Majówki Zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie też się zmieni niestety nie będzie testowania i niespodzianki dla męża na urodzinki grrr
bo wypadnie mi testowanie po 16-stym
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 19:43
-
nick nieaktualnyJa czekam na @. Za 2 max 3 dni powinna być bo dziś juz dupka nie brałam. Wtedy podam dokładny termin testowania majowego. Badalismy dziś nasienie męża. Na wynik nie mogę narzekać . W piątek idę na wizytę do gina i zobaczymy jaki ma plan co do nas. Podejrzewam że ten sam co w tym cyklu. Czyli CLO i dupek.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Przygarniecie mnie? Planuję zrobić prezent mężowi na urodziny i dzień wcześniej, 13tego maja wysikać dwie kreski Innego prezentu nie planuję, bo krucho z kasą, więc mam nadzieję, że męża nie puszczę z kwitkiem
Brave, Landryneczka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Hej dziewczyny Przygarniecie mnie? Planuję zrobić prezent mężowi na urodziny i dzień wcześniej, 13tego maja wysikać dwie kreski Innego prezentu nie planuję, bo krucho z kasą, więc mam nadzieję, że męża nie puszczę z kwitkiem
Chmureczka witaj maj naszLandryneczka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny tez czekam na @ tylko ciekawe kiedy nadejdzie mam 27dc a ona przylazi tak w granicach 28-31 zobaczymy. Dziś tez z ciekawości zmierzylam i mam 36.80 dawno tak wysokiej tempki nie miałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny