pierwszej fazie cyklu moja norma to 36,2-4.
-
Wiecie co? tak sobie zerkam na ten test z rana... i jak ustawię go pod pewnym kątem to widzę cień cienia, zdjęcie na pewno tego nie pokazałoby... a może mi się zdaje? Matko, chyba nie doczekam do czwartku do terminu @...czemu ten czas tak się wlecze?
-
nick nieaktualny