Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kobitki można dołączyć? Planowane testowanie 8 maja dzień po terminie @ w kwietniu się nie powiodło, liczę na maj.. w zeszłym roku w maju urodziłam syna może w staraniach majowe love też okaże się szczęśliwe
Spokojnej nocy wszystkimAalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Cześć kobitki można dołączyć? Planowane testowanie 8 maja dzień po terminie @ w kwietniu się nie powiodło, liczę na maj.. w zeszłym roku w maju urodziłam syna może w staraniach majowe love też okaże się szczęśliwe
Spokojnej nocy wszystkimBluberry lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, poproszę na 12 maja bo wtedy mam zamiar testować chociaż wolałabym wytrzymać do 16 bo wtedy mój M ma urodziny i byłby miły prezent oczywiście jeśli @ nie przyjdzie wcześniej:/ już trzymam kciuki za Wszystkie majówki ♥
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny pozwolicie,że dołączy do Was statystykowa psuja?
Milionowy cykl starań,trzeci z OF i Clo plus od tego cyklu wiesiołek,olej lniany i progesteron. Jak się w maju nie uda to HSG.
Planowana @ 08.05. Pewnie już siódmego będę wiedziała po temp co z tego wyjdzie.Powodzenia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka mnie dziewczyna z wątku hsg przekonała,że wytrzymam ten zabieg,choćby mieli mnie 5 razy przepychać :p Aga zaszła w ciąże w cyklu z hsg i dała mi na prawdę ogromną nadzieję,do tego stopnia,że rozważałam czy doktorka już w tym miesiącu na hsg nie namówić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny