Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, odebrałam ostatnio wyniki i choć stosunek LH:FSH mam wzgędnie przyzwoity (0,84), to FSH w 3dc mam poniżej normy (3,3 a norma od 3,9)
We wcześniejszym badaniu chyba w 5dc też było 4,3 więc raczej trzyma się dolnej granicy, jakieś pomysły co może być powodem? -
nick nieaktualnya88 o tym edziecko nie słyszałam ale też dobry pomysł a co do wózka za 8tyś o matulu hahhaha to ja wyprawkę całą za to kupię a co do FSH to ja sama tego nie kumam już. Każdy inna teoria
Madziulla czyli ogólnie wizyta ok? to fajnie że poszłaś. Jakiś plan działania jest chociaż. A co do gór to hmmm , chyba na odpoczynek można? Bo wiadomo, że na chodzenie po górach to nie
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:A co do gór to hmmm , chyba na odpoczynek można? Bo wiadomo, że na chodzenie po górach to nie
Nie wiem rozmawiałam z nim o chodzeniu po górach to by raczej odradzal. Bo duzw wysilek. A jedno poronienie wystarczy... lekarz powie nie to nie pojade Zaciążę to będę się martwić wyjazdem. Wtedy pewnie pojedziemy gdzieś bliżej bo bez sensu jechać na drugi koniec Polski 8 godz żeby nie móc chodzić po górach.
-
nick nieaktualnyMadzia zdrowie i dziecko najważniejsze na góry przyjdzie czas
My do Zakopanego mamy 3godzinki
Boziu jak się objadłam kupiłam sobie w maku frytki kurczaczki, cheeseburgera i w domu bułki dwie zjadłam. Ociele się
Jak tam u was? Ja zaparzam ziółka, wypije i luluWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podobnie tutaj. Wczoraj też u nas wiało. Mnie to chyba wzięło bo wypiłam przed spaniem zimny napój. Rano juz chrypa i drapie w gardle. Dziś tempka znów skoczyła. Powinnam mieć małpe zaraz. Dziś 30dc a tu 36.93 chyba że miałam owulke późno to może mi się poprzesowalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny