Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Chciałam się wpisać na 4 maja jestem po mocnych prejściach w tym cyklu. Na sam początek choroba i antybiotyki, później Mój antybiotyki i choroba, kilka dni spokoju i znowu Mój chory i antybiotyk. A teraz mam nieprzyjemną infekcję. No ale nadzieję trzeba mieć zawsze
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć Dziewczyny!
Postanowiłam zaszaleć i dodać sobie ciążowy suwaczek! A co mi tam!
Od początku tego cyklu mam bardzo silne przeczucie, że to będzie TEN CYKL! Nie wiem czemu, zwłaszcza przy tym jak to przy okazji jest stresujący dla mnie okres, ale ciągle to przeczucie mam i mnie nie opuszcza...
Ovu przesunęło mi dzień owulacji z 19 na 22 (pewnie dlatego, że zmęczenie i stres dziwnie wpływały mi na temp.), ale to nie ważne. Nic nie jest ważniejsze od tego przeczucia!
Miłego dnia! Rozmnażajcie się!Morwa, Ukija lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyKarissa powiem Ci,że ja też od piątku,czyli od wizyty u gina,mam same pozytywne przeczucia Nie wiem dlaczego,temperatura mi szwankuje i nie idzie w górę tak jak powinna a ja się już cieszę Czyste wariactwo,ale może na prawdę się uda?
Powodzenia dziewczyny,obyśmy wszystkie miały pozytywne przeczucia i pozytywne testy za kilka tygodniUkija, Karissa lubią tę wiadomość
-
Witam
i ja się dopisuję do majowej listy. Owulka na 5 maja, akurat dzień po urodzinach. Marzę więc, że Mąż sprawi mi najpiękniejszy prezent
Małpa powinna przybyć, tfu tfu, oby nie, 19 maja. W maju też Dzień Matki, nasza rocznica ślubu. Liczę na maj!! -
Anabella wrote:Na kiedy przewidujesz owulacje u siebie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny