Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej zapisałam nowe dziewczyny powodzenia życzę
ja właśnie jestem po drugim, pobraniu krwi bo glukoze miałam do wypicia więc jeszcze jedno pobranie po 2godz od wypicia czyli o 10:20 ręka boli strasznie... ale chociaż będę miała glukoze i insuline zrobiona -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Mam prośbę, bo macie większe doświadczenie ode mnie w kwestii robienia i interpretowania wykresów na Ovu. W środę powinnam mieć owu - wiem, że to różnie bywa, ale to mój trzeci wykres i zawsze miałam dokładnie w ten dzień, co powinnam... Czy fakt, że w środę miałam duży spadek temperatury, a teraz ona sobie dopiero powolutku wzrasta (i to jeszcze do temperatur jakie miewam raczej przed owu) świadczyć może tylko o tym, że to jest cykl bez owu? Gdzieś przeczytałam, że świeżo zapłodnione jajeczko też może powodować kilkudniowe niższe temperatury, ale to chyba byłoby za wcześnie? Podpowiedzcie proszę..13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa to tylko program, a temperatura nie jest wyznacznikiem owulacji, zbyt łatwo ją zaburzyć. 100% potwierdzeniem owulacji będzie tylko ciąża, czego Ci życzę :* także tego , nie skreślaj tego cyklu , róbcie swoje,kochacie się i testuj w dniu spodziewanej @
Zawsze trzeba wierzyć w lepsze jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 11:58
Karissa lubi tę wiadomość
-
Dzięki wielkie Morwa! Na pewno się nie poddam Zwłaszcza, że zdaje się, że np. stres ma bardzo duży wpływ na temp., a przed ostatnie kilka dni bardzo się stresowałam i chodziłam ciągle zmęczona...i tak sobie myślę, że to też mogło mieć bardzo duży wpływ. PS. Zdaje się, że testujemy razem?! Powodzenia, Kochana!
Morwa lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
Karissa wrote:Hej Dziewczyny!
Mam prośbę, bo macie większe doświadczenie ode mnie w kwestii robienia i interpretowania wykresów na Ovu. W środę powinnam mieć owu - wiem, że to różnie bywa, ale to mój trzeci wykres i zawsze miałam dokładnie w ten dzień, co powinnam... Czy fakt, że w środę miałam duży spadek temperatury, a teraz ona sobie dopiero powolutku wzrasta (i to jeszcze do temperatur jakie miewam raczej przed owu) świadczyć może tylko o tym, że to jest cykl bez owu? Gdzieś przeczytałam, że świeżo zapłodnione jajeczko też może powodować kilkudniowe niższe temperatury, ale to chyba byłoby za wcześnie? Podpowiedzcie proszę..
Hmm jak dla mnie owulacja była w 14dc ale pewna nie jestem