Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia czekam :*
Madzia powiem ci że co do dupka to ja po pierwszym braniu miałam typowo objawy ciążowe ale potem już przy kolejnych cyklach nie więc wiesz objawy mogą ale nie muszą być po dupku życzę wam jak najlepiejMadziulla, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:calkiem mozliwe jednak ja go biore 1 raz tak jak i CLO, pierwszy cykl po hsg no i pierwszy po odstawieniu Visanne wiec kompletnie nie wiem czego sie spodziewac więc wole sie nie nakrecac zbytnio. nie chce sie zabardzo potem rozczarowac
Madziula lecisz jutro na bete i zobaczymy.
Nie ma co od razu stawiac ze przyjdzie.
Najlepiej być zdania ze moze sie udalo
A jak nie ten to kolejny, i tak w końcu bedziemy mamamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 22:24
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Madziula lecisz jutro na bete i zobaczymy.
Nie ma co od razu stawiac ze przyjdzie.
Najlepiej być zdania ze moze sie udalo
i tak staram sie myslec ale staram sie tez myslec ze jak nie teraz to na majowkach bo inaczej dol bedzie na maxa.. a tego nie chce bo to tez nie służy staraniom. -
Dzięki dziewczyny za gratulacje, ale radość była przedwczesna. Mam bardzo słaby przyrost i niskie wartości bety, także chyba jednak to nie mój czas.
Na razie czekam, co ze mną będzie. W to, że utrzyma się ta ciąża, nie wierzę. Już przez to przechodziłam.
Optymistycznie dla mnie byłoby znów testować pod koniec maja, ale na razie ciiii...
I oczywiście śledzę Wasze losy i trzymam kciuki za każdą!21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyKlaudia znasz moje zdanie na temat mojego cyklu wierzę, że do mnie @ nadejdzie jak najprędzej
Madziulla trzymam mocno kciuki za ciebie. Pewnie, że nie ma co się nakręcać co ma być to i tak nie zmienimy tego także trzeba czekać
emerald bierzesz dupka? Może jeszcze nic straconego jeśli jest przyrost to nadal trzeba być dobrej myśli ... trzymam mocno kciuki żeby jednak było wszystko dobrze
Ps. Madziulla ty to chyba oszalałaś na kwietniówkach jesteś, u mnie i na czerwcówkach nie rozpędziłaś się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 22:57
Madziulla lubi tę wiadomość