Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ps. A dlaczego odstawiłaś? powinno się brać bodajże do zajścia w ciażę
odstawil bo nadczynność sie robiła mialam juz tylko 0.023 a tydzien po odstawieniu 0.083 wiec powoli zaczelo rosnac i mowil ze narazie nie brac zabeczymy co bedzie do następnej wizyty...a tu zonk 3.4Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Były w tym cyklu na lajcie. Wkurzala mnie ta tempka dlatego za bardzo uwagi nie zwracalam na wykres.
Madzia tez się zastanawiam czemu tak ci do góry poszło. Hm -
Wszystko wskazuje na to, że to będzie mój szczęśliwy wątek
Przede wszystkim strasznie podoba mi się ten migdalowiec, no boskie zdjęcie i kwiat Urodziłam się w maju to tym bardziej płodność większa, i w dodatku testuje dwa razy! Szaleństwo
Jestem po laparoskopii i lekarz dał Nam zielone światło na 3 miesiące, także wstępne testowanie: 7 i 31 MajLandryneczka, werni, Morwa, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczko prosze o przepisanie na testowanie na 9 maja (jeszcze przed wyjazdem ). niestety @ przylazla..
co prawda system wyznaczyl mi standardowo przy 31 dniowych cyklach 12 maja @ ale jak bedzie znowu cykl stymulowany CLO i dupkiem to pewne bedzie 27-28 dniowy jak teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi dziś znów tempka w górę poszła 36.89 nic nie rozumie. Nadziwniejsze to ze piersi wogole mnie nie bolą a przed @ mnie bolały. Hm mam nadzieje ze nie będę miała długiego cyklu. Moja mama ma urodziny 22 to by miała super prezent
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny