Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam rodzine tam madziula:)
Koncem maja jade na komunie do kuzyna
Madziula wspolczuje ci ,mnie jedynie co meczy podczas malpy to strasznie bolacy brzuch w pierwszym dniu a drugiego dnia mam straszny potop.
Landryneczka odebralam wyniki tsh minimalnie mi spadlo bo 3,22 a mialam 3,77
Glukoza chyba 5,21 o ile dobrze pamietam jeszcze miesci sie w normie.
Ft3 i ft4 nie zapisala mi na skierowaniu ale mysle ze nast razem mi zapisze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:A nie zawialo cie ?
Bo mnie raz tak wlasnie zawialo i ledwie co chodziłam
Raczej nie ja zmarzlak wiec zawsze na celu grubo się ubieram ze jak mi ciepło się zrobi żeby coś zdjąć żeby się z kolei nie przegrzac. Poza tym patrząc na to ile i co ze mnie leciało to się nie dziwię w sumie. Ale najgorsze chyba jest za mna -
Madziulla wrote:Raczej nie ja zmarzlak wiec zawsze na celu grubo się ubieram ze jak mi ciepło się zrobi żeby coś zdjąć żeby się z kolei nie przegrzac. Poza tym patrząc na to ile i co ze mnie leciało to się nie dziwię w sumie. Ale najgorsze chyba jest za mna
To lepiej sie wybierz do ginekologa ale nie wiem co on ci doradzi
Trzymam kciuki zeby bylo w porzadku:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa będę przechodzić ale słyszałam różne opinie o belly. Dużo dziewczyn wraca z fioletu na różowa. Szczególnie na początku ciąży. Niby presją duża. Porównywanie bet, która kiedy serduszko usłyszy i wogole. Ja przejdę pewnie i zobaczę jak to będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeh gin powiedział ze te bole od endometriozy są. Tez mimo @ zbadał mnie. I na 90% to nie jest rwa kulszowa jak mi dzis ogolny lekarz powiedzial. Mam brać dalej clo dostinex duphaston dał mi spowrotem letrox ale nie 75 tylko 50 aby tarczyce obniżyć i zwiększył mi duphaston z 1/2 tabletki na 1 bo mówił ze wtedy mniej bolesna i obfita @ powinna być. Mam przyjść za 3 mies chyba że @ się zatrzyma to z beta hcg przyjść. Aha no i jak w tym cyklu zajde w ciaze to powiedział ze radził by niestety w góry nie jechać. Za duże ryzyko