Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla tego ci życzę sama nie wiem czy nie załapie się na kwiecień jeszcze ale to już nie zapisuje się Tak czy siak tutaj zostaje a co!
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:MAdzia a nie jesteś przeziębiona czy coś? Bo w objawach widzę. Z drugiej str ty ogólnie masz wysokie temp
Chodzi Ci o łamanie w kościach? Nie miałam jak inaczej zaznaczyć zakwasow po wczorajszym rowerze nie jestem przeziebiona tak mam często po owu ponad 37 ale nigdy 37.44...37.15-37.20 to maxLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Chodzi Ci o łamanie w kościach? Nie miałam jak inaczej zaznaczyć zakwasow po wczorajszym rowerze nie jestem przeziebiona tak mam często po owu ponad 37 ale nigdy 37.44...37.15-37.20 to max
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:18